• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد N93i و n95

abbas3stars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
لصفا هرچه زودتر به من كمك كنيد چون من واقعا سر دوراهي موندم.
ميخواستم تفاوتها و مزيتهاي دو گوشي N95 و N93i را بدونم .
لطفا دوستاني كه با اين گوشيها كار كردن بطور كامل كارايي اين دو گوشي رو شرح بدن .
در ضمن قيمت اين دو گوشي رو هم ميخواستم.
بازم ممنون.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
ان93 آی نسبت به 95 چیزی جز 3 ایکس زوم اپتیکال توی دوربین و قیافه ی خوشکل نداره. به نظر من خرید ان95 خیلی بصرفه تره

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید میشه بگید بلندی صدای اسپیکر کدومشون بیشتره؟؟؟؟
و به اندازهی N73موزیکال میرسه؟؟؟
به اندازه N73 معمولی چه طور؟؟؟؟
--------------
یه سوال خارج از بحث:من شنیدم مانیتو های N73 به علت صدای بلند اسپیکر مشکل واسشون پیش میاد و بعد از یه مدت میسوزن!!!!!
راسته؟؟؟؟؟؟!!!!!!!؟؟؟؟؟؟

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید میشه بگید بلندی صدای اسپیکر کدومشون بیشتره؟؟؟؟
و به اندازهی N73موزیکال میرسه؟؟؟
به اندازه N73 معمولی چه طور؟؟؟؟
--------------
یه سوال خارج از بحث:من شنیدم مانیتو های N73 به علت صدای بلند اسپیکر مشکل واسشون پیش میاد و بعد از یه مدت میسوزن!!!!!
راسته؟؟؟؟؟؟!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز همشهری :cool: شما برای سوالت باید تاپیک باز کنی.
صدای ان 73 از ان93i خیلی بلندتره بخاطر 2 تا اسپیکر 3D
درباره ان 95 هم تجربه ای ندارم.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من امروزN95 رو دیدم .2 تا اسپیکر داره.خیلی هم از نظر سایز کوچیک هست.ولی قیمت:1480000

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من امروزN95 رو دیدم .2 تا اسپیکر داره.خیلی هم از نظر سایز کوچیک هست.ولی قیمت:1480000

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

ظاهرا تهران 180000 تومن ارزونتره...آره ابعادش همچین بزرگ نیست...درباره اسپیکرش هم فکر کنم gsmarena ازش تعریف کرده بود:cool:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
چیزه ردیفی به نظر میرسه.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
چیزه ردیفی به نظر میرسه.

تنها نکته ای که راجع به این گوشی یک کم منو ناامید کرد...همون خاصیت آبرنگی عکسهاش هست(همونی که تو ن73 هم هست) ....نمونه عکسهای گرفته شده باهاش تو gsmarena رو ببینید متوجه میشید....البته اینی که میگم زیاد محسوس نیست ولی اگر دقت کنید متوجه میشید...من توقع داشتم توی این گوشی این مشکل برطرف شده باشه ولی ظاهرا هست!!!!...احتمالا از همون سری لنزهایی که تو ن73 استفاده کردن رو این گوشی هم هست ولی اینبار 5 مگاپیکسلیش:eek:

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
ظاهرا تهران 180000 تومن ارزونتره...آره ابعادش همچین بزرگ نیست...درباره اسپیکرش هم فکر کنم gsmarena ازش تعریف کرده بود:cool:
دوست عزیز نمیدونید بلندی صدای N95 بیشتره یا N73 ????
بلندی صداش چند بل هست؟؟؟؟بلندی صدای N73 چند بل هست؟؟؟؟
اصلا ملاک سنجش صداشون چیه؟؟؟
واحد بلندی صدا که بل هستش ، حالا ملاک اون ها چیه؟؟؟؟
ممنون

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوست عزیز نمیدونید بلندی صدای N95 بیشتره یا N73 ????
بلندی صداش چند بل هست؟؟؟؟بلندی صدای N73 چند بل هست؟؟؟؟
اصلا ملاک سنجش صداشون چیه؟؟؟
واحد بلندی صدا که بل هستش ، حالا ملاک اون ها چیه؟؟؟؟
ممنون

من چون ن95 رو نداشتم نمیتونم نظری بدم...ملاک بلندی صداشون هم به نوع و تعداد اسپیکرها و همچنین کیفیت اونها بستگی داره....فکر میکنم بل و دسی بل هم واحد قدرت صدا باشه...بر خلاف تصور غلط بسیاری صدای اسپیکرها به channel هایی که دارند بستگی نداره

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تنها نکته ای که راجع به این گوشی یک کم منو ناامید کرد...همون خاصیت آبرنگی عکسهاش هست(همونی که تو ن73 هم هست) ....نمونه عکسهای گرفته شده باهاش تو gsmarena رو ببینید متوجه میشید....البته اینی که میگم زیاد محسوس نیست ولی اگر دقت کنید متوجه میشید...من توقع داشتم توی این گوشی این مشکل برطرف شده باشه ولی ظاهرا هست!!!!...احتمالا از همون سری لنزهایی که تو ن73 استفاده کردن رو این گوشی هم هست ولی اینبار 5 مگاپیکسلی

این گوشی هم مثل گوشی های دیگه دارای نکته منفی هست که باعث میشه یک گوشی کامل نباشه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
این گوشی هم مثل گوشی های دیگه دارای نکته منفی هست که باعث میشه یک گوشی کامل نباشه

البته خیلیها اینو که من گفتم نقطه ضعف به حساب نمیارن....نقطه ضعفهای ن95 از نظر gsmarena:

Main disadvantages

* Poor battery life
* Charging through USB is not possible
* No FM RDS
* Voice assisted GPS navigation is charged
* GPS chip doesn’t work with third party applications
* Cannot edit office documents

ّafn.gig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
تو نوکیاها بلندترین صدا مال 3250 هست بعدش مال n73 موزیک ادیشن (رنگش سیاهه). صدای ان93آی خیلی بلنتر از ان 95 هست. ان95 دو تا بلندگو داره ولی بلندگوهاش بد جا هستن و صداشون هم کمه تازه بیشتر وقتها دستت رو بلندگوهاش میاد که به خاطر طراحی بدشه.

