• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال مهم در مورد سایت مپ ؟

M Like Mother

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من یه سایت دارم ( مدیریت محتوا نیست ) .. از طریق سایتهای ساخت سایت مپ قبلا یه سایت مپ ساختم که ظرفیتش 500 تا بود. الان دو سالی از اون میگذره ... اما من صفحات بیشتری دارم. میخوام یه سایت مپ جدید بسازم با ظرفیت بیشتر و بالاتر .. و جایگزین سایت مپ قبلی کنم .
تولید محتوایی که داشتم بعضی هاش خوب سرچ میشه و حتما گوگل تو سایت مپ تشخیص میده کن من اولین تولید کننده بوده و اورجینال منم. چون از اون به بعد کپی زیاد گرفته شده .. خب طبعا گوگل از این سایت مپ ها اینها رو تشخیص میده .. حالا اگر سایت مپ قبلی پاک بشه و جدید بیاد ممکن گوگل فکر کنه اینها جدیدا هست و تاریخ جدید بهش بزنه و اون محتواهایی که تولید کرده بودم تو جستجو عقب رانده بشن
خواهشا کارشناسی جواب بدید نه حدسی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام
من یه سایت دارم ( مدیریت محتوا نیست ) .. از طریق سایتهای ساخت سایت مپ قبلا یه سایت مپ ساختم که ظرفیتش 500 تا بود. الان دو سالی از اون میگذره ... اما من صفحات بیشتری دارم. میخوام یه سایت مپ جدید بسازم با ظرفیت بیشتر و بالاتر .. و جایگزین سایت مپ قبلی کنم .
تولید محتوایی که داشتم بعضی هاش خوب سرچ میشه و حتما گوگل تو سایت مپ تشخیص میده کن من اولین تولید کننده بوده و اورجینال منم. چون از اون به بعد کپی زیاد گرفته شده .. خب طبعا گوگل از این سایت مپ ها اینها رو تشخیص میده .. حالا اگر سایت مپ قبلی پاک بشه و جدید بیاد ممکن گوگل فکر کنه اینها جدیدا هست و تاریخ جدید بهش بزنه و اون محتواهایی که تولید کرده بودم تو جستجو عقب رانده بشن
خواهشا کارشناسی جواب بدید نه حدسی
شما میتونید هرچند سایت مپ که خواستید اضافه کنید، میتونید قبلی رو نگه دارید و جدیده رو از تاریخ جدید بسازید (پست های جدید)
نمیدونم چنین ابزاری هست، اما دنبالش بگردید احتمالا پیدا میکنید
اما باید اینو هم بدونید که سایت مپ خودش یه محدودیت هایی داره، حتی توی وردپرس هم سایت مپ ها محدود هستن و از یه تعداد به بعدی فایل جدید واسشون ساخته میشه
البته میتونید از rss م استفاده کنید
حتی میتونید آدرسهاتون رو توی فایل txt بزارید و به عنوان سایت مپ بدید گوگل

upload_2016-11-25_15-19-7.png

اینجارو بخونید
https://support.google.com/webmasters/answer/183668?hl=en

بالا