• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال فنی از سئوکاران!این سایت چه جوری بالا موند؟!؟!

h4w1d

Registered User
لایک‌ها
16
سلام به همه ی عزیزان....
بعد از تکونی که گوگل به خودش داد و خیلی از سایت های فروش بووووووووق و دانلود فیلم به صفحات پایین تر سقوط کردن...
همه گفتن که به خاطر تاثیر فیلتر شدن و جایگزینی آدرس و بک لینک فراوونه...

اما این سایت"buysocks40.as ia" روی کلمه " خرید سوسک" هنوزم بالا مونده و حتی بعد از فیلتر شدن به سرعت آدرسش جایگزین میشه!!

به نظرتون چه جوری بالا نیگه داشته@@!!؟!؟!؟؟

mihan-media

Registered User
لایک‌ها
12
درسته که بک لینک الان گرفتنش درست نیست
اما میان واسه سایت یه سری بک لینک میگیرن
بعد فیلتر شدن دومین رو ریدایرکت میکنن و به چندتا تکنیک ساده سوابق دومین قبلی رو میارن روی دومین جدید
به همین سادگی

h4w1d

Registered User
لایک‌ها
16
درسته که بک لینک الان گرفتنش درست نیست
اما میان واسه سایت یه سری بک لینک میگیرن
بعد فیلتر شدن دومین رو ریدایرکت میکنن و به چندتا تکنیک ساده سوابق دومین قبلی رو میارن روی دومین جدید
به همین سادگی

به این تکنیک ساده اشاره نمی کنید داداش گلم؟!؟!

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اگر کسی راه حل صد در صدی داره به ما هم بگه با صرف هزینه بفرمائه و خودش هم درست کنه !

mohammades22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با سلام من ادمین این سایتو میشناسم یکی از اون .... که تو فیلترینگم اشنا داره من به شخصه تا حالا 2 بار بعد این خونه تکونی گوگل دیدم که هم سایتش دیر فیلتر میشه هم بعد فیلتر شدن بعد 1 یا 2 روز رفع فیلتر میشه و دامینو ریدایرکت میکنه
این آقا تو کلمات خرید .... خرید .... "فارسیش" خرید سوسک سایت هاش اوله. این ادمینم بچه های فروش ... میشناسنش 1 زمانی سایت ها رو هک میکرد در ضمن اینم بگم با همون اشنایی که تو فیلترینگ داره نمیزاره سایت بیشتر از 1 روز بالا بشه سریع فیلتر میکنه.

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
با سلام من ادمین این سایتو میشناسم یکی از اون .... که تو فیلترینگم اشنا داره من به شخصه تا حالا 2 بار بعد این خونه تکونی گوگل دیدم که هم سایتش دیر فیلتر میشه هم بعد فیلتر شدن بعد 1 یا 2 روز رفع فیلتر میشه و دامینو ریدایرکت میکنه
این آقا تو کلمات خرید .... خرید .... "فارسیش" خرید سوسک سایت هاش اوله. این ادمینم بچه های فروش ... میشناسنش 1 زمانی سایت ها رو هک میکرد در ضمن اینم بگم با همون اشنایی که تو فیلترینگ داره نمیزاره سایت بیشتر از 1 روز بالا بشه سریع فیلتر میکنه.

خوبه والا خدا از این شانس ها بده پس دیگه دغدغه ای بابت فیلترینگ نداره

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230

ایشون قبل از فیلترینگ سریع دامین رو ریدایرکت میکنن و اینجوری چون بازدید بالای به دامین جدید میاد سریع توسط گوگل دامین عوض میشه . هیچ رفع فیلتر و آشنایی هم در کار نیست .

کار اصلی ایشون هک کردن و قرار دادن بک لینک سایتشون توی سایت های زیادی هست , حتی من دیدم توی سایت های سازمانی و اداری مهم هم بک لینک خرید *** رو قرار دادن .

بقیه سایت ها هم روند چنج آدرسشون یه مقدار طول میکشه , چون هم بک لینک کمتری دارند و هم سابقه کمتری .

عملا شما اگه چند برابر این سایت بک لینک بخرید , مطمئن باشید نه تنها پیشرفتی نمیکنید بلکه امکان پنالتی از طرف گوگل برای شما باشه . چون طبق بررسی که من کردم سایت های که سایت ایشون لینک شدن همه سایت های هستن که لینک خروجی پایینی دارن و از نظر محتوی و تعداد اون هم رتبه بالای دارند

mohammades22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ایشون قبل از فیلترینگ سریع دامین رو ریدایرکت میکنن و اینجوری چون بازدید بالای به دامین جدید میاد سریع توسط گوگل دامین عوض میشه . هیچ رفع فیلتر و آشنایی هم در کار نیست .

کار اصلی ایشون هک کردن و قرار دادن بک لینک سایتشون توی سایت های زیادی هست , حتی من دیدم توی سایت های سازمانی و اداری مهم هم بک لینک خرید *** رو قرار دادن .

بقیه سایت ها هم روند چنج آدرسشون یه مقدار طول میکشه , چون هم بک لینک کمتری دارند و هم سابقه کمتری .

عملا شما اگه چند برابر این سایت بک لینک بخرید , مطمئن باشید نه تنها پیشرفتی نمیکنید بلکه امکان پنالتی از طرف گوگل برای شما باشه . چون طبق بررسی که من کردم سایت های که سایت ایشون لینک شدن همه سایت های هستن که لینک خروجی پایینی دارن و از نظر محتوی و تعداد اون هم رتبه بالای دارند

فدات شم این چیزارو به بچه که نمیگی سایت اگه ریدایرکت بشه قبل فیلتر من میبینمو نمیام بگم . بعدم عزیز من من به چشم دیدم سایت فیلتر شده بود فرداش از فیلتر در امده .

بالا