• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال مهم در مورد سایت Alexa

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام

میخواستم بدونم الکسا به چه روشی کار میکنه ؟ و تعداد ویزیت از یک سایت را متوجه میشه !
اگه کسی تولبار الکسا را نصب نکرده باشه و وارد یک سایت بشه هیچ تاثیری در رتبه الکسا اون سایت نداره ؟
اگه این جوری باشه که خیلی از کاربرها از جمله خود من این تولبار را نداریم ! :(
در کل باید چه کاری برای سایت انجام داد تا همه ورودی ها رو الکسا حساب کنه ؟

لطفا راهنمایی کنید خیلی گیج شدم :wacko:

logo_tagline.png

Last edited:

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
آلکسا به ترافیکت نگاه می کنه... ربط زیادی به اینکه تولبار اونو نصب کرده باشی یا اینکه کاربرات از تولبار آلکسا استفاده کرده باشن... نداره

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سلام

میخواستم بدونم الکسا به چه روشی کار میکنه ؟ و تعداد ویزیت از یک سایت را متوجه میشه !
اگه کسی تولبار الکسا را نصب نکرده باشه و وارد یک سایت بشه هیچ تاثیری در رتبه الکسا اون سایت نداره ؟
اگه این جوری باشه که خیلی از کاربرها از جمله خود من این تولبار را نداریم ! :(
در کل باید چه کاری برای سایت انجام داد تا همه ورودی ها رو الکسا حساب کنه ؟

لطفا راهنمایی کنید خیلی گیج شدم :wacko:

logo_tagline.png

دقیقا اطلاعتش رو از تولبار های نصب شده به دست می یاره شما هم تولبارش رو نصب کنید حتما تاثیر گذاره.

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
آلکسا به ترافیکت نگاه می کنه... ربط زیادی به اینکه تولبار اونو نصب کرده باشی یا اینکه کاربرات از تولبار آلکسا استفاده کرده باشن... نداره

خوب از کجا میفهمه ترافیک فلان سایت چقدره؟ از تولبار؟
گوگل چی، اون هم از تولبارش میفهمه؟

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
خوب از کجا میفهمه ترافیک فلان سایت چقدره؟ از تولبار؟
گوگل چی، اون هم از تولبارش میفهمه؟

تجربه 7 سال وبمستری من اینو میگه ...من فکر می کنم از منابعی که اعلام نشده این اطلاعاتو میگیره... احتمالا از دیتا سنتر ها و یا از اطلاعات موتور های جستجو

تا اونجائیکه من میدونم هیچ جا بطور رسمی اعلام نشده که رتبه بندی آلکسا بر مبنای نصب تولبارش هست...

گوگل و بقیه موتور های جستجو که مشخص هست... ازطریق طریق Googlebot و روبوت ها هست...

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
میشه بیشتر توضیح بدین

گوگل موضوع این بحث نیست... بهتره تاپیک جدا براش درست کنی... ولی خوب رنکینگ گوگل بیشتر از همه بر اساس سایت هائی هست که لینک سایت شما را توی سایتشون گذاشتن...روبات ها وارد تک تک سایت ها میشن و همه چی رو ارزیابی می کنن و متوجه میشن به سایت شما کی لینک داده و اون سایتی که اینکارو کرده مرتبط با موضوع سایت شما هست یا نه و خودش چه رنکی داره...

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229

داداش خیلی حرف خنده داری زدی :lol:

راحت می تونی الان بری و سایت های که بیشتر برا وبمسترهاست رو ببینی و بازدیدش رو با یه سایت تفریحی مقایسه کنی میفهمی که چی به چیه .

من خودم سایت برا وبمستر ها داشتم خیلی راحت با بازدید متوسط و کم به 50 هزار جهان رسیده بود طبق نظرسنجی هم که داشتم 94 درصد از تولبار استفاده کرده بودند ولی یه سایت تفریحی که همه کاربرای عادی هستند با بازدید دو برابر من الکساش 200 هزار بود

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112

راحت می تونی الان بری و سایت های که بیشتر برا وبمسترهاست رو ببینی و بازدیدش رو با یه سایت تفریحی مقایسه کنی میفهمی که چی به چیه .

