سلام دوستان این گوشی بطور پیش فرض از قابلیت OTG پشتیبانی میکنه؟ یا باید روت بشه؟ کلا چجوریه قضیش؟
miladdn Registered User تاریخ عضویت 8 می 2013 نوشتهها 4,636 لایکها 1,629 محل سکونت dezful 2 سپتامبر 2013 #1 سلام دوستان این گوشی بطور پیش فرض از قابلیت OTG پشتیبانی میکنه؟ یا باید روت بشه؟ کلا چجوریه قضیش؟
miladdn Registered User تاریخ عضویت 8 می 2013 نوشتهها 4,636 لایکها 1,629 محل سکونت dezful 2 سپتامبر 2013 #2 کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟
Mehdi_s82 Registered User تاریخ عضویت 5 ژوئن 2006 نوشتهها 739 لایکها 17 محل سکونت تهران 2 سپتامبر 2013 #3 خودم ندارم ولی رووت نمی خواد موس و کیبورد میخوره ولی فلش رو فقط با فرمت FAT میشناسه فکر کنم آندروید هم باید ورژن 4 به بالا آپدیت باشه
خودم ندارم ولی رووت نمی خواد موس و کیبورد میخوره ولی فلش رو فقط با فرمت FAT میشناسه فکر کنم آندروید هم باید ورژن 4 به بالا آپدیت باشه
miladdn Registered User تاریخ عضویت 8 می 2013 نوشتهها 4,636 لایکها 1,629 محل سکونت dezful 3 سپتامبر 2013 #4 به نقل از Mehdi_s82 : خودم ندارم ولی رووت نمی خواد موس و کیبورد میخوره ولی فلش رو فقط با فرمت FAT میشناسه فکر کنم آندروید هم باید ورژن 4 به بالا آپدیت باشه کلیک کنید تا بازشود... ممنون از شما ولی یکی لطفا ج بده ک خودش تست کرده باشه ممنون
به نقل از Mehdi_s82 : خودم ندارم ولی رووت نمی خواد موس و کیبورد میخوره ولی فلش رو فقط با فرمت FAT میشناسه فکر کنم آندروید هم باید ورژن 4 به بالا آپدیت باشه کلیک کنید تا بازشود... ممنون از شما ولی یکی لطفا ج بده ک خودش تست کرده باشه ممنون