• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال مهم در مورد سابقه بیمه تامین اجتماعی

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوستان

اگر یک نفر جایی کار می کرد (کارگری) وانجا بیمه اش کرده بودند
بعد از انجا برود ومثلا برای خودش کار کند واینبار بخواهد خودش را بیمه خویش فرما کند ایا موقع بازنشستگی سوابق قبلی هم حساب میشود یا قبلی ها از بین میروند
وبرعکس این موضوع یعنی خویش فرما بعد از چند سال بره جایی کارکنه که حق بیمه رو مثلا کارخونه پرداخت کنه

این فرد باید خودش را جدید بیمه کند یا همان قبلی ها را اینبار خودش واریز کند

بعد فرق این بیمه خویش فرما با اونی که کارفرما شما رو بیمه میکنه چیه

ویک سوال دیگه اینکه اگه کسی در 30 سال گذشته حق بیمه پرداخت کرده باشد وامسال بازنشسته بشود حداقل چقدر مستمری بازنشستگی دریافت میکند

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
بیمه خویش فرما و بیمه کار فرما تفاوتی ندارن و سابقشون با هم جمع میشه
فقط خویش فرما باید همه هزینه رو بدید ولی در کارفرما شما فقط ۳۰درصد رو میدید و بقیه رو کارفرما میده
سوال دوم هم نمیدونم دقیق

Sent from my GT-I9100

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
ممنون
الان توی سایت تامین اجتماعی داشتمانواع بیمه رو میخوندم
انواع بیمه داریم مثل خویش فرما - رانندگان - پزشکان - اختیاری و... .. که زیادندسابقه همه اینها باهم جمع میشند دیگه درسته مثلا یکی چند سال یکجا کارکنه از اونجا براش بیمه رد کنند بعد جند سال مثلا خویش فرما یا اختیاری خودش رو بیمه کنه وبعد مثلا یک نوع بیمه دیگه پس اگه اشتباه نکنم سابقه همه باهم جمع میشه تا نهایتا بعد از 30 سال بازنشته بشه؟ درسته ؟یانه؟

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
شما هر چند سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داشته باشی همه با هم جمع میشه و نوعش مهم نیست. شما حتی اگه یکماه هم برات جایی بیمه رد شده حتما" حواست بهش باشه. ضمنا" الان سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی به راحتی همه سوابق رو برات نشون میده.

بیمه خویش فرما با بیمه اجباری فرقش در اینه که سهم بیمه بیکاری که 3 درصد هست رو بیمه خویش فرما نمیده و از مزایای بیمه بیکاری نمیتونه استفاده کنه.

در تمام دوران کاری کلا" شما سه بار بیشتر نمی تونید درخواست بیمه خویش فرما بدید.

اگر شما بیمه خویش فرما بودید و حالا جایی استخدام شدید کارفرما مجبوره طبق قانون بیمه شما رو اجباری رد کنه و بیمه خویش فرمای شما خودبخود باطل میشه .

پرداخت حقوق بازنشستگی ربطی به امسال و پارسال نداره . قانون میگه برای محاسبه حقوق بازنشسته تامین اجتماعی میانگین حقوق دو سال آخر در نظر گرفته میشه اما با توجه به این که خیلی ها میرن و با کارفرما به توافق میرسن که با هزینه خودشون حقوق دو سال آخر رو بالا اعلام کنه جدیدا" صحبتهایی در مورد میانگین 5 و 8 و 12 سال داره انجام میشه.

بهر حال تامین اجتماعی خیلی زرنگ تر ازین حرفاست. الان کسانی که زیر ده سال بیمه میدن تمام حق و حقوقشون دود میشه میره و هیچ مستمری بابت ده سال پرداخت بیمه نمیدن. بیخود نیست اولین سازمان پردرآمد در ایرانه.

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
ممنون پس ظاهرا حدقل 10 سال سابقه پرداخت لازم هست تا فرد بازنشسته شود درسته ؟ برای کسایی که کمتر از 30 سال حق بیمه میدهند وبازنشسته میشوند حقوق کمتری میدهند ؟

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
10 سال هست اما شرط سنی داره یعنی به شرط این که سنت از 55 یا 60 ( مطمئن نیستم کدومشه) بالاتر باشه و سابقه بیش از ده سال پرداخت بیمه داشته باشی باز نشسته میشی.
با حقوق معادل همون 10 سال بازنشست میشی چون اصلا " در غیر اینصورت عدالت اجتماعی !!!!! بین شما و کسی که سی سال بیمه داده برقرار نمیشد.

البته اخیرا" تو مجلس دارن یه قانونی رو بررسی میکنن که کسانی که زیر 10 سال بیمه دارن با پرداخت مابه التفاوت تا 10 سال بتونن از مزایای 10 ساله بهره مند بشن. ولی مطمئنا" بابت مابه التفاوت چنان رقمی بخوان که کسی سراغشون نره. تازه با این حال نماینده سازمان تامین اجتماعی با پررویی تمام میگفت من اگه به اینها حقوق بدم عدالت اجتماعی که هدف سازمان منه برقرار نمیشه و اصلا" نمیگفت میلیاردها پولی که اینجوری بدون بازگشت پیشش میمونه چی میشه.

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
بازنشتگی واسه مردان یا 30 سال سابقه است یا 60 سال سن با 20 سال سابقه
اگه 60 سال سن با 20 سال سابقه بود حقوق 30 روزه بهش داده میشه و واسه امسال حداقل چیزی حدود 550 تا 600 هزار است حالا این سابقه میتونه خویش فرما و یا بیمه کار فرما باشه

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
دوستان بعضا پاسخ های اشتباه دادن . سوابق بیمه چه توسط کارفرما و چه خویش فرما با هم جمع میشود و زمانی که شامل میری برای جمع آوری سوابق همه سوابق به صورت تعداد روزی که بیمه بودی جمع میشه . وقتی کارفرما بیمه میکنه 7 درصد وقتی خودت بیمه میکنی تمام 30 درصد حقوق و مزایای مشمول بیمه رو پرداخت میکنی . در پرداخت حقوق بازنشستگی میانگین 10 سال آخر حساب میشه نه دو سال آخر . ضمنا مدتی رو که خدمت سربازی بودی رو هم میتونی با پرداخت 30 درصد حقوق پایه جز مدت سابقه کاریت بذاری . باز هم سوالی داشتی در خدمتم

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان بعضا پاسخ های اشتباه دادن . سوابق بیمه چه توسط کارفرما و چه خویش فرما با هم جمع میشود و زمانی که شامل میری برای جمع آوری سوابق همه سوابق به صورت تعداد روزی که بیمه بودی جمع میشه . وقتی کارفرما بیمه میکنه 7 درصد وقتی خودت بیمه میکنی تمام 30 درصد حقوق و مزایای مشمول بیمه رو پرداخت میکنی . در پرداخت حقوق بازنشستگی میانگین 10 سال آخر حساب میشه نه دو سال آخر . ضمنا مدتی رو که خدمت سربازی بودی رو هم میتونی با پرداخت 30 درصد حقوق پایه جز مدت سابقه کاریت بذاری . باز هم سوالی داشتی در خدمتم

ممنون ولی متوجه منظورتون نشدم منظورتون اینکه که اگه بعدا خودمون بیمه شدیم اونی که کارفرما پرداخت کرده رو کمتر حساب میکنند ؟ البته فکر نکنم کمتر حساب کنند ولی باز متوجه نشدم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان یه سوال
به فرض من الان ۲۶ سالمه و تا به حال هم بیمه نبودم ولی به تازگی بخوام برای خودم بیمه رد کنم .
میتونم این ۸ سال کمبود رو نقدا با بیمه حساب کنم و ۸ سال سابقه برام رد کنن ؟

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان یه سوال
به فرض من الان ۲۶ سالمه و تا به حال هم بیمه نبودم ولی به تازگی بخوام برای خودم بیمه رد کنم .
میتونم این ۸ سال کمبود رو نقدا با بیمه حساب کنم و ۸ سال سابقه برام رد کنن ؟