من خودم سایت برا وبمستر ها داشتم خیلی راحت با بازدید متوسط و کم به 50 هزار جهان رسیده بود طبق نظرسنجی هم که داشتم 94 درصد از تولبار استفاده کرده بودند ولی یه سایت تفریحی که همه کاربرای عادی هستند با بازدید دو برابر من الکساش 200 هزار بود

خوب پس حتما می خوای بگی سایت بلاگفا که رتبه سوم سایت های محبوب ایرانی ها رو داره 500 نفر در روز بیشتر ویزیت نداره اما چون 99% ( کمی بیشتر از 94% شما ) کاربراش از تولبار آلکسا استفاده می کنند ... اینقدر اومده بالا ؟

as87

Registered User
لایک‌ها
1
نمونه‌ي سايتي كه كاربراش تولبار رو نصب كردند، شاپ كيپر هست كه سريعا رتبش پاين مياد.:blush:

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
از همه دوستانی که پاسخ دادند تشکر , ولی هنوز من به جوابم نرسیدم
لطفا در مورد گوگل بحث نکنید , اینجا فقط موضوع الکسا هست
با تجربه کمی که من در این زمینه دارم فکر نکنم فقط کسایی را که از تولبار استفاده میکنند را محاسبه کنه ؟
آیا ربطی به کدی که داخل وب سایت از طرف الکسا قرار میدیم داره ؟
من یه فایل txt را داخل هاستم برای اضافه کردن سایتم به اکانتم در الکسا قرار دادم !

با تشکر فراوان :eek:

logo_tagline.png

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
از همه دوستانی که پاسخ دادند تشکر , ولی هنوز من به جوابم نرسیدم
لطفا در مورد گوگل بحث نکنید , اینجا فقط موضوع الکسا هست
با تجربه کمی که من در این زمینه دارم فکر نکنم فقط کسایی را که از تولبار استفاده میکنند را محاسبه کنه ؟
آیا ربطی به کدی که داخل وب سایت از طرف الکسا قرار میدیم داره ؟
من یه فایل txt را داخل هاستم برای اضافه کردن سایتم به اکانتم در الکسا قرار دادم !

با تشکر فراوان

همون تولباره فقط ...

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148

دقیقا تجربه کرده ام نصب کردن تولبار آلکسا تاثیر داره و هرچقدر افرادی که بازدید کننده سایتتن تولبار آلکسا رو مرورگرهاشون نصب باشه رنک رو بهتر میکنه

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
هم از تولبارش هست
و هم از دیگر شرکت ها آمار می خره

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
تجربه 7 سال وبمستری من اینو میگه ...من فکر می کنم از منابعی که اعلام نشده این اطلاعاتو میگیره... احتمالا از دیتا سنتر ها و یا از اطلاعات موتور های جستجو

تا اونجائیکه من میدونم هیچ جا بطور رسمی اعلام نشده که رتبه بندی آلکسا بر مبنای نصب تولبارش هست...

گوگل و بقیه موتور های جستجو که مشخص هست... ازطریق طریق Googlebot و روبوت ها هست...
واقعا برام سواله که شما وبمستر چه سایت هایی بودید؟
امیدوارم وبلاگ دار نبوده باشید .

جالبه .
من چند وقت پیش خودم چندین پست توضیح دادم و گفتم که اینها همش به خاطر تولباره و بعدش شما اومدید تهمت زدید که سایت شما مورد داره .
http://forum.persiantools.com/t163972-page2.html

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
100% تولزباره
الان سایت من که بنر تو امضام هست با بازدید خیلی پایین الکسا داره همینجوری میره پایین به شدت

بالا