• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد N90 ٠

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
بچه ها من یک راهنمایی می خوام
میخوام بدونم n90 گوشی خوبی هست یا نه
کسانی که دارن یا دوستاشون دارن یا اطلاعاتی در این رابطه دارن لطفا کمک کنند
می خوام بدونم هنگ می کنه یا نه برنامه روش خوب نصب میشه
باطریش چطوره
و......
در اصل ارزش خریدن داره یا نه
ممنون میشم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فقط این رو بدون که از بدیهی ترین امکانات یه گوشی مثل ویبره بی بهره هست...ویبره نداره....الباقی عیبها مثل ابعاد گنده و پاره آجری پیشکش...

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جالبه! هرکی میاد راجبه هر گوشی از گوشیای نوکیا اطلاعات میگیره سریع سونی اریکسونیا میان وسط!!! البته فقط قصدشون خیره! اینکه کاملا مشخصه .. // اما دوست گرامی اولین نکته اینه که شما با گوشی تاشو حال میکنی یا نه .. من خودم این سامسونگ اشغالی که قبلنا داشتم تاشو بود کلا دیگه تو خط تاشو نیستم .. یجورایی شر میشه واسه ادم!! اینه که باید پایه گوشی تاشو باشی تا بری طرفش .. بعد اینکه وزنش درسته زیاده ولی فاجعه نیست به نظررم! همین پی 910 که یه مدتی با مدادش محبوب دل هر کس و ناکسی بود اگر اشتباه نکنم حدود 160 تا 170 گرم وزن داره که دست کمی از همین پاره اجر که اومدن و گفتن نداره .. اما خب من خودم چون خیلی ویبره به کارم میاد از این نظر که ان 90 ویبره نداره نقطه ضعف محسوب میشه البته اگه اینجوری به قضیه نگاه کنی که یه موجود 170 گرمی قرار باشه تو جیبت بلرزه چه اتفاقاتی ممکنه بیفته شاید حق بدی که نوکیا واسه چی روش ویبره نذاشته!!! ولی خب در هر صورت این یه ضعفه به نظرم ... من خودم اگه باشم بجای 500 تا 600 دادن به ان 90 ( قیمت جدید ندارم) و بخوام از گوشیای تاشو انتخاب کنم ان 71 رو مناسبتر میدونم ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
w900 جاواست و اصلا در حد N90 نیست. در پخش فیلم هم N90 با برنامه اسمارت موی خیلی بهتر از w900 پخش میکنه. نداشتن ویبره به علت اینه که به لنز ضربه میزنه و این تنها ایرادشه.
P990 هم الان بالای 1000 دلاره و بعیده چندان ارزون بشه ضمن اینکه طراحی خوبی هم نداره. به نظر من انتخابهای بهتری هم هست مثل N80 یا N71 ولی N90 هم اگر چشمتون رو گرفته گوشی خوبیه و بیشتر بالا بودن قیمتش به علت طراحی خاص و کلاس گوشیه شما فقط قابش رو باید 100 تومن بخری مقایسه کن با قاب w800 که محکم بگیریش ترک میخوره.

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از راهنمایی همتون (alireza_juve وBiG MunCh ! وDariushAgah و

Sony Ericsson)ممنون پس در اصل ارزش خریدن نداره الان قیمتش خیلی پایین اومده اما بیخیالش شم پس طیق نظرات شما بهتره
ممنون
راستی فقط اینم مخواستم بدونم که هنگ میکنه یا نه ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نداشتن ویبره به علت اینه که به لنز ضربه میزنه و این تنها ایرادشه.

