• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال راجع به رایت دی وی دی

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
سوال راجع به رایت دی وی دی داشتم : من dvd رایتر دارم ، خود dvd رو هم دارم ! فقط مونده نرم افزارش . رو خود لپ تاپم ( که سونی هست ) از همون اول یه نرم افزار بود به نام Click to DvD . به نظر من نرم افزار خوبیه فقط یه چیز رو نمیدونم . وقتی که می خوام 2 گیگ فیلم رو روی dvd بریزم ، حجمش می ره بالای 7 ، 8 گیگ ، که خیلی زیاد می شه و dvd من هم فقط 4.7 گیگ جا داره . اکثر فیلم ها wmv هستن . آیا راهی هست که بشه حجم dvd اونا رو کم کرد ؟ نمیدونم اشکال از نرم افزاره یا از wmv ؟ شاید mpeg باشن بهتره باشه . اگه میشه یه راهنمایی کنین . ترجیهاً اگر ایراد از نرم افزار ، اسم یه نرم افزار که بشه راحت باهاش dvd درست کرد رو بنویسین و اگه ایراد از wmv هست نرم افزار تبدیل پسوند های avi و mov و wmv رو به mpeg ( یا پسوند بهتر ) بنویسین . :D

با تشکر

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اینکه شما میگی حجمش زیاد میشه بخاطر اینه که برنامه میاد اون فیلم ها رو به فرمت مخصوس dvd movie انکود کنه و حجمش بالا یه راهش اینه که اگر نمیخواید فیلماتون رو روی پلیر ببینید اونو به صورت data رایت کنین

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
اینم راه بدی نیست ، ولی کسی راه بهتری بلده ؟!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چه نیازی است که شما بصورت DVD کپی کنید؟ با نرو VCD بسازید!
راستی میشه روی DVD وی سی دی ساخت؟ من خودم نکردم ولی فکر کنم میشه! شما مثل وقتی که سی دی رایت میکنی اینجا هم برو توی بخشی که وی سی دی میسازه!
اگر این راه عملی نباشد اونوقت میتونی بری سراغ Divx که اون هم نیاز به Player ای داره که پشتیبانی کنه!
285.gif

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از rezadignity :
چه نیازی است که شما بصورت DVD کپی کنید؟ با نرو VCD بسازید!
راستی میشه روی DVD وی سی دی ساخت؟ من خودم نکردم ولی فکر کنم میشه! شما مثل وقتی که سی دی رایت میکنی اینجا هم برو توی بخشی که وی سی دی میسازه!
اگر این راه عملی نباشد اونوقت میتونی بری سراغ Divx که اون هم نیاز به Player ای داره که پشتیبانی کنه!
285.gif
خوب تا اونجا که میدونم نرو فرمت wmv رو برای تبدیل به vcd و یا dvd ساپورت نمیکنه و باید از برنامه های convertor استفاده بشه ضمن اینکه ظاهرا دوستمون رو لپتاپش نرو نداره و فکر کنم اگر دنبال نرم افزار های مبدل بگرده کارش راحتت تر باشه
دوست عزیز از این نرم افزارها زیادن تو همین فروم بگردی پیدا میکنی چند تاش رو

بالا