ipod remix
کاربر تازه وارد
:questionm سلام خدمت همه ی شما دوستان عزیزمن چند تا سوال در مورد mp3 player ipod remix دارم ( همون ipod های که صفحه ی آبی رنگ دارند.):
1:قیمت 30gb چقدره؟
2:فرق این مدل با ipod رنگی (به غیر از رنگی بودن و نشان دادن عکس و clip ) چیه؟
3:firewall در این مدل ipod چه وظیفه ای داره؟
4:itrip در این مدل چه کاری انجام می ده؟
5:قیمت شارژر , usb و هدفون این دستگاه چقدره؟
6: باطری این دستگاه چجوریند. یعنی بعد از دو یا سه سال استفاده باید به نمایندگی دستگاه ببریم و باطریش رو تعویض کنیم یا جوری دیگه است؟
7: از فضایی که این mp3 player داره می شه به عنوان یک هارد برای ریختن اطلاعات از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگه استفاده کرد.(یعنی اطلاعاتی غیر از mp3 روی این دستگاه بریزیم و بعد این اطلاعات رو روی هارد کامپیوتر دیگه انتقال بدیم.)
اینم عکس این مدل ipod که در پایین گذاشتم:
لطفا جواب سوالهای من رو بدید.
با تشکر از همه ی شما دوستان عزیز :headphone :headphone :headphone :guitar: :guitar: :guitar: :guitar:
1:قیمت 30gb چقدره؟
2:فرق این مدل با ipod رنگی (به غیر از رنگی بودن و نشان دادن عکس و clip ) چیه؟
3:firewall در این مدل ipod چه وظیفه ای داره؟
4:itrip در این مدل چه کاری انجام می ده؟
5:قیمت شارژر , usb و هدفون این دستگاه چقدره؟
6: باطری این دستگاه چجوریند. یعنی بعد از دو یا سه سال استفاده باید به نمایندگی دستگاه ببریم و باطریش رو تعویض کنیم یا جوری دیگه است؟
7: از فضایی که این mp3 player داره می شه به عنوان یک هارد برای ریختن اطلاعات از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگه استفاده کرد.(یعنی اطلاعاتی غیر از mp3 روی این دستگاه بریزیم و بعد این اطلاعات رو روی هارد کامپیوتر دیگه انتقال بدیم.)
اینم عکس این مدل ipod که در پایین گذاشتم:
لطفا جواب سوالهای من رو بدید.
با تشکر از همه ی شما دوستان عزیز :headphone :headphone :headphone :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: