• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال : میشه گوشی samsung galaxy s4 لاک از امریکا وارد کرد و اینجا انلاک کرد ؟؟؟؟؟؟؟

amindusti

Registered User
لایک‌ها
7
سوال : میشه گوشی samsung galaxy s4 لاک از امریکا وارد کرد و اینجا انلاک کرد ؟؟؟؟؟؟؟

البته خانواده اونجا هستن و قراردادی که میبندن هزینه ماهیانش رو میدن فقط میخوام بدونم تو ایران کار میکنه یا نه ؟؟؟؟؟

اگه کار میکنه میشه لاکش رو باز کرد ؟؟؟؟؟ کجا اینکاررو میکنن ؟؟؟؟

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
آنلاک کردنش که فکر نمی کنم کار خاصی داشته باشه (هر چند زیاد وارد نیستم)، چند نفر از دوستان توی بخش بازارچه این کار رو انجام میدن ولی مسئله ی اصلی همون قراردادی هست که توی کشور مبدأ بسته میشه و باید هزینه هاش پرداخت بشه.

new24

Registered User
لایک‌ها
300
بگو پولشو یکجا بدن،خودشون واست انلاک میکنن که البته اینجوری بازم به صرفه هست!!چون یک سیم خفن دستتونه که میتونید افر هایی فعال کنید که تو خواب نمیبینیم،مثلا میتونید گزینه اینترنت3جی و تماس و پیام نامحدود رو فعال کنید و لذّت ببرید(خارج ایران)

شما میتونید یک کار کوچیک انجام بدین؟هزینه ماهیانه اس4 رو میخواستم بدونم،اگه خوب بود ...

amindusti

Registered User
لایک‌ها
7
چون قیمت لاک ارزونتره فک کنم همون 160 تا 190 دلار باشه میخوام بگیرم

amindusti

Registered User
لایک‌ها
7
بگو پولشو یکجا بدن،خودشون واست انلاک میکنن که البته اینجوری بازم به صرفه هست!!چون یک سیم خفن دستتونه که میتونید افر هایی فعال کنید که تو خواب نمیبینیم،مثلا میتونید گزینه اینترنت3جی و تماس و پیام نامحدود رو فعال کنید و لذّت ببرید(خارج ایران)

شما میتونید یک کار کوچیک انجام بدین؟هزینه ماهیانه اس4 رو میخواستم بدونم،اگه خوب بود ...

چون قیمت لاک ارزونتره فک کنم همون 160 تا 190 دلار باشه میخوام بگیرم به جاش چندتا بیارن

new24

Registered User
لایک‌ها
300
بقیه پولش واسه قرار داد میره+یک مقدار بیشتر هم میگیرن

بالا