MahdiΩ
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 324
- لایکها
- 0
سلام
از بس که اینجا سوالات سخت سخت پرسیدند گفتم منم یه سوال راحت بکنم تا یه رفع خستگی باشه !
البته برای شما که استادید راحته نه من:wacko:
سوالم مربوط به رایت سی دی با برنامه نرو هست.
میخواستم بدونم اون گزینه دوم تو عکس زیر (حال ندارم انگلیسیش رو تایپ کنم! :blush: ) واسه چیه ؟
گزینه اول واسه اینه که بشه بعدا به سی دی (اگه جا داشته باشه) چیزی اضافه کرد.
گزینه دوم یعنی داده ها رو بعد از رایت کردن روی دیسک بازبینی کن !
یعنی با تیک زدن این گزینه بعد از رایت سی دی چک میشه تا معلوم بشه خطایی رخ داده یا نه؛آره ؟
آهان داشت یادم میرفت یه سوال دیگه هم دارم.
در مورد این که بعد از رایت میشه به سی دی فایل هایی رو دوباره اضافه کرد من اینطور شنیدم که اطلاعات قبلی سی دی یه جا ذخیره میشه و بعد از نو از قسمت خالی شروع میشه با پر شدن.یعنی اون اطلاعات اولیه غیر قابل مصرف میشه و در اون قسمت سی دی که قبلآ مورد استفاده نبوده همراه با اطلاعات جدید رایت میشه !:blink: :blink: :blink:
یه توضیح مشتی بدید ممنون میشم
از بس که اینجا سوالات سخت سخت پرسیدند گفتم منم یه سوال راحت بکنم تا یه رفع خستگی باشه !
البته برای شما که استادید راحته نه من:wacko:
سوالم مربوط به رایت سی دی با برنامه نرو هست.
میخواستم بدونم اون گزینه دوم تو عکس زیر (حال ندارم انگلیسیش رو تایپ کنم! :blush: ) واسه چیه ؟
گزینه اول واسه اینه که بشه بعدا به سی دی (اگه جا داشته باشه) چیزی اضافه کرد.
گزینه دوم یعنی داده ها رو بعد از رایت کردن روی دیسک بازبینی کن !
یعنی با تیک زدن این گزینه بعد از رایت سی دی چک میشه تا معلوم بشه خطایی رخ داده یا نه؛آره ؟
آهان داشت یادم میرفت یه سوال دیگه هم دارم.
در مورد این که بعد از رایت میشه به سی دی فایل هایی رو دوباره اضافه کرد من اینطور شنیدم که اطلاعات قبلی سی دی یه جا ذخیره میشه و بعد از نو از قسمت خالی شروع میشه با پر شدن.یعنی اون اطلاعات اولیه غیر قابل مصرف میشه و در اون قسمت سی دی که قبلآ مورد استفاده نبوده همراه با اطلاعات جدید رایت میشه !:blink: :blink: :blink:
یه توضیح مشتی بدید ممنون میشم