نه بابا!! چطور پس n73 ,n93 هم که دوربینشون کارل زایس هست و ممکنه اسیب ببینن!! ویبره دارن؟؟

البته اگه اینجوری به قضیه نگاه کنی که یه موجود 170 گرمی قرار باشه تو جیبت بلرزه چه اتفاقاتی ممکنه بیفته شاید حق بدی که نوکیا واسه چی روش ویبره نذاشته

چطور پس n93 که ابعادش از این هم بزرگتره اون ویبره داره؟

لابد یه چیزی بوده که ویبره نذاشته اگه نه اینها بهانه است.....گوشیهایی دیگه اش با همین دوربین و اندازه ویبره دارن فقط اون n90 نداره....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
نه بابا!! چطور پس n73 ,n93 هم که دوربینشون کارل زایس هست و ممکنه اسیب ببینن!! ویبره دارن؟؟

چطور پس n93 که ابعادش از این هم بزرگتره اون ویبره داره؟

لابد یه چیزی بوده که ویبره نذاشته اگه نه اینها بهانه است.....گوشیهایی دیگه اش با همین دوربین و اندازه ویبره دارن فقط اون n90 نداره....

چیزی که شما درک نمیکنی پپشرفت در طول زمانه. N93 تازه به بازار اومده طبیعتا مشکلاتی که توی عهد N90 بود الان برای N93 حل شده. البته متاسفانه سونی اریکسون در همون عهد K750 مونده

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از newboys :
ممنون از راهنمایی همتون (alireza_juve وBiG MunCh ! وDariushAgah و

Sony Ericsson)ممنون پس در اصل ارزش خریدن نداره الان قیمتش خیلی پایین اومده اما بیخیالش شم پس طیق نظرات شما بهتره
ممنون
راستی فقط اینم مخواستم بدونم که هنگ میکنه یا نه ؟

من N90 نداشتم ولی این قضیه هنگ کردن الان دیگه در مورد نوکیا مصداق نداره. شاید گوشیهایی مثل سونی اریکسون w550 به علت ضعیف بودن سخت افزار(جهت صرفه جویی در قیمت) خود به خود هنگ کنند ولی من توی گوشیهای جدید نوکیا جز N91 هنگ ندیدم حداقل بعد از 3230 و 6630 دیگه گوشی خودش هنگ نمیکنه مگر اینکه برنامه ای روش نصب شده باشه که مشکل داشته باشه که باز هم اون برنامه رو پاک کنی گوشی مشکلی نداره. به عبارت دیگه گوشی هنگ نمیکنه اما برنامه های تست نشده ممکنه باعث هنگ کردن گوشی بشه.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
توجیه های الکی.....طول زمان!!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
توجیه های الکی.....طول زمان!!!

همه چیز در طول زمان پیشرفت میکنه هر کسی هم که این رو درک نکنه از زمان عقب می افته. شما نمیخوای از عهد 6600 و K750 بیای بیرون! اون زمانها گذشت!
اببینید دوستانتون در توجیه ضعیفتر بودن عکهای K800 نسبت به N73 توی تاپیکش چیا میگن:

توجه کنید که k800 تقریبا هم زمان با n80 معرفی شد و اولین 3 مگاپیکسلی سونی هست!:wacko:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
توجه کنید که k800 تقریبا هم زمان با n80 معرفی شد و اولین 3 مگاپیکسلی سونی هست!:wacko:

اگه حرفی داشتی همون جا میزدی!;)
خوبه در خیلی جاهای دیگه k800 از n73 بهتر بوده و n73 فقط توی فضای باز عکسهاش ( به دلیل رنگ زیاد) خوشکلتره!!
میخوای من دوربین آشغالی 1 مگاپیکسلی بیارم که انقدر رنگهای عکسهاش خوشکله! که ادم شک میکنه اول!

این یکی رو توجه کنید!: " به دلیل قیمت کمتر و پایین آوردن قیمت w550 هنگ میکنه" !!!

یا اینم توجه کنید از تاپیک نوکیا! : " اینو فقط اینجا میگم چون جای دیگه جنبشو ندارن n73 در همه مورد!؟! عکسهاش خیلی بهتر از k800 هست!!!:lol: "

پس منم اینو اینجا میگم!
هیچ کدوم از اسمارتفونهای نوکیا غیر از n91 موزیک فون نیستند و خود نوکیا هم هیچ ادعایی روی بقیه نداره!! خب بله سلیقه ای هست شاید از نظر بعضی ها کیفیت پخش موزیک مثلا 6680 ( اونم رنگ آبیش!:D ) بهتر از n91 اگه نباشه حتما برابره!!;) :cool:

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خيلي جالبه .... كسايي كه حتي رنگ ان 90 هم نديدن در موردش نظر ميدن !

