• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال پيرامون فوتبال....

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حالا كه تب جام جهاني و اينجور چيزا بالا گرفته من به خودم گفتم يه تاپيك بزنم در مورد تاريخچه بازيكنان و اطلاعات عمومي فوتبال هر كدوم از دوستان سوالي به ذهنش ميرسه مطرح كنه....

من خودم احساس ميكنم در مورد بازيكنان و تيمهاي قديمي و جديد اطلاعات مناسبي دارم ولي نميدونم اصلا اينجور چيزا به درد كسي ميخوره يانه....

دليل اينكه تو فروم علم و دانش هم تاپيك زدم اينه كه چون بيشتر به اطلاعات عمومي مربوطه كفتم شايد اينجا مناسب باشه والا اگه مديرا مخالفن ببرن گفتگوي ازاد.. :D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من ميخوام بيشتر در مورد علت كات برداشتن توپ بدونم. البته ميدونم كه مربوط به فشار هوا در دو طرف توپ ميشه اما اينكه براآيند نيرو چطور باشه و چه جوري بايد به توپ ضربه زد ميخوام بدونم. كسي بلده؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از daftarekhaterat :
من ميخوام بيشتر در مورد علت كات برداشتن توپ بدونم. البته ميدونم كه مربوط به فشار هوا در دو طرف توپ ميشه اما اينكه براآيند نيرو چطور باشه و چه جوري بايد به توپ ضربه زد ميخوام بدونم. كسي بلده؟

:(
دفي جان گفتم ميخواي سوال ورزشي بپرسي.. :D

راستش من اوايل فكر ميكردم به چرخش توپ ارتباط داره ولي با كمي تفكر فهميدم كه هيچ ارتباطي به چرخش نداره...
كات برداشتن حاصل از اعمال دونيروي غير هم جهت بر توپه...زاويه بين اين دو نيرو نبايد از 20 درجه بيشتر بشه...

البته كاش يه مثال تصويري دم دست داشتم نشون ميدادم... :D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از rax :
:(
دفي جان گفتم ميخواي سوال ورزشي بپرسي.. :D

راستش من اوايل فكر ميكردم به چرخش توپ ارتباط داره ولي با كمي تفكر فهميدم كه هيچ ارتباطي به چرخش نداره...
كات برداشتن حاصل از اعمال دونيروي غير هم جهت بر توپه...زاويه بين اين دو نيرو نبايد از 20 درجه بيشتر بشه...

البته كاش يه مثال تصويري دم دست داشتم نشون ميدادم... :D
خب ببين وقتي ما به پشت توپ ضربه ميزنيم اين 2 نيروي غير هم جهت چطور بايد ساخته بشه؟ چون قاعدتا به نظر مياد يك نيرو بيشتر نباشه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خب ببين وقتي ما به پشت توپ ضربه ميزنيم اين 2 نيروي غير هم جهت چطور بايد ساخته بشه؟ چون قاعدتا به نظر مياد يك نيرو بيشتر نباشه.

عزيز دل برادرچرا نميشه دو نيرو اعمال كرد...اولا موقعي كه تو پ داره طرق ما مياد ما بهش ضربه بزنيم كات خفني بر ميداره....اين كه اين اتفاق واقعا رخ ميده رو بارها ديدين....

وقتي توپ ساكنه ما اول يه بار به توپ ضربه ميزنيم و چون كمي فشرده ميشه و نيروي عكس العمل و ارتجاعي داره مدتي طول ميگشه تا حركت كنه و در اين هنگام كه انرژي ارتجاعي در حال ازاد شدنه نيروي دوم رو هم اعمال ميكنيم...دوستاني كه پا به توپن شايد بهتر قضيه رو درك كنن...

يه مثال جالبش اين كارتون فوتباليستها بود كه دو نفري به توپ ضربه يزدن هي كات برميداشت.. :D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از rax :
عزيز دل برادرچرا نميشه دو نيرو اعمال كرد...اولا موقعي كه تو پ داره طرق ما مياد ما بهش ضربه بزنيم كات خفني بر ميداره....اين كه اين اتفاق واقعا رخ ميده رو بارها ديدين....

وقتي توپ ساكنه ما اول يه بار به توپ ضربه ميزنيم و چون كمي فشرده ميشه و نيروي عكس العمل و ارتجاعي داره مدتي طول ميگشه تا حركت كنه و در اين هنگام كه انرژي ارتجاعي در حال ازاد شدنه نيروي دوم رو هم اعمال ميكنيم...دوستاني كه پا به توپن شايد بهتر قضيه رو درك كنن...

يه مثال جالبش اين كارتون فوتباليستها بود كه دو نفري به توپ ضربه يزدن هي كات برميداشت.. :D
30.gif
جالب بود. گفتم يه مقدار بحث علمي بشه!
20.gif

ممنون.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از rax :

ممنون.من که زیاد پا به توپم دقیقا" می فهمم چی میگی.
20.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
30.gif
جالب بود. گفتم يه مقدار بحث علمي بشه!
20.gif

ممنون.

