متوجه نمیشم! حافظه گوشی من از قرار زیر هست.
sd card زو قرار ندادم!
گوشی سونی اندورید 4.2.2 هست.
واسه نصی app جدید مشکل دارم که میگه حافظه کافی نیست؟! چرا!؟ پس اون 4 گیگ چی هست؟
سلام
کل حافظه ی داخلی به نصب نرم افزار اختصاص داده نمیشه و بخشی از اون به جهت نصب در اختیار کاربره مگه اینکه برنامه هایی که قابل انتقالن رو با برنامه ای مثل app2sd به اون قسمت دوم که ۴ گیگه منتقل کنین تا حافظه اختصاصی نصب ظرفیتش بیشتر شه
بله باید همین طور باشه که شما میفرمایید ولی واقعا تعجب میکنم 1 گیگ خیلی کم هست! آخه دلیلش چی هست! چرا از اون 4 گیگ مایه نمیزارن؟ الان دارم گوشی نکسوس اندروید 6 رو نگاه میکنم؛ 30 گیگ حافظه داره و اصلا به این شکل نیست! محدودیت جداگانه درنظر نگرفته!
بله باید همین طور باشه که شما میفرمایید ولی واقعا تعجب میکنم 1 گیگ خیلی کم هست! آخه دلیلش چی هست! چرا از اون 4 گیگ مایه نمیزارن؟ الان دارم گوشی نکسوس اندروید 6 رو نگاه میکنم؛ 30 گیگ حافظه داره و اصلا به این شکل نیست! محدودیت جداگانه درنظر نگرفته!
نکسوس اندروید خام و بدون دستکاری توسعه دهنده های نرم افزاری برند سازنده ی گوشیه ولی رام های غیر نکسوسی کاملا اختصاصی گوشی مورد نظر با در نظر گرفتن سخت افزار و منطقه یی که اون گوشی استفاده میشه ساخته میشه
این محدودیتی که میبینید متوجه سازنده ی گوشیه.فقط هم مختص سونی نیست.تو همه برندا همچین موردی هست
متوجه نمیشم! حافظه گوشی من از قرار زیر هست.
sd card زو قرار ندادم!
گوشی سونی اندورید 4.2.2 هست.
واسه نصی app جدید مشکل دارم که میگه حافظه کافی نیست؟! چرا!؟ پس اون 4 گیگ چی هست؟