• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال : علت کم شدن URLs indexed در گوگل وبمستر

پورسانتی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود

چند روز پیش آمار گوگل وبمستر من تقریبا این بوده :

کد:
[B]29,000[/B] URLs submitted

[B]28,000[/B] URLs indexed

ولی روز به روز داره آمار کم میشه و الان شده این :
کد:
[B]29,214[/B] URLs submitted
 [B]15,756[/B] URLs indexed

هر روز داره کمتر میشه. علتش چیه ؟

در ضمن همیشه وقتی 1 پستی رو میزنم بعد از 2 ساعت تیتر اون مطلب رو توی گوگل سرچ میکنم و دقیقا لینک اول هستم !!! اکثر پستها اینطوری هستن
ولی نمیدونم چرا آمار ایندکس داره کم میشه!
لطفا راهنمایی کنید مرسی

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
دلایل زیادی میتونه داشته باشه مثل جلوگیری کردن از ایندکس شدن تگ ها ، آرشیو ، دسته بندی ها و ... در صورتی که تغییری در این زمینه اعمال نکردید آدرس سایت رو بگید تا یه نگاهی بهش بکنم.

classes

Registered User
لایک‌ها
21
نگاهی به محتوای صفحه ها اعم از : تیتر ها ، تگ ها ، متن ها و لینک ها

بندازید شاید از روش تخلفی استفاده کردید که گوگل داره یکی یکی همه رو حذف میکنه.

Projanco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلایل زیادی میتونه داشته باشه مثل جلوگیری کردن از ایندکس شدن تگ ها ، آرشیو ، دسته بندی ها و ... در صورتی که تغییری در این زمینه اعمال نکردید آدرس سایت رو بگید تا یه نگاهی بهش بکنم.

سلام سایت من هم (projanco.com) همین مشکل رو داره . خیلی ممنون میشم اگر بیشتر توضیح بدین؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
سلام سایت من هم (projanco.com) همین مشکل رو داره . خیلی ممنون میشم اگر بیشتر توضیح بدین؟
سلام، سایت شما رو نگاه کردم و در ظاهر مشکلی نداشت که باعث کاهش ایندکس‌های سایت بشه. برای همین اگر این اتفاق افتاده از طریق کنسول گوگل وبمستر روند رو بررسی کنید تا ببینید کدوم صفحات از ایندکس حذف شدند و یا اگه خودتون تغییری اعمال کرده باشید احتمالا به اون دلیل هم میتونه باشه

followernab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر سایت مشکل داشته باشه گوگل وبسمتر براتون پیام ارسال میکنه مسیج هاتون رو چک کنید
اگر هم جذف شدن با کراول دوباره کراولش کنید سایتو

بالا