• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

{ سوال } سئو وبسایت انگلیسی

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
سلام من یه سایت به زبان انگلیسی دارم می خواستم بدونم چطوری می تونم روش کار کنم تا توی نتایج بیاد بالا؟ از کجا میتونم بک لینک بگیرم؟ شبکه های اجتماعی چقدر میتونن تاثیر بزارن؟

خیلی ممنون از همگی

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
سلام من یه سایت به زبان انگلیسی دارم می خواستم بدونم چطوری می تونم روش کار کنم تا توی نتایج بیاد بالا؟ از کجا میتونم بک لینک بگیرم؟ شبکه های اجتماعی چقدر میتونن تاثیر بزارن؟

خیلی ممنون از همگی
برای وب انگلیسی کلا بک لینک رو بیخیال بشید
برای بالا اومدن سئو داخلی رو رعایت کنید و بعد دو ماه شروع به لینکسازی اصولی کنید

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
برای وب انگلیسی کلا بک لینک رو بیخیال بشید
برای بالا اومدن سئو داخلی رو رعایت کنید و بعد دو ماه شروع به لینکسازی اصولی کنید
اخه سایت یه جوری هستش که لینک سازی داخلی زیاد معنی نداره براش ... به نظرتون رپرتاژ بدم توی سایت های مختلف؟

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
اخه سایت یه جوری هستش که لینک سازی داخلی زیاد معنی نداره براش ... به نظرتون رپرتاژ بدم توی سایت های مختلف؟
رپورتاژ داخل سایت هم زبان باید بدید نه وب فارسی
سئو داخلی همیشه مهمه
هر سایتی زدین سعی کنید داخل تولید محتوا انجام بدین

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
رپورتاژ داخل سایت هم زبان باید بدید نه وب فارسی
سئو داخلی همیشه مهمه
هر سایتی زدین سعی کنید داخل تولید محتوا انجام بدین

بله هم زبان .
ممنون از راهنمایی

Sherpa

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
بستگی داره سایت شما توی چه زمینه ای فعالیت میکنه و با چه کیورد های رقابتی طرف هستید.

سئو
اصول اولیه سئو را رعایت کنید. فراموش نکنید که زبان اولیه برنامه نویسان گوگل و موتورهای جستجو انگلیسیه وهمانطور
که زود متوجه مطلب مفید میشوند ترفند های دور زدن گوگل را هم خیلی زود تشخیص میدهند.

تولید محتوی unique content
هرجند تولید محتوی منحصر بفرد جدید ( unique content ) و مفید بزبان انگلیسی کمی مشکه ولی بهترین گزینه برای
سایت های انگلیسی زبان است. سعی کنید از محتوای غیر کپی استفاده کنید (کمی ویرایش کردن متن زیاد جوابگو نیست).
اگر برای تولید مناسب محتوا مشکل داشتید میتونید از اسپینرها کمک بگیرید و بعد ویرایش ( edit) کنید.

ٖلینک
تبادل لینک با سایت های هم زبان و هم محتوا مفیده.
موفق باشید

Last edited:
بالا