• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال فیزیک

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
آقا اینو برای سوال فیزیک به ما دادن! ولی من جوابشو نمیفهمم! چون نمیدونم موس نوری چه جوری کار میکنه!
سوال اینه:
چرا موس نوری روی شیشه کار نمیکنه!
میشه جواب بدید اینو تا دل یه جوون رو شاد کنید؟!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
فکر کنم علتش اینه که با نوری که از سطح زیرش بازتاب شده کار میکنه ... یعنی یه دیود نوری نور رو به پایین می تابونه بعد یه سنسور نور بازتاب شده رو می گیره. حالا وقتی زیرش شیشه باشه دیگه نوری بازتاب نمیشه ...

اینجا هم یه سری توضیحات هست
russian_ru.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
ماوس من یه نوع ماوس جدیده به اسم ماوس لیزری که روی شیشه هم کار می کنه. از اپتیکال پیشرفته تره هر چند این ادعای سازنده اش است و من تا حالا رو شیشه امتحانش نکردم. خداییش از اپتیکال خیلی خیلی دقیق تره خصوصا تو گیم!
adore.gif

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
نظر دوستان تاييد ميشه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دلیلش شکست نوره
چون شیشه نورو میشکونه حتی بعد از برخورد به میز زیر 6 هم باز تاب میشه ولی چون شکست خورده به محلی که باید برسه نمیرسه

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستيد
نميدونم جواب سئوالتون را گرفتيد يا نه
ولي بصورت كلي اين موس ها بر اساس تصوير زير اپتيكشون كار ميكنند . يعني ابتدا موس يك تصوير ميگره و بعد اين تصوير ميروه توي واحد پردازش و ذخيزه ميشه . بعد از زماني تصوير دوم گرفته ميشه اين دو تا تصوير مقايسه ميشه چند حالت ممكنه بوجود بياد
1- تصوير ها يكي است و يا تصويري جديدي توسط موس گرفته نشده است . خوب اطلاعاتي به كامپيوتر ارسال نميشه
2- قسمت سمت راست تصوير دوم با قسمت سمت چپ تصوير اول يكي است پس موس به سمت چپ رفته بر اساس اينكه چه مقدار پيكسل تغيير كرده تعدادي پالس مبني بر حركت موس به سمت چپ به كامپيوتر ارسال ميگردد
3-قسمت سمت چپ تصوير دوم با قسمت سمت راست تصوير اول يكي است پس موس به سمت راست رفته بر اساس اينكه چه مقدار پيكسل تغيير كرده تعدادي پالس مبني بر حركت موس به سمت راست به كامپيوتر ارسال ميگردد
4-قسمت پاييني تصوير دوم با قسمت بالايي تصوير اول يكي است پس موس به سمت بالا رفته بر اساس اينكه چه مقدار پيكسل تغيير كرده تعدادي پالس مبني بر حركت موس به سمت بالا به كامپيوتر ارسال ميگردد
5-قسمت بالايي تصوير دوم با قسمت پاييني تصوير اول يكي است پس موس به سمت پايين رفته بر اساس اينكه چه مقدار پيكسل تغيير كرده تعدادي پالس مبني بر حركت موس به سمت پايين به كامپيوتر ارسال ميگردد
6- حالتي بين حالت 2-4 2-5 3-4 3-5 بوجود اومده كه اطلاعات بر اساس تركيب حالت ها ارسال ميگردد
اين سيكل بين 1500 تا 6000 بار بر ثانيه تكرار ميشود نتيجتا تمامي حالات حركت موس شناسايي ميشود
بر اساس اينكه دقت تصوير چقدر است ( كه معمولا بين 400 تا 1200 Dpi است ) قيمت و حساسيت موس تغيير ميكنه
لازم به ذكره كه تصوير ها بصورت سياه و سفيد هستند و اينكه معيار سنجس فرو رفتگي هاي سطح هستند .
و همچنين فاصله اي كه موس تصوير رو ميتونه بگيره چند ميلي متر است معمولا تا 8 mm .
از انجايي كه سطح شيشه هاي سيقلي است تمامي تصاوير گرفته شده توسط موس با احتمال 99 درصد به نظر پردازش كننده تصوير داخلي موس يكي است پس عملا موس حركتي رو شناسايي نميكنه و يا بقل شما درست كار نميكنه .
اگر شيشه سند بلاست شده باشه بازم ممكنه موس درست كار نكنه بعلت اينكه ممكنه شيشه نور ها رو درست بازتاپ نكنه و مشكل ساز بشه
البته بيشتر اين موس ها داري يك سيستم اشكال زدايي هستند error correction و نتيجتا ممكنه روي شيشه هاي سند بلاست شده درست كار كنه.

اميدوارم كمك كنه

BiKhial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بد نیست بدونید که روی سطح قرمز هم اصلا کار نمیکنه ( مثلا اگه رنگ میزتون قرمز باشه ) :D

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بیشتر چون به انجمن علم و دانش مربوط می گردد من با اجازه دوستان و اساتید که در اینجا پست زده اند به آن انجمن منتقل می کنم .

موفق باشید دوستان

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از همه دوستان عزیز مخصوصا Saeedsmk!
مطمئنم جوابم کاملترین میشه!
دم همه بچه های بامرام PT گرم!

بالا