• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال راجب کی ورد و چند مورد دیگر

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
سلام دوستان
1.کی ورد سایت من 188 کاراکتره
حالا سایت woorenk این پیغامو به من داده

Meta keywords are used to indicate keywords that are relevant to your website's content. Because search engine spammers have abused this tag, however, it provides little to no benefit to your search rankings.

You can safely avoid the use of this tag for new web pages. For existing web pages, make sure the meta keywords do not appear to be spammy.

دقیقا چی جی میگه؟
biggrinsmiley.gif

کی وردامو امتیاز خنثی داده!! به نظرش نه خوبه نه بد!!

2.Dublin Core چیه؟(من از ورد پرس استفاده میکنم)

3.W3C Validity چیه؟

خیلی ممنون
biggrinsmiley.gif

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
به طور کلی متا کلمات کلیدی دیگه هیچ اهمیتی برای گوگل نداره و اصلا بهش کاری نداره. برای همین اصلا فرقی نمیکنه که چی باشه.

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
به طور کلی متا کلمات کلیدی دیگه هیچ اهمیتی برای گوگل نداره و اصلا بهش کاری نداره. برای همین اصلا فرقی نمیکنه که چی باشه.

پس گوگل به چی کار داره؟
یکی می گه بک لینک فرت
حالا شما می گید کلمات کلیدی...
؟؟؟؟!!!!

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
meta keywords با keyword فرق داره .

همونطور که متن انگلیسی گفته , meta keywords تاثیر چندانی در رنک سایت شما در نتایج جستجو نداره , ( مخصوصا در مورد گوگل که دیگر این کلمات را بی ارزش می دونه ) .

چیزی که می بایست بیشتر مورد توجه شما قرار بگیره , keyword هست که منظور کلمه یا کلمات کلیدی هستند .

adesign.graphic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متا تگ یعنی با کی ورد فرق دارن؟ مگه میشه! گوگل سورس پیج رو می خونه و TAG ها مهمترین قسمت کد وب سایت هست!

meta keywords با keyword فرق داره .

همونطور که متن انگلیسی گفته , meta keywords تاثیر چندانی در رنک سایت شما در نتایج جستجو نداره , ( مخصوصا در مورد گوگل که دیگر این کلمات را بی ارزش می دونه ) .

چیزی که می بایست بیشتر مورد توجه شما قرار بگیره , keyword هست که منظور کلمه یا کلمات کلیدی هستند .

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
پس گوگل به چی کار داره؟
یکی می گه بک لینک فرت
حالا شما می گید کلمات کلیدی...
؟؟؟؟!!!!

متا کلمات کلیدی حدود 3 سال هست که از پارامترهای گوگل حذف شده. بهتره روی عنوان، متا توضیحات، متن صفحه، کیفیت محتوا، بالابردن اعتبار سایت از طریق شبکه های اجتماعی و لینک و... کار کنید.

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
متا تگ یعنی با کی ورد فرق دارن؟ مگه میشه! گوگل سورس پیج رو می خونه و TAG ها مهمترین قسمت کد وب سایت هست!

من که اصلا نفهمیدم شما چی گفتید! ولی این دوستمون که گفتن متا کلمات کلیدی با کلمات کلیدی متفاوت هست، منظورشون اینه که میشه از کلمات کلیدی استفاده های دیگه ای هم کرد که لزوما قرار گرفتن در متا تگ ها نیست. اما من هر چی فکرکردم نفهمیدم منظور شما چیه!

adesign.graphic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من که اصلا نفهمیدم شما چی گفتید! ولی این دوستمون که گفتن متا کلمات کلیدی با کلمات کلیدی متفاوت هست، منظورشون اینه که میشه از کلمات کلیدی استفاده های دیگه ای هم کرد که لزوما قرار گرفتن در متا تگ ها نیست. اما من هر چی فکرکردم نفهمیدم منظور شما چیه!

من فکر کردم 2 نوع keyword داریم. مشخصه چگالی کلمات باید روی وب سایت هم زیادتر باشه. من خودم سئو بلدم و با کلمه طراحی بنر فلش و تیزر فلش همین کارو کردم

منظورم ار متا تگ (TAG) نمونه کدهای زیر بود:

<meta name="description" content=
<meta name="keywords" content=
<meta name="alexaVerifyID"
<meta name="google-site-verification

بالا