• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال: پاور مناسب سیستم من

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوستان

پاور سیستم من تسکو هست فکر کنم داره از کار می افته چون تا استارت سیستم رو میزنم سروصدای بدی ایجاد میکنه.تجربه سالهای قبلی من میگه پاور داره از کار می افته.لطفا بگین چه پاوری مناسب سیستم من هست.که تو بازار هم باشه.

مادر برد : giga 965p-53
cpu ASUS P5G41T-MLX
کارت گرافیک: vga asus 8600 gts/25 g/ddr3
ram : gskill 16/67/nj
hdd:320 maxtor sata
case :almasan
مانیتور :sony 21 flat
dvd - rw hp 20x
پاور : تسکو630w

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان

پاور سیستم من تسکو هست فکر کنم داره از کار می افته چون تا استارت سیستم رو میزنم سروصدای بدی ایجاد میکنه.تجربه سالهای قبلی من میگه پاور داره از کار می افته.لطفا بگین چه پاوری مناسب سیستم من هست.که تو بازار هم باشه.

cpu ASUS P5G41T-MLX
dvd - rw hp 20x
سلام. پاور TSCO یک پاور متفرقه کاملا درجه 3 و بسیار بی کیفیت هستش. این پاور و دیگر پاورهای متفرقه نه تنها معلوم نیست چقدر جواب بدن بلکه ممکنه به قطعات هم صدمه بزنن و عمر اونها رو کم میکنن. پس در اولین فرصت تعویضش کنید و پیشنهاد هم میکنم تا خرید پاور جدید اصلا سیستمتون رو روشن نکنید.
یکی از بهترین انتخابها در پاورهای برندهای مطرح در سطح دنیا اینه عزیز برای شما:
http://rayansaba.com/newshop6/corsair-vs450
یا از این سایت:
http://lioncomputer.ir/product/3401/Corsair+VS450+Power+Supply
برای سیستم شما کافیه. مواظب باشید مارک Green بهتون نندازن که اونم چنگی به دل نمی زنه و اصلا برند نیست و از نظر کیفیت به گرد این پاور نمیرسه. فقط دنبال همین باشید. اگر توی بازار احیانا گیر نیاوردید از همین دو فروشگاه اینترنتی که لینک دادم با خیال راحت خرید کنید.

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
سلام دوستان

cpu ASUS P5G41T-MLX
dvd - rw hp 20x
سلام پیشنهاد من: Cooler Master Thunder 500W که برای این سیستمی که معرفی کردید کافی هست و اگر بعدا قصد ارتقا و خرید قطعات جدید تر رو دارید پیشنهاد میکنم پاور با توان 650-700 وات بگیرید .

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوستان

من پاور کولر مستر 550 از نوع elite گرفتم . وقتی ویندوز بالا میاد یا می خوام خاموش کنم یه پیغامی در مورد کارت گرافیک نشون میده که پاور کارت گرافیک کافی نیست .در صورتیکه با پاور قبلی این مشکلو نداشتم.به نظرتون مشکل از چیه ؟ یه بار دیگه مشخصات سیستم رو می نویسم

مین برد: asus p5g41t-mlx
cpu;core2duo6600full
کارت گرافیک :vgaasus8600 gts /25g/ddr3
رم 2 گیگ

پیغامی که نشون میده اینه
http://uupload.ir/files/z96r_20160106_222923.gif
به نظرتون قدرت پاور کمه یا اینکه یه اشکالی تو بستن و راه اندازی پاور و تقسیم برق وجود داره ؟

Last edited:

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
توان پاور برای کارت گرافیکی که گفتید اصلا کم نیست حتی بیشتر هم هست! از این جهت خیالتون راحت باشه. احتمالا به دلیل اینه که نادرست پاور رو به کارت گرافیک وصل کردید.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
یه بار دیگه بردم پیش اون تعمیر کار کانکتور کارت گرافیکشو وصل کرد ولی گفت به درد نمی خوره...فن cpu رو هم عوض کرد. حالا تازه دارم از مزایای یه پاور قوی و بی صدا استفاده میکنم. چقدر لذت بخشه این پاور. چقدر بی صدایی پاور خوبه...ممنون از همه دوستان کمک کردن یه پاور بی صدای خوب داشته باشم.

بالا