• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال فوری و مهم در مورد معافیت پزشکی-چشم

masoudz

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
دوستان من میخوام معافی چشم بگیرم.توی **** وظیفه بهم گفتن اگر مجموع ضعیفی و آستیگمات چشمات بالای 8باشه معافی(دیپلمه)
من دکتر رفتم و چشمام 8/25هست.حالا طبق قانون من باید معاف یشم اما این طور که شنیدم دکترای **** وظیفه موقع معاینه قطره ای میریزن که شماره چشمو 1نمره کمتر نشون میده:
1-آیا جریان این قطره درست هست و واقعا شماره چشمو کمتر نشون میده؟
2-راهی برای ضعیف شدن چشم اندازه ی یک نمره ظرف مدت1ماه هست؟
دوستان خواهش میکنم از اظهارنظر بیخودی و شوخی بپرهیزید چون من واقعا تحت فشار روحیم و ...

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام
دوستان من میخوام معافی چشم بگیرم.توی **** وظیفه بهم گفتن اگر مجموع ضعیفی و آستیگمات چشمات بالای 8باشه معافی(دیپلمه)
من دکتر رفتم و چشمام 8/25هست.حالا طبق قانون من باید معاف یشم اما این طور که شنیدم دکترای **** وظیفه موقع معاینه قطره ای میریزن که شماره چشمو 1نمره کمتر نشون میده:

2- آره ... يك ماه جلوي تلويزيو از فاصله 10 سانتي متري بشين و تي وي نگا كن شماره چشت ميره رو 200 :lol:

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان خواهش میکنم از اظهارنظر بیخودی و شوخی بپرهیزید چون من واقعا تحت فشار روحیم و ...

بله درسته تو بیمارستان ارتش یه قطره ای می ریزن که حدود 1 نمره از شماره چشم کم می کنه در ضمن تا دو روز هم تو نور عین آدمای کور راه میری

برای کم کردن نمره چشمت نگران نباش با یه دکتر چشم پزشک مشورت کن اونا خیای راحت برات 1 نمره ضعیف نی کنن با قطره

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اگه قطره هست که یه نمره کم میکنه پس حتما قطره ای هم هست که یه نمره زیاد می کنه :D

masoudz

Registered User
لایک‌ها
2
آقا اونایی که چشم پزشک آشنا دارن یا...
جواب بدید:(

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بالا