دوست من n95 داشتش. من باهاش کار کردم. من خودم آیمیت جمین دارم. باهاش web browsing خیلی خداست ولی WiFi تو n95 روی لینکها میپره و به عبارتی خوندن صفحات وب رو باید توش بیخیال شد!
در مورد GPS هم کلی باید ور بری تا راه بیفته (خودش نتونسته بود آورد براش من راه انداختم) با اینکه GPSـش اینترنال هست باید بلوتوث روشن باشه و در زیریش (کیبرد) هم باز باشه، تو زاویه 45 درجه (طبق دفترچش) بگیری و تو تغییرات ناگهانی سرعت ماهواره هاش رو گم میکنه! و دوباره باید 2-3 دقیقه صبر کنی تا پیدا کنه.
دوربینش هم که میخوای فعال کنی درش رو که باز میکنی، یه چیزای عجیب غریبی رو صفحش نشون میداد!
با usb هم شارژ نمیشه. ولی همین شارژ usb تو گوشی من برای من که خیلی مهم هستش. نور صفحه اش هم با اون دیود بالا اتوماتیک کم و زیاد میشهو امکان اینکه خودت بتونی دستی یه مقداری براش بذاری من که ندیدم. بثیه دوستان رو نمیدونم.
gpsـش هم فقط توسط خود دستگاه استفاده میشه و قابل شناسایی برای سایر دستگاه ها نبود. گوشی من با gps اکسترنال کار میکنه ولی با مال N95کار نکرد.
تو gpsش هم نقشه ی ایران رو نداره!!!!
به نظر من نگیری بهتره... تو وبها خوبیهای یه گوشی رو مینویسن ولی بدیهاش رو که نمیگن.
مثلا همین آیفون اپل : اگه مموریش خراب بشه قابل تعویض توسط شخص نیست. (مثل ipod) از همه زاقارت تر اینکه تعداد زنگهای توش محدود هست و به عبارتی طبق اصل لانه کبوتری تعداد زیادی از مردم یک زنگ رو خواهند داشت!!! چندین تا عیب داشت. یکی هم اینکه مثل ipod کلا قابل باز شدن نیست و اگه خراب بشه باید بره همون جایی که اومده (البته فکر نکنم تا این حدااا!)
من خودم جمین دارم. به نظر من یه windows mobile base device بگیری خیلی بیشتر حال میکنی. فقط در نظر داشته باش که دیسپلیش 640*480 باشه، cpu 400MHz به بالا باشه. دوربینش هم اگه فلاش دار بگیری خوبه. اگه کمک بیشتری خواستی میتونی تو بخش
پیپیسی پیدا کنی.
موفق باشی