• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال مهم در مورد گوگل وبمستر تولز ( لطفا کمک کنید )

stanger

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
من سایتم رو توی گوگل وبمستر تولز با www ثبت کردم اما هنوز و بعد از یک هفته هنوز صفحه ای ایندکس نشده .
پنل گوگل وبمستر رو که بررسی کردم با عنوان Add all your website versions رو به رو شدم که طبق توضیحات زیرش گفته بود ورژن های مختلف سایت رو ثبت کنید .
اما بعضی سایتای آموزشی گفتن یا باید با www و یا بدون www ثبت کنید .
الان باید چی کار کنم ؟ هر دو نوع رو ثبت کنم ؟
تنظیمات سایت مپ رو باید به دوتاشون اضافه کنم ؟
ممنون میشم اگه راهنمایم کنید .

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
تنظیمات ریدایرکت 301 رو انجام دادید قربان ؟

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
سلام
من سایتم رو توی گوگل وبمستر تولز با www ثبت کردم اما هنوز و بعد از یک هفته هنوز صفحه ای ایندکس نشده .
پنل گوگل وبمستر رو که بررسی کردم با عنوان Add all your website versions رو به رو شدم که طبق توضیحات زیرش گفته بود ورژن های مختلف سایت رو ثبت کنید .
اما بعضی سایتای آموزشی گفتن یا باید با www و یا بدون www ثبت کنید .
الان باید چی کار کنم ؟ هر دو نوع رو ثبت کنم ؟
تنظیمات سایت مپ رو باید به دوتاشون اضافه کنم ؟
ممنون میشم اگه راهنمایم کنید .
توی سرچ کنسول، هم با www هم بدون www باید ثبت کنید.اگر جایی گفته توی سرچ کنسول، فقط باید یکیش رو ثبت کنید، اشتباه گفته.ولی فقط یکیش بالا باشه و اون یکی ریدایرکت باشه(که این ارتباطی به سرچ کنسول نداره).یا آدرس های بدون www ریدایرکت باشه روی ادرس های متناظر با www یا برعکس.به سلیقه و دلخواه خودتون.یعنی site.com/page1 ریدایرکت باشه روی www.site.com/page1 یا برعکس.
نقشه سایت هم، فقط برای اصلی، ثبت کنید، کفایت می کنه.
علت ریدایرکت هم اینه که Duplicate Content نشه و یک صفحه شما با دو آدرس مختلف(با Www و بدون Www) نمایش داده نشه و اگر احیانا بک لینکی، به اون یکی نسخه شما داده شد، پیغام 404 داده نشه و صفحه تکراری با ادرس متفاوت بالا نیاد و با 301 ریدایرکت، کل اعتبار بک لینک، منتقل بشه به نسخه اصلی اون آدرس و ارزشش از بین نره.

بالا