• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و مشورت بسیار مهم ؟! چه سایتی بزنم که درآمد بالا در ماه داشته باشد ؟

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
با سلام و احترام و عرض ادب خدمت همه شما دوستان عزیز و گرامی ،

دوستان مختصر و مفید مینویسم که وقت دوستان گرامی بی جهت گرفته نشود !

میخواهم یک سایت اینترنتی بزنم که درآمد بالا در ماه داشته باشد.

چه سایتی بزنم که درآمد بالا در ماه داشته باشد ؟

از میان موارد زیر کدامیک را پیشنهاد میدهید ؟

1. سایت خبری

2. سایت تفریحی

3. سایت آموزشی مانند کامپیوتر و غیره و یا سایت های دیگر ؟

چند نکته بسیار مهم :

1. هزینه برای من اصلا مهم نیست !

2. تو فکر یک افزونه هستم که خبرهای دست اول را از سایت های خبری یا تفریحی و غیره معتبر داخلی دریافت کند و در سایت من آپلود کنم ! اگر افزونه معتبری هم برای اینکار می شناسید پیشنهاد دهید.

دوستان اگر پیشنهاد و یا نظری دارید ، خواهشمندم حتما اینجا بنویسید و توضیح کامل بدهید.

سلامت و شاد و موفق باشید.

یک دنیا ممنونم.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
2. تو فکر یک افزونه هستم که خبرهای دست اول را از سایت های خبری یا تفریحی و غیره معتبر داخلی دریافت کند و در سایت من آپلود کنم ! اگر افزونه معتبری هم برای اینکار می شناسید پیشنهاد دهید.
دوره اینکارا گذشته دیگه جواب نمیده

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
باز هم بحث "چه سایتی بزنم ....

هیچ سایتی نزن ....
سایت را باید اونی بزنه که ایده ناب داره و تا بحال کسی اجرا نکرده .... همچین آدمی هم هیچ وقت نمی یاد تو فروم دنبال ایده بگرده و نظر دیگران را جویا بشه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
باز هم بحث "چه سایتی بزنم ....

هیچ سایتی نزن ....
سایت را باید اونی بزنه که ایده ناب داره و تا بحال کسی اجرا نکرده .... همچین آدمی هم هیچ وقت نمی یاد تو فروم دنبال ایده بگرده و نظر دیگران را جویا بشه
البته موافق ایده ناب داشتن نیستم اصولا یک سایت که اجرا شده نمونه ای از موفقیت هست که ریسک رو کمتر می کنه تا ایده ای که هرگز کسی کار نکرده و میتوان با تبلیغات نتیجه گرفت اما واقعا الان تنها سایت های خدماتی و فروشگاهی قادر به ادامه هستن که البته فروشگاهی هم تمومه کارش با اینستا و تلگرا تنها بحث های خدماتی هست که این دو پلتفورم توان رقابت با موارد تخصصی یک سایت خدماتی رو ندارن

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
استارتر عزیز ماشاالله شما که از 14 سال پیش توی این انجمن فعال هستید یعنی نمی دونید این سایتا الان زدنشون فایده ای نداره.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
ایده سایت بر پایه آر اس اس رو من زمان سایت رپ 98 واسه بالا آوردن تازه های موسیقی فارسی داشتم..
ولی میترسیدم نگیره..
توی این سه سال اخیر هم کلی ریدمالی داشتم..
بیرون کار میکردم پولو میاوردم میریختم توی نت ولی تلخی شکستش به اندازه اون حسرته سوزش نداشت..

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
بنده این نظر رو که دوره وبسایت توو ایران تموم شده اصلا قبول ندارم . دوره وبسمتری تموم نشده بلکه ، بسیار حرفه ای تر شده . و تازه شروع کاره .
وبمستری توو ایران وارد فاز تازه ای شده و مفهوم گذشته رو نداره . برا همین خیلیا فکر میکنن که دوره وبسایت های اینترنتی تموم شده .
بله وبسایت های تفریحی و... دیگه جواب نمیده . چرا ؟ چون وبمستری حرفه ای تر شده و نیازها و انتظارات مردم از یک وبسایت اینترنتی عوض شده .
اینکه بیایم پست های تفریحی بزنیم و یا پست خبری از این ور اون ور کپی کنیم ، نه جواب نمیده ، 5 ، 6 ساله جواب نمیده .

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
بنده این نظر رو که دوره وبسایت توو ایران تموم شده اصلا قبول ندارم . دوره وبسمتری تموم نشده بلکه ، بسیار حرفه ای تر شده . و تازه شروع کاره .
وبمستری توو ایران وارد فاز تازه ای شده و مفهوم گذشته رو نداره . برا همین خیلیا فکر میکنن که دوره وبسایت های اینترنتی تموم شده .
بله وبسایت های تفریحی و... دیگه جواب نمیده . چرا ؟ چون وبمستری حرفه ای تر شده و نیازها و انتظارات مردم از یک وبسایت اینترنتی عوض شده .
اینکه بیایم پست های تفریحی بزنیم و یا پست خبری از این ور اون ور کپی کنیم ، نه جواب نمیده ، 5 ، 6 ساله جواب نمیده .
تا حدودی باتون موافقم..
ولی نیمه ورشکستگی شرکت های همکاری در فروش و کلیکی و گتره یی شدن رنک و رتبه رو چی میشه گفت؟

