• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال راجب نحوه پخت املت دانشگاهی!!

the110boy

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2013
نوشته‌ها
629
لایک‌ها
68
سلام.
دیدید تو بوفه های دانشگاه یا قهوه خونه ها املت(با رب) میفروشن؟ املتشون حالت و مزه ی خوبی داره.
من هر بار سعی کردم مثل اونا درست کنم نشد که نشد :|
- یا رب خیلی کم ریختم نارنجی شده یا خیلی زیاد ریختم قرمز شده و غیرقابل خوردن
- یا کم پختم خام و شل و ول شده یا زیاد پختم سفت شده یا سوخته
- یا کم هم زدم رب و تخم مرغ قاطی نشده یا زیاد هم زدم یکی شده :|

ممنون میشم کسی چیزی از نحوه ی پختشون می دونه بگه، مثلا چه مقدار روغن؟، چند قاشق رب؟، چند تا تخم مرغ؟،بعضیا میگن باید آب هم کمی باشه و...
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,252
بالا