• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال های اولیه در راه اندازی سایت با وردپرس

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام خدمت استادان و دوستان گرامی . بنده می خواهم اموزش کار با سیستم ورد پرس را از اساس یاد بگیرم . بنده چگونگی ارسال مطلب را یاد دارم و با بخش های از ان کار کردم ولی الان می خواهم بهتر اشنا بشم و کار کنم و سایتی برای خودم بالا بیارم .
برای مثال ایا الان کتابی است که اموزش کامل کار با هاست را یاد داده باشه . مثلا چگونه دیتابیس ساخته می شود در هاست .
2. و ایا مثلا چگونگی ساخت ایمیل . هم است یا نصب ورد پرس روی هاست
3. ایا فیلم اموزشی است که از اول یک نفر بره در هاست ثبت نام کنه و تمام گزینه های هاست را متنی توضیح بده و بعد با تصویر نشان بده . و مثلا بگویید این جوری ورد پرس را روی هاست نصب می کنند این جوری دیتابیس می سازند .
4. در مورد خود وردپرس ایا قالب رایگان در سیستم ورد پرس مشکلی ایجاد نمی کند و مطالبی که می نویسیم ایندکس می شوند .
5. و ایا برای این مورد هم فیلم اموزشی است که چگونه قالب را بگذاریم و بر داریم . و چگونه افزونه اضافه کنیم .
و در اخر تمام راه های که باید یک نفر یاد بگیرد تا بتواند خودش اشنا بشود تا بتواند یک سایت خوب و ایده ال بالا بیاورد را بگویید .
منتظر جواب های شما دوستان عزیز هستم . و اگر بازم سوالی ایجاد شد می پرسم .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
همه اینهایی که گفتی براش اموزش هست
مثلا برای نصب قالب کافیه سرچ کنی : نحوه نصب پوسته وردپرس

این هم فیلم های اموزشی وردپرس هست : wordpress.tv
راهنمای نصب و راه اندازی به زبان فارسی

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
تشکر می کنم از شما دوست عزیز مثلا الان من بخواهم ورد پرس را نصب کنم روی یک هسات رایگان خوب . اول می روم هاست رایگان ثبت نام می کنم و بعد گزینه اتوماتیک را می زنم و بعد از من سه تا گزینه می خواهد یکی از انها یوزر یکی پسورد و یکی هم باید بعد از اسم سایت یا همان اسمی که اون هاست رایگان بهت می ده . یک چیزی بزنی وقتی من این کار را می کنم نصب می شود ولی رویش کلیک می کنم هیچی باز نمی شود . خوب ایا باید دیتابیس بسازم . و چگونه دیتابیس ساخته می شود

esyoo

Registered User
لایک‌ها
5
نظر شخصیم رو می گم:
اگر واقعا می خواهید یک سایت داشته باشید و داخل اون مطلب بنویسید وردپرس گزینه خیلی خوبی هست.ولی اگر آمدید سمت وردپرس از روی حس کنجکاوی،باید بهتون بگم این بخش(وردپرس)انتها نداره. خیلی از دوستان با اشتیاق سمت وردپرس می آیند وحتی هاست هم خریداری می کنند ولی چون از اول هدفشون مشخص نبوده بعد از مدتی دلسرد می شوند و سایت و زحماتشون رو رها می کنند.پس هدفتون رو از ایجاد سایت اول تعریف بکنید.
پس اگر هدفتون تولید محتوا در فضای اینترنتی هست باید یک هاست مناسب خریداری کنید. و وقت و انرژی که می گذارید تلف نشود.اصلا از هاست های رایگان استفاده نکنید.
مطالب رو از سایت های دیگه کپی نکنید.
افزونه بی خودی بر روی وردپرس نصب نکنید.
از قالب های استاندارد استفاده کنید.
امیدوارم مفید واقع شده باشه.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز بنده می خواهم یک سایت ورد پرس داشته باشم . و در زمینه تفریحی کار کنم . پس حس کنجکاوی ندارم .
نگاه کنید ایا کسی فیلم اموزشی داره که از اولین جز کار تا اخرین مرحله یا حتی کتابی که از اولین مرحله اموزش داده شده باشه .
من خودم امروز رفتم هاست رایگان ثبت نام کردم تا یک ذره یاد بگیرم . ورد پرس را هم نصب کردم ولی بلد نبودم دیتا بیس ایجاد کنم .
کلا ایا کسی است این گونه اموزش های را داشته باشد . یا اصلا کتابی در این زمینه نوشته شده باشد . دوستان و استاتید کمک کنند .
بنده قصدم از راه اندازی سایت این است که ان را به رتبه های بالا و با تولید محتوا خوب برسانم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
تشکر می کنم از شما همین الان در هادرم کامپیوترم گشتم قبلا این کتاب اولی که 161 صفحه است را دانلود کرده ام . حالا می روم می خوانم . اگر نشد مزاحم دوستان دوباره می شوم .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ولی یک سوال برای من پیش امده است ایا کلا یک فیلم در این اینترنت پیدا نمی شود که اموزش کلی را از ابتدا تا انتها داده باشد . مثلا از هنگام ثبت نام در هاست تا هنگام دادن پست . چون اگر این کار را شروع کند خیلی چیز جذاب می شود و حتی می تواند بگذارد برای فروش .

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
در مورد راه اندازی سایت که فرجاد لینک داد!

شما سایت رو بیار بالا من راهنمایی میکنم ایمیل هم روش راه بندازی،به قول معروف گاماس گاماس :دی

پ.ن : ممنون که به حرفم گوش کردی و تاپیک زدی،این نشون میده تو هدفت مصمم هستی.

پ.ن 2 : سعی کن از هاست رایگان استفاده نکنی،همون نصب کردش کلی دردسر داره،من یه بار خواستم نصب کنم آخرم درست نصب نشد،یه سری محدودیت میذارن روش برای اینکه سوء استفاده نشه،بعد یه جوری میشه که نمیشه نصب کرد،انواع و اقسام ارور رو میده! برای شروع میهن وب هاست،200 مگ هاست میده سالیانه 13 هزار تومن ... فکر نمیکنم مبلغ خیلی زیادی باشه،هاست بخر حتما!

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
تشکر می کنم ازت شما دوست عزیز نگاه کنید من در سایت ایران گیگ دات ای ار خوب ثبت نام کرد . و ورد پرس را اتوماتیک نصب کردم . بدون اینکه دیتابیس ایجاد کنم ولی اجرا نشد . یعنی اول باید دیتا بیس اجرا کنم . و بعد ورد پرس را نصب کنم . و اگر میشه لطفا یکی از دوستان لطفا برود در این سایت ثبت نام کنه و خیلی طول بکشه ثبت نام کنه و از همان ابتدا فیلم بگیره از کامپیوتر و ورد پرس را نصب کنه و دیتا بیس ایجاد کنه . و ورد پرس را رویش نصب کنه من ببینم جریانش چی است چون من خودم هر چی انجام دادم نشد .
شاید زحمت بشود برای دوستان ولی ما دیگه رفیقم باید مشکلات هم دیگر را حل کنیم .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
تشکر می کنم ازت شما دوست عزیز نگاه کنید من در سایت ایران گیگ دات ای ار خوب ثبت نام کرد . و ورد پرس را اتوماتیک نصب کردم . بدون اینکه دیتابیس ایجاد کنم ولی اجرا نشد . یعنی اول باید دیتا بیس اجرا کنم . و بعد ورد پرس را نصب کنم . و اگر میشه لطفا یکی از دوستان لطفا برود در این سایت ثبت نام کنه و خیلی طول بکشه ثبت نام کنه و از همان ابتدا فیلم بگیره از کامپیوتر و ورد پرس را نصب کنه و دیتا بیس ایجاد کنه . و ورد پرس را رویش نصب کنه من ببینم جریانش چی است چون من خودم هر چی انجام دادم نشد .
شاید زحمت بشود برای دوستان ولی ما دیگه رفیقم باید مشکلات هم دیگر را حل کنیم .

