سلام من طلا هاست (cpnel) دارم می خواستم ببینم کجا باید برنامه نویسی کنم html بلدم
E emadmokhtari کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 19 جولای 2013 نوشتهها 25 لایکها 2 7 نوامبر 2013 #1 سلام من طلا هاست (cpnel) دارم می خواستم ببینم کجا باید برنامه نویسی کنم html بلدم
alalalk71 Registered User تاریخ عضویت 7 سپتامبر 2011 نوشتهها 2,196 لایکها 5,856 محل سکونت در میان از یاد رفتگان 7 نوامبر 2013 #2 به نقل از emadmokhtari : سلام من طلا هاست (cpnel) دارم می خواستم ببینم کجا باید برنامه نویسی کنم html بلدم کلیک کنید تا بازشود... شما کجا برنامه نویسی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چی اگه می خوای کد html بنویسی تو نوت پد میتونی تو فرانت پیج توی دریم ویور مینویسی ذخیره می کنی میای آپلودش می کنی
به نقل از emadmokhtari : سلام من طلا هاست (cpnel) دارم می خواستم ببینم کجا باید برنامه نویسی کنم html بلدم کلیک کنید تا بازشود... شما کجا برنامه نویسی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چی اگه می خوای کد html بنویسی تو نوت پد میتونی تو فرانت پیج توی دریم ویور مینویسی ذخیره می کنی میای آپلودش می کنی
E emadmokhtari کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 19 جولای 2013 نوشتهها 25 لایکها 2 8 نوامبر 2013 #3 من اپلود می کنم اما نمایش نمی ده رو سایت به نقل از alalalk71 : شما کجا برنامه نویسی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چی اگه می خوای کد html بنویسی تو نوت پد میتونی تو فرانت پیج توی دریم ویور مینویسی ذخیره می کنی میای آپلودش می کنی کلیک کنید تا بازشود...
من اپلود می کنم اما نمایش نمی ده رو سایت به نقل از alalalk71 : شما کجا برنامه نویسی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چی اگه می خوای کد html بنویسی تو نوت پد میتونی تو فرانت پیج توی دریم ویور مینویسی ذخیره می کنی میای آپلودش می کنی کلیک کنید تا بازشود...