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
تا حدودی باتون موافقم..
ولی نیمه ورشکستگی شرکت های همکاری در فروش و کلیکی و گتره یی شدن رنک و رتبه رو چی میشه گفت؟
در مورد از کار افتادن شرکت های همکاری در فروش ، دلایل مختفلی میتونه داشته باشه :
شاید 7 ، 8 سال پیش سایت های مثل دیجی کالا مثل امروز مطرح نبودن ( به خاطر آشنایی کمتر مردم با اینترنت ) تا رقیبی برای سایت های همکاری در فروش باشند .
شاید الان آگاهی مردم افزایش یافته و دیگه ساعت مچی برنده نمیشن . و دنبال جنس خوب هستن .
دلیلی دیگه میتونه به روی کار آمدن وبسایت های تخصصی در شاخه های مختلف بشه که هر سایت تخصصی فروش قسمت خاصی از محصولات رو بر عهده گرفته و فروش بین سایت ها تقسیم شده .
در مورد تبلیغات کلیکی هم به دلیل عوض شدن نوع و نحوه تبلیغ اینترنتی اینا هم از کم کم محبوبیت خود رو از دست دادن .

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
گتره یی شدن رنک و رتبه رو نگفتین...

Last edited:

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
اگه برات هزینه مهم نیست به نظر من بزن توی کار تخصصی و مجله اینترنتی و خبری نمیتونی رقابت کنی با وجود سایت های مثل زومیت و... میتونی دو تا مترجم بگیری تا توی زمینه آموزش به خصوصی فعالیت کنن و تولید محتوا ... و آخر تولید پکیج های آموزشی و فروش اونا که بهترین راه همین هستش . محتوای با کیفیت برای 4 5 ماه تولید کن و ورودی بگیرو اعتماد کاربرا و جلب کن و بعدش فروش :general601:

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50

دوستان دیگر نظر یا پیشنهادی ندارند ؟!

من واقعا دارم برای این انجمن نگران میشوم !

قبلا به محض اینکه تاپیکی میزدی و سوالی میکردی ، چندین نفر می آمدند و به بهترین شکل ممکن جواب میدادند ولی مثل اینکه هر چه زمان جلوتر میرود عمر انجمن کمتر و کمتر میشود و خلوت تر میشود.

با این وضع واقعا آینده خوبی رو برای این مورد نمیبینم.

ممنونم.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

دوستان دیگر نظر یا پیشنهادی ندارند ؟!

من واقعا دارم برای این انجمن نگران میشوم !

قبلا به محض اینکه تاپیکی میزدی و سوالی میکردی ، چندین نفر می آمدند و به بهترین شکل ممکن جواب میدادند ولی مثل اینکه هر چه زمان جلوتر میرود عمر انجمن کمتر و کمتر میشود و خلوت تر میشود.

با این وضع واقعا آینده خوبی رو برای این مورد نمیبینم.

ممنونم.
همین موضوع که داری میگی دقیقا داستان وب ایران شده از وقتی اسمارت فن ها افتاد دست ایرانی جماعت به کل فروم گردی و وبگردی با دسکتاپ رو به انقراض گذاشته . حالا با اومدن تلگرام و اینستاگرام امثال اینا دیگه وبگردی با موبایل هم خیلی کمتر شده . برا همین همه داریم میگیم رو موضوع تخصصی کار کن .

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
ماها فسیلیم ، برو ببینیم بچه های دهه 80 دارن از چه طریقی پول در میارن . من یکی که با رشد دنیای مجازی و فضای نت بروز نشدم و ایده ای ندارم .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست من از یکی از این مدیران سایت بپرسی میگه 80 درصد آمارش با گوشی میاد این یعنی طیف وسیع مخاطب رو گوشیه و گوشی یعنی اپ ها و تلگرام و اینستا دیگه کمتر کسی بلند میشه تو نت راه بیفته نت گردی که اونم بخوره به سایتی که 70 تا دتا توش پاپ باز میشه و همه جور چیزی نصب می کنه در واقع خود سایت ها یه نوع تجربه بد برای کاربر ایجاد کردند از طرفی هم داشتن پیج و اینا مکافات کمتر داره تنها نوع سایت که این جک و جونورای تلگرام و اینستا قادر نیستن زمینش بزنن سایت تخصصی و خدماتی یه موضوع هست چون اساسا امکانات فنیش برای کاربر پیج و کانال موجود نیست همین

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ماها فسیلیم ، برو ببینیم بچه های دهه 80 دارن از چه طریقی پول در میارن . من یکی که با رشد دنیای مجازی و فضای نت بروز نشدم و ایده ای ندارم .
بله واقعا همینطوره چون تو تلگرام و اینستا فقط خرج کردن پول ملاک رشد هست و نه چیز دیگه اونا نه نیاز به سئو دارن و نه نیاز به هیچ چیز دیگه فقط هزینه برای بالابردن ممبر

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
یه پیج اینستا با ممبر واقعی که کامنت درست و حسابی میذارن بخر چون از صفر شروع کردن سخت شده
یا یه اپ بازی پرطرفدار بزن مثلا نمونه سایت از کار افتاده اسپیدآپ یا ترکیب تیم فوتبال چیدن مثل اپ 14 بازیکن که خیلی پرطرفداره

mojtaba0912

Registered User
لایک‌ها
23
وب مستری دیگه مثل قدیم نیست، باید حتما یه ایده خاص داشته باشی که اگر کسی هم ایده ای داشته باشه نمیاد توی رایگان به تو بگه

بالا