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
در مورد عنوان تاپیک صحبت کنید.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
حالا انگار N90 یه گوشیه نیست در جهانه و فقط 1 دونه تولید شده ....اونم شما دیدی

بابا دست همه پر شده...خیلی ها خریدن

تو یه مغازه فقط 4 تا دست دوم دیدم....2 تاشون منتظر نوبت فلششون بودن (خراب بودن)...2 تاشون هم منتظر بودن یه نفر پیدا بشه که بیاد بخرتشون...

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون
اما بنظرم اگه تعصبی حرف نزنیم بهتر باشه
چرا با هم دعوا دارید نوکیا و سونی اریکسون هردوشون هم خوب هستن هم ضعف دارن حالا یکی تو یک چیزی قویتر از اون یکی هست در زمینه دیگه ممکن هست ضعف داشته باشه
:cool: هیچ گوشی با پیشرفت امروزی نمی تونه کامل باشه چه نو کیا چه سونی اریکسون
و ایراد هایی هم مسلماٌ دارن
پس بجای تعصب در مورد گوشی بهتره تو تاپیک های گوشی ایراد های گوشی رو مثل الان که گفتید بگید تا دیگران استفاده کنند
ممنون از همتون:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
اگه حرفی داشتی همون جا میزدی!;)
خوبه در خیلی جاهای دیگه k800 از n73 بهتر بوده و n73 فقط توی فضای باز عکسهاش ( به دلیل رنگ زیاد) خوشکلتره!!
میخوای من دوربین آشغالی 1 مگاپیکسلی بیارم که انقدر رنگهای عکسهاش خوشکله! که ادم شک میکنه اول!

این یکی رو توجه کنید!: " به دلیل قیمت کمتر و پایین آوردن قیمت w550 هنگ میکنه" !!!

یا اینم توجه کنید از تاپیک نوکیا! : " اینو فقط اینجا میگم چون جای دیگه جنبشو ندارن n73 در همه مورد!؟! عکسهاش خیلی بهتر از k800 هست!!!:lol: "

پس منم اینو اینجا میگم!
هیچ کدوم از اسمارتفونهای نوکیا غیر از n91 موزیک فون نیستند و خود نوکیا هم هیچ ادعایی روی بقیه نداره!! خب بله سلیقه ای هست شاید از نظر بعضی ها کیفیت پخش موزیک مثلا 6680 ( اونم رنگ آبیش!:D ) بهتر از n91 اگه نباشه حتما برابره!!;) :cool:

در مورد عنوان تاپیک صحبت کنید:p

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از newboys :
ممنون
اما بنظرم اگه تعصبی حرف نزنیم بهتر باشه
چرا با هم دعوا دارید نوکیا و سونی اریکسون هردوشون هم خوب هستن هم ضعف دارن حالا یکی تو یک چیزی قویتر از اون یکی هست در زمینه دیگه ممکن هست ضعف داشته باشه
:cool: هیچ گوشی با پیشرفت امروزی نمی تونه کامل باشه چه نو کیا چه سونی اریکسون
و ایراد هایی هم مسلماٌ دارن
پس بجای تعصب در مورد گوشی بهتره تو تاپیک های گوشی ایراد های گوشی رو مثل الان که گفتید بگید تا دیگران استفاده کنند
ممنون از همتون:cool:

کی گفته n90 ارزش خریدن نداره. خیلی هم گوشی توپیه
ولی به نظر من تو که میخوای این همه پول بدی یک کم صبر کن n73 بگیر;)

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دقيقا !
ان 90 ديگه داره قديمي ميشه ولي با اين حال جسدش هم به سوني ميارزه !

بالا