دوستان من یه هاست 60 مگابایتی دارم که سایتم رو روش راه انداختم میخواستم یه هاست 10 گیگی آپلود بگیرم و یه ساب دومین با نام .dl رو تو سایتم دایرکت کنم به هاست 10 گیگی میخواستم راهنماییم کنین
هاست 10 گیگییه دامنه co.cc روش هست میخواستم ببینم امکان داره وقتی دایرکت میشه به اون هاست این دامنه نشون داده نشه یعنی مشخص نباشه که ساب دومین تو یه هاست دیگست
دامنه اصلی تعریف شده برای هاست 10 گیگی با دامنه اصلی یکی باشه؟
.
.
یعنی اول باید تو هاست 10 گیگی یه ساب دومین بسازم و توی هاست 60 مگی هم ساب دومین بسازم بعد توی 60 مگی برای ساب دومین یه آرکورد بسازم و آی پی 10 گیگی رو بدم؟
خب بهتره اینجوری بگیم که اگه 2 تا سایتتون هم دامین متفاوت داشته باشن ، قضیه حله ، ولی اگه بخواین مثلا ساب دومین بکل یه هاست جداگانه داشته باشه اونموقع قضیه یکم پیچیده میشه ... همون قضیه a record که برمیگرده به استفاده از بخش dns zone editor
مشکلتون حل نشد بگید یه راهنمای قدم به قدم براتون میزارم ...
ممنون
دوست عزیز اگه دومین داشته باشه راحت میشه دایرکتش کرد اینو بلدم
ولی من میخوام هاست دوم دومین نداشته باشه یعنی مثلا اگه سایتم mysite.ir باشه ساب دومین dl.mysite.ir رو رو یه هاست دیگه داشته باشم هر دو هاست هم cpanel هستن
یک a record جدید بساز و نامش رو dl که نام ساب دامینت میشه بگذار و آی پی ش رو هم آی پی اون هاست 10 گیگی بگذار!
حالا برو توی اون هاست 10 گیگی ات و این ساب دامین رو اد کن! مثل یک دامین!