• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال راجب کسب در آمد از وبسایت خارجی برای من ایرانی

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
من ساکن ایران هستم و آشنا هم اونور ندارم، قصد ایجاد یه سرویس خارجی رو دارم که از کاربران سایت مبلغی به عنوان حق عضویت دریافت می کنه، می خواستم بدونم من چطور می تونم این مبلغ رو دریافت کنم؟ paypal که احتمالا گزینش حذفه! کلا راهی هست؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان شدیدا ممنون میشم جواب بدید! :d

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
اگه میخوای خارجی ها سرمایه گذاری کنن بهتره نفهمن که از ایران هستی و برای این کار باید هاست و دامین رو از بیرون از ایران تهیه کنی و درگاه پرداخت هم پرفکت مانی هیچ مشکلی با ایران نداره و براحتی درگاه پرداخت رو به شما میده . فقط کافیه یک تیکت بزنی به پشتیبانی و بگی که درگاه پرداخت لازم داری و سریعا راهش رو به شما میگن . ضمنا نیازی هم نیست شما طرحت رو کامل برای من توضیح بدی .

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
اگه میخوای خارجی ها سرمایه گذاری کنن بهتره نفهمن که از ایران هستی و برای این کار باید هاست و دامین رو از بیرون از ایران تهیه کنی و درگاه پرداخت هم پرفکت مانی هیچ مشکلی با ایران نداره و براحتی درگاه پرداخت رو به شما میده . فقط کافیه یک تیکت بزنی به پشتیبانی و بگی که درگاه پرداخت لازم داری و سریعا راهش رو به شما میگن . ضمنا نیازی هم نیست شما طرحت رو کامل برای من توضیح بدی .
خیلی ممنون، در واقع خارجیا سرمایه گذاری نمی کنند، یه چیزی تو مایه های اکانت vip برای کاربران هست. الان من مثلا اگه از پرفکت مانی درگاه بگیرم، پول ها ریخته میشه به حساب اکانتم تو پرفکت مانی؟ بعد راحت میشه انتقال داد به حساب ایران؟(مثلا بانک ملی؟)

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
خیلی ممنون، در واقع خارجیا سرمایه گذاری نمی کنند، یه چیزی تو مایه های اکانت vip برای کاربران هست. الان من مثلا اگه از پرفکت مانی درگاه بگیرم، پول ها ریخته میشه به حساب اکانتم تو پرفکت مانی؟ بعد راحت میشه انتقال داد به حساب ایران؟(مثلا بانک ملی؟)
دلار پرفکت رو به راحتی می تونی بفروشی و به ریال تبدیل کنی
ولی در خارج پیپال بسیار معروفتر از پرفکت مانی هست . سعی کن راهی برای کار با پیپال پیدا کنی

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
دلار پرفکت رو به راحتی می تونی بفروشی و به ریال تبدیل کنی
ولی در خارج پیپال بسیار معروفتر از پرفکت مانی هست . سعی کن راهی برای کار با پیپال پیدا کنی
متاسفانه هیچ راهی نیست! حتی همونطور که گفتم هیچ آشنایی خارج ندارم و اگرم بخوام از این سرویس هایی که اکانت می فروشند استفاده کنم اصلا معلوم نیست شاید یهو بلاک بشه و پولم بپره!

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
آقا الان تکلیف ما چی شد؟
از پرفکت مانی درگاه بگیرم بعد تبدیلش کنم به ریال؟
سایتی رو می شناسید که دلار پرفکت مانی رو به ریال تبدیل کنه؟

بعد یه سوال دیگه، پرفکت مانی سقف برداشت و... نداره؟

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
آقا الان تکلیف ما چی شد؟
از پرفکت مانی درگاه بگیرم بعد تبدیلش کنم به ریال؟
سایتی رو می شناسید که دلار پرفکت مانی رو به ریال تبدیل کنه؟
بعد یه سوال دیگه، پرفکت مانی سقف برداشت و... نداره؟
درگاه بگیرید بعد دلار به حساب پرفکت شما واریز میشه . بعدش شما دلار رو انتقال میدی به حساب پرفکت یکی دیگه ( خریدار ) و ریال دریافت می کنی
سقف برداشت رو خبر ندارم . ولی اگه حسابت وریفای باشه برای انتقال پول فی کمتری میگیره
برای فروش هم به اینجا سر بزن => خرید و فروش پرفکت مانی

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
آقا عالی خیلی ممنون، فقط درگاه گرفتنش مصیبته یا راحت میشه گرفت؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
بعد یه سوال دیگه، اگر درگاه گرفتم، کاربرا می تونند با استفاده از کارت و حساب بانکیشون پول رو پرداخت کنند یا حتما باید اکانت پرفکت مانی داشته باشند؟

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
بعد یه سوال دیگه، اگر درگاه گرفتم، کاربرا می تونند با استفاده از کارت و حساب بانکیشون پول رو پرداخت کنند یا حتما باید اکانت پرفکت مانی داشته باشند؟
باید حساب پرفکت داشته باشن

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
خوب اینطوری که دردسر میشه!
اکانت پرفکت مانی تو خارج چیز جا افتاده ای هست یعنی هرکسی داره؟
سایت معروفی هست که از درگاه پرفکت مانی استفاده کنه؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
پی پال معروف ترینشون هست که کریدیت کارت قبول می کنه و معمولا با ایرانی ها بیشترین مشکل هم داره...

سرویس های دیگه به اندازه پی پال جا افتاده نیست, غیر از آن کالایی که می فروشی اگه کپی رایت رو نقض کنه, معمولا اکانتت رو می بیندند... می تونی فعلا بیت کوین قبول کنی :دی

بالا