به هیچ عنوان نمیشه.خونه پرش بتونی دو سال خدمت و نفدا پرداخت کنی تا 2 سال سابقه جمع کنی

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
بیمه خویش فرما را برای ماههای قبل هم میشه داد یا فقط برای ماه قبل میشه پرداخت کرد؟

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
بیمه خویش فرما را برای ماههای قبل هم میشه داد یا فقط برای ماه قبل میشه پرداخت کرد؟

بیمه به هیچ عنوان عطف به ما سبق نمیشه مگر این که یا خدمت سربازیت رو با پرداخت وجه بیاری جزو سوابق یا این که بیمه ای غیر از تامین اجتماعی داشته باشی (مثلا" بیمه لشگری) بعد با پرداخت مابه التفاوت بخوای به سابقه ات اضافه شه.
هر زمان بری اعلام خویش فرمایی کنی از همون روز برات فیش صادر میکنن. من یه بار رفتم کارگزاری چهاردهم ماه رفتم هرچی التماس کردم از اول ماه بزنه قبول نکرد گفت قانون داریم و بازرس فیش واریزی رو با قرارداد صادره چک میکنه دستمون بسته است

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
. وقتی کارفرما بیمه میکنه 7 درصد وقتی خودت بیمه میکنی تمام 30 درصد حقوق و مزایای مشمول بیمه رو پرداخت میکنی . در پرداخت حقوق بازنشستگی میانگین 10 سال آخر حساب میشه نه دو سال آخر .

همون طور که گفتم طبق لینک زیر که برای خود تامین اجتماعیه , دو مورد آخر یعنی بیمه اختیاری یا همون خویش فرما و بیمه حرفه و مشاغل آزاد کمتر از 30 درصد پرداخت میشه

www.tehran.sso.ir/c/document_library/get_file?folderId=168&name=DLFE-1637.pdf

بیمه خویش فرما 26 درصد

بیمه حرفه و مشاغل آزاد 14 درصد و 16 درصد و 20 درصد ( با شرایط متفاوت)

یکی از دلایل کمتر ÷رداخت کردن اینگونه بیمه ها نداشتن حق بیمه بیکاریه

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
من هرچی تو سایت تامین احتماعی گشتم بیدا نکردم
من بیمه نویسندگی ام
الان حقوق رو بالاتر بزنم بهتره یا دوسال اخر باید بیشترش کرد؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
بیمه به هیچ عنوان عطف به ما سبق نمیشه مگر این که یا خدمت سربازیت رو با پرداخت وجه بیاری جزو سوابق یا این که بیمه ای غیر از تامین اجتماعی داشته باشی (مثلا" بیمه لشگری) بعد با پرداخت مابه التفاوت بخوای به سابقه ات اضافه شه.
هر زمان بری اعلام خویش فرمایی کنی از همون روز برات فیش صادر میکنن. من یه بار رفتم کارگزاری چهاردهم ماه رفتم هرچی التماس کردم از اول ماه بزنه قبول نکرد گفت قانون داریم و بازرس فیش واریزی رو با قرارداد صادره چک میکنه دستمون بسته است

هر ماه تا چه روزی میشه بیمه ماه قبل را پرداخت کرد؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان الان بیمه تامین اجتماعی رو خودم بخوام پرداخت کنم چقدره دقیقا ؟
هر ماه باید پرداخت کنم ؟

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
هر ماه تا چه روزی میشه بیمه ماه قبل را پرداخت کرد؟

اگر منظورت بیمه خویش فرماست توی خود فیش اعلامی تاریخ مهلت پرداخت رو ذکر میکنه . اگر درست یادم مونده باشه فکر کنم یکماه فرصت برای پرداخت داری.
اما اگه کلا" منظورت پرداخت لیست بیمه است که شما بیمه هر ماه رو تا پایان ماه بعد فرصت پرداخت داری

بالا