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قيمت جديد از N95 دارين؟
تصميم دارم گوشي عوض كنم. بين N73 و N95 موندم! برا قيمت N95 هم هر روز يه چيزي ميشنوم!

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
تنها نکته ای که راجع به این گوشی یک کم منو ناامید کرد...همون خاصیت آبرنگی عکسهاش هست(همونی که تو ن73 هم هست) ....نمونه عکسهای گرفته شده باهاش تو gsmarena رو ببینید متوجه میشید....البته اینی که میگم زیاد محسوس نیست ولی اگر دقت کنید متوجه میشید...من توقع داشتم توی این گوشی این مشکل برطرف شده باشه ولی ظاهرا هست!!!!...احتمالا از همون سری لنزهایی که تو ن73 استفاده کردن رو این گوشی هم هست ولی اینبار 5 مگاپیکسلیش:eek:

شدیدا تایید میشه
ببینید همونجوری که قبلا هم گفتم گوشیهای نوکیا با لنز کارل زایس قدرت تصویر بالایی دارند ولی فیلترهایی که برای حذف نویزها توی این گوشیها استفاده شده ، فقط باعث شده که عکس جذاب و خیره کننده باشه ( واسه یه آدم عادی ) ولی برای یک عکاس یا کسی که روی عکس کار می کنه باید بگم که کلی از جزئیات عکس و تصویر از بین میره ..

البته کسی که موبایل می خره ، منظور از خریدش موبایل هست نه دوربین .. پس قاعدتا مشکل بزرگی به حساب نمیاد.
عکاسها هم بهتره فعلا رو گوشی به عنوان یه دوربین حساب نکنند.
دیروز تو بازار دوربین 7.2 مگا پیکسلی سونی رو پرسیدم 240 قیمت دادن !!!

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
دوست من n95 داشتش. من باهاش کار کردم. من خودم آیمیت جمین دارم. باهاش web browsing خیلی خداست ولی WiFi تو n95 روی لینکها میپره و به عبارتی خوندن صفحات وب رو باید توش بیخیال شد!
در مورد GPS هم کلی باید ور بری تا راه بیفته (خودش نتونسته بود آورد براش من راه انداختم) با اینکه GPSـش اینترنال هست باید بلوتوث روشن باشه و در زیریش (کیبرد) هم باز باشه، تو زاویه 45 درجه (طبق دفترچش) بگیری و تو تغییرات ناگهانی سرعت ماهواره هاش رو گم میکنه! و دوباره باید 2-3 دقیقه صبر کنی تا پیدا کنه.
دوربینش هم که میخوای فعال کنی درش رو که باز میکنی، یه چیزای عجیب غریبی رو صفحش نشون میداد!
با usb هم شارژ نمیشه. ولی همین شارژ usb تو گوشی من برای من که خیلی مهم هستش. نور صفحه اش هم با اون دیود بالا اتوماتیک کم و زیاد میشهو امکان اینکه خودت بتونی دستی یه مقداری براش بذاری من که ندیدم. بثیه دوستان رو نمیدونم.
gpsـش هم فقط توسط خود دستگاه استفاده میشه و قابل شناسایی برای سایر دستگاه ها نبود. گوشی من با gps اکسترنال کار میکنه ولی با مال N95کار نکرد.
تو gpsش هم نقشه ی ایران رو نداره!!!!
به نظر من نگیری بهتره... تو وبها خوبیهای یه گوشی رو مینویسن ولی بدیهاش رو که نمیگن.

مثلا همین آیفون اپل : اگه مموریش خراب بشه قابل تعویض توسط شخص نیست. (مثل ipod) از همه زاقارت تر اینکه تعداد زنگهای توش محدود هست و به عبارتی طبق اصل لانه کبوتری تعداد زیادی از مردم یک زنگ رو خواهند داشت!!! چندین تا عیب داشت. یکی هم اینکه مثل ipod کلا قابل باز شدن نیست و اگه خراب بشه باید بره همون جایی که اومده (البته فکر نکنم تا این حدااا!)

من خودم جمین دارم. به نظر من یه windows mobile base device بگیری خیلی بیشتر حال میکنی. فقط در نظر داشته باش که دیسپلیش 640*480 باشه، cpu 400MHz به بالا باشه. دوربینش هم اگه فلاش دار بگیری خوبه. اگه کمک بیشتری خواستی میتونی تو بخش پیپیسی پیدا کنی.
موفق باشی

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
البته کسی که موبایل می خره ، منظور از خریدش موبایل هست نه دوربین .. پس قاعدتا مشکل بزرگی به حساب نمیاد.
عکاسها هم بهتره فعلا رو گوشی به عنوان یه دوربین حساب نکنند.

این حرف شما درسته!!!!...منتها داشتن تمام امکانات در یک دستگاه یک چیز دیگست(all in one)..در مورد جمله آخرتون به نظرم ک850 اگر بیاد تا حدودی این امر محقق خواهد شد!!!

بالا