توضیح واضح تر از این فکر نکنم باشه ....
راه نمای نصب کامل ...

esyoo

Registered User
لایک‌ها
5

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام خدمت دوستان عزیز بده در هاست رایگان . در قسمت ادونس و این گزینه MySQL Databases را زدم و یک دیتابیس ایجاد کردم . و بعد رفتم در قسمت وب سایت و گزینه
Auto Installer را زدم و ورد پرس را نصب کردم . و یوزر و پسورد برایش انتخاب کردم . و ورد پرس را نصب کردم .
الان ادرس سایت من با این مشخصات باز می شود .
Blog | Just another WordPress site
حالا می خواستم بدانم چگونه باید این وردپرس را فارسی کنم . لطفا دوستان توضیح بدهند . با تشکر .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام خدمت دوستان عزیز بده در هاست رایگان . در قسمت ادونس و این گزینه MySQL Databases را زدم و یک دیتابیس ایجاد کردم . و بعد رفتم در قسمت وب سایت و گزینه
Auto Installer را زدم و ورد پرس را نصب کردم . و یوزر و پسورد برایش انتخاب کردم . و ورد پرس را نصب کردم .
الان ادرس سایت من با این مشخصات باز می شود .
Blog | Just another WordPress site
حالا می خواستم بدانم چگونه باید این وردپرس را فارسی کنم . لطفا دوستان توضیح بدهند . با تشکر .

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
وردپرس فارسی نداره؟!

روش وردپرس فارسی باید نصب کنی!

حرف هایی که ما میزنیم میخونی اصلا؟!

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
اره عزیز می خوانم . من به طور اتوماتیک نصب کردم وردپرس را از طریق هاست وردپرس 3.3.1 هم بود ولی وقتی وارد پنل سایت می شوم خارجی هست . حالا باید چگونه ان را فارسی کنم . تشکر می کنم جواب من را بدهید . تا االان شکر خدا فهمیدم چگونه وردپرس نصب بشود . حالا منتظر کمک شما هستم .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان نگاه کنید در هاست خوب خود وردپرس را به طور خود کار می توانیم نصب کنیم منم همین کار را انجام دادم .حالا می خواهم بدانم چگونه میشه وردپرس انگلیسی را فارسی می کنیم .
و بعد من یک اموزش دیدم که زده چگونه انگلیسی را به فارسی ایجاد کنیم .
ولی هر چی در هاست می گردم این قسمت را پیدا نمی کنم .
اموزش به این شرح است .

خب شما پوشه languages موجود رد پوشه wp-content وردپرس فارسی رو کپی کنید و در همین آدرس wp-content در وردپرس نسخه انگلیسی قرار بدین بعد به فایل wp-config مراجعه کنید و به دنبال خط زیر باشین
define('WPLANG', '');
و بجاش خط زیر رو قرار بدین :
define('WPLANG', 'fa_IR');

حالا سوال من این است که باید چگونه این کار را بکنم . لطفا با عکس اگر می توانید توضیح بدهید . با تشکر

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
وردپرس فارسی نصب نکردی مگه ؟ خودش فارسیه که .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
نگاه کنید من در اون هاست رایگان که اسمش ایران گیگ است خوب رفتم یک دیتا بیس ایجاد کردم . و بعد رفتم رد قسمت اتوماتیک اخرین ورژن ورد پرس را زدم نصب شد و وقتی امدم در پنل سایت دیدم خارجی است . و بعد رفتم اموزش بالا را پیدا کردم . و رفتم در قسمت فایل منیجر هاست . و این فایل لینگ را قرار دادم در اون قسمت و بعد امدم در قسمت کانفیگ و اون کلمه را هم اضافه کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد

بالا