• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال لطفا سریع کمک کنید

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
سلام من یه iphone 4s 64 black گرفتم. وقتی رسیدم خونه متوجه شدم که سریال گوشی که از Setting /general /about چک کردم با سریال پشت جعبه فرق داره. و مدل رو نوشته MD285ZP ولی پشت جعبه PART NO . MC605ZP/A .
ولی وقتی *#06# رو میزنم با IMEI پشت جعبه یکیه ! فکر کنم جعبه رو اشتباه بهم دادن و مال یه گوشی دیگه است!
اگه ممکنه سریع کمک کنین که اگه مشکلی هست پیگیری کنم که اگه تصمیم به فروش گرفتم دچار مشکل نشم . چون با فروشنده صحبت کردم گفت میتونم پس بدم.

hamedone1375

Registered User
لایک‌ها
185
سلام دوست عزیز ممکنه جعبه اشتباه شده باشه . ولی به نظر من برو گوشی رو کلا پس بده پول رو هم بگیر و از یک مغازه ی دیگه بخر . برای اینکه وقتی جعبه اشتباه شده باشه پس بقیه ی وسایلش هم اشتباه شدن!!!!!!!! کلا همه چیز جا به جا شده دیگه!!!!!!!!!:D

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
سلام دوست عزیز ممکنه جعبه اشتباه شده باشه . ولی به نظر من برو گوشی رو کلا پس بده پول رو هم بگیر و از یک مغازه ی دیگه بخر . برای اینکه وقتی جعبه اشتباه شده باشه پس بقیه ی وسایلش هم اشتباه شدن!!!!!!!! کلا همه چیز جا به جا شده دیگه!!!!!!!!!:D

سلام
مرسی از چوابتون ، از بچه های همین جا خریدم ، حالا قرار شد پس بگیرن ببینیم چی میشه !
ممنون از کمکتون

بالا