دفي جان مشگلي نيست ولي واقعا شما داري به سطح علمي فروم كمك ميكنيا... :D
اين احسان رو بگم خدا چيكار نكنه :blink: :wacko: :D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از electronic :
ممنون.من که زیاد پا به توپم دقیقا" می فهمم چی میگی.
20.gif

البته يادم رفت بگم اون محدوديت 20 درجه اي براي موقعي كه توپ در حال حركته وجود نداره...مخصوصا اگه توپ بسمت پاي ما در حال حركت باشه...

در مورد چرخش هم كمي ميشه حركات غير عادي توپي كه به زمين برخورد ميكنه رو ناشي از چرخش دونست ولي با كات دادن روي هوا متفاوته...

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از rax :
البته يادم رفت بگم اون محدوديت 20 درجه اي براي موقعي كه توپ در حال حركته وجود نداره...مخصوصا اگه توپ بسمت پاي ما در حال حركت باشه...

در مورد چرخش هم كمي ميشه حركات غير عادي توپي كه به زمين برخورد ميكنه رو ناشي از چرخش دونست ولي با كات دادن روي هوا متفاوته...
درسته.البته به مکان وارد کردن نیرو هم خیلی بستگی داره+شدت نیرو.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از electronic :
من موندم اين روبرتو كارلوس يا ديويد بكهام چه جوري اينقدر توي زدن ضربات استاد شدن؟!! گمونم به غير از تمرين با چند تا مهندس مكانيك هم صحبت كردن!
24.gif
21.gif

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
من موندم اين روبرتو كارلوس يا ديويد بكهام چه جوري اينقدر توي زدن ضربات استاد شدن؟!! گمونم به غير از تمرين با چند تا مهندس مكانيك هم صحبت كردن!
24.gif
21.gif
به نظر من چون از بچگی کارشون رو شروع کردن استیل بدنشون به صورت مناسب شکل گرفته.البته نباید از امکانات زمین و توپ استاندارد هم گذشت اونم به طور پیوسته و مداوم. بقیه شم برمی گرده به استعداد تلاش و پیگیری خودشون.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از electronic :
دقيقا....حتي زمان اعمال نيروي دوم هم نقش اساسي در كات دادن توپ ساكن داره...

دفي جان امثال كارلوس و بكام زمانبندي دقيق و نيروي كنترل شده (كه مهمترين نكته در زدن ضربست) اعمال ميكنن و حتي افرادي مثل ميهايلويچ ميتونن در هر دو محور افقي و عمودي به كمك همين عوامل توپ رو كات بدن... :D

يه سري افراد مثل زولا و دلپيرو و پيرلو ضربات دقيقي ميزنن ولي خيلي توپ كات نداره ولي امثال ماركوس اسانكائو بيشتر توپ رو كات ميدن تا دقت ضربه داشته باشن....

يه نفر ديگه كه مثل اسانكائو ضربهميزنه لورن روبره...

موفقترين پاسورها همين افرادي هسن كه ضربات ازاد خوبي دارن چون هنر كنترل قدرت ضربه و جايي كه بايد ضربه بزنن رو بدقت ياد گرفتن...

يه خورده زدم تو نخ فوتبالكه تاپيك منحرف نشه :D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
عجب بحث جالبي رو شروع كرديد :) كلي مشعوف شدم :D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از hwt :
عجب بحث جالبي رو شروع كرديد :) كلي مشعوف شدم :D
بحث جالبيه ولي نميدونم كه چرا كسي سوال نميكنه... :D :rolleyes:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
راجب كاتهاي بيرون پا نظرتون چيه ؟

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
فکر کنم مکانیزمش شبیه توی پا باشه همون نیروهای یکطرفه و ....

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از hwt :
راجب كاتهاي بيرون پا نظرتون چيه ؟

خيلي سادست...از داخل پا هم ساده تر....شما يه ضربه زاويه دار با مركز سطح بالايي فوت ميكزني و بعد با نوك پنچه نيروي دوم رو اعمال ميكني....در ضمن فوت جايگزين فارسي نداره... :D

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از rax :
خيلي سادست...از داخل پا هم ساده تر....شما يه ضربه زاويه دار با مركز سطح بالايي فوت ميكزني و بعد با نوك پنچه نيروي دوم رو اعمال ميكني....در ضمن فوت جايگزين فارسي نداره... :D
دقیقا".پس با این حساب نیروی اول شدت لازم رو به توپ میده و دومی هم جهت حرکت.مسیر قوسوارش هم به دلیلی اینه که پس از طی یه مسافت خاص نیروی مرکزگرای ناشی از گردش توپ جهت حرکت رو تغییر میده.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اونوقت يه سواال عجيب .! تا حالا شوتهاي روبرتو كارلوس رو دقت كردين ! چند متري مستقيم ميره و دور خودش ميچرخه ! يهو جهت توپ عوض ميشه !

بازي برزيل فرانسه ! سال 1997 !

بالا