• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال: چگونه در جامعه مجازی مافیا بسازیم ؟ اگر میدونی بیا تو

chance

Registered User
لایک‌ها
119
توی جامعه واقعی ساختن مافیا آسونه ولی میخواستم بپرسم به چه روشی میشه توی جامعه مجازی مافیا درست کرد ؟

قدیمتر ها میشد یک آیدی دختر ساخت با چند تا عکس ثابت کرد که دختری و بعد پسرا رو جذب کرد و خودت میشدی رئیس مافیا تا وقتی که لو میرفتی که دختر نیستی و پسری که بعد از اون هم یک آیدی پسر خیلی شجاع و باحال و خیلی خاکی و صمیمی درست میکردی و اون دختر قلابیه مافیاش رو میسپرد به اون پسر باحاله همه هم از پسر باحاله خوششون میومد چون مخ دختر خوشگله رو زده بود در نتیجه بعنوان یک شخص موفق میرفتی تو راس مافیا ، پ مینویشتی به 5 نوع زبان مختلف توی گروه های مختلف سند تو آل میشد

وقتی فروم اومد باید با همه از جمله مدیران اصلی فروم رفاقت جون جونی راه مینداختی خیلی قیافه باحالی میگرفتی و اینکه اصلا از کسی ترسی نداری عکس میذاشتی همه را جزو دوستات میکردی چاکریم از دهانت نمی افتاد بعد از یه مدت یا مدیر میشدی یا میشدی رئیس باند خلافکاران فروم و همه ازت حساب میبردن
یه پ میدادی 7 نفر پشت سرت تایید میکردن

اما چیز جالبتری دیدم مثلا در فیس بوک یا این مثال که احتمالا ساخته بچه های زیر 23 سال است و من نمیدانم

بطور مثال در وب سایت با/لا/تر/ین یک وبلاگی است با اسم استار لینکس از این وبلاگ 300 الی 400 تا آدرس ساخته شده و درون وبلاگ هم تبلیغات گوگل هست با عکس های نیمه نامناسب نکته سوالی این قضیه این است یکی از یورزها هر روز 4 الی 5 یوزر جدید میسازد و لینک های مختلف از این وبلاگ زنجیره ای را ارسال میکند
تا اینجا خب کاری طبیعی است اما جالب این قسمت است که همه این یوزر های تقلبی بدون استثنا هر لینکی را که می دهند فورا داغ می شود
مثبت دادن به این یوزرها هم اکثرا از طرف یوزرهایی انجام میشود که در این سایت معروف هستند و ادعای عدالت و آزادی را ترکانده اند پس نمیشود فهمید که کار کدام یک از این افراد است و آیا کسی که این یوزر ها را میسازد یا صاحب وبلاگ خودش به این لینک ها مثبت می دهد ؟
12 ساعت بعد سایت این یوزر ها را میبندد ولی هر کاربر بابت هر لینک حداقل 3 الی 4 هزار هیت نصیب وبلاگ کرده و این ماجرا هر روز ادامه دارد

سوال این است که این گروه مافیا چگونه تشکیل میشود ؟ باید به هر یوزر پول داد و بگوییم شما هم شریک بیا این لینک ها را داغ کنیم؟ مرکز این مافیا کجاست؟ از صفحه فیس بوک یا ارسال به دوستان یاهو یا ایمیل ؟ چگونه میشود در یک ساعت مافیا وار به سرعت امتیاز تعلق گیرد ؟

و سوال دوم آیا خود صاحب این سایت در این کار شریک است ؟ یعنی نمیشود مثل سایت های تورنت یک برنامه نویسی انجام داد که کسی که دعوتنامه میفرستد به دیگری مشخص باشد کی هست و از منبع کدام یوزر است ؟ اگر میشود چرا این سایت اینکار را نمیکند ؟

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
در مورد سایت بالاترین کافیست شناسه ی کاربر آلفرد رو چک کنید تا به وجود مافیای مخوف پی ببرید ! بعضی کاربرها در عین ناباوری 100 درصد لینک هاشون داغ میشه در حالیکه یک کاربری مثل ستار بهشتی 10 درصد هم لینک هاش داغ نشده بود

chance

Registered User
لایک‌ها
119
اگه خواستی مافیا بسازی بگو منم عضو مافیات بشم;)

شما اصلا رئیس مافیا

در مورد سایت بالاترین کافیست شناسه ی کاربر آلفرد رو چک کنید تا به وجود مافیای مخوف پی ببرید ! بعضی کاربرها در عین ناباوری 100 درصد لینک هاشون داغ میشه در حالیکه یک کاربری مثل ستار بهشتی 10 درصد هم لینک هاش داغ نشده بود

آلفرد یکی از مافیا هاست و از سایت سود میبره و خیلی به نفعش هست ولی به نظر نمیرسه نفع مالی ببره از طرف دیگه آلفرد گروه داره
من منظورم مافیایی بود که نفع مالی از سایت میبره و به این روش هم آشناست و شک خودم بیشتر به دارا ست ولی سوال من اینجاست که این گروه رو چه جوری ***** میکنن ؟ از کجا جمع شدن؟ البته این احتمال میره از سایت دنباله ولی الان کجا ***** میشن و چطور حاضر میشن برای یک لینک تبلیغاتی اینقدر مایه بذارن ؟

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
آلفرد یکی از مافیا هاست و از سایت سود میبره و خیلی به نفعش هست ولی به نظر نمیرسه نفع مالی ببره از طرف دیگه آلفرد گروه داره

من منظورم مافیایی بود که نفع مالی از سایت میبره و به این روش هم آشناست و شک خودم بیشتر به دارا ست ولی سوال من اینجاست که این گروه رو چه جوری ***** میکنن ؟ از کجا جمع شدن؟ البته این احتمال میره از سایت دنباله ولی الان کجا ***** میشن و چطور حاضر میشن برای یک لینک تبلیغاتی اینقدر مایه بذارن ؟
البته من گمون نمی کنم برای کسی نفع مالی داشته باشه به جز خود مدیر سایت که گهگاه تبلیغ می گیره لابلای لینک ها

دارا هم به شدت مشکوک هست ، رهبریشون هم از راه های مختلف امکانپذیر هست .. از فیس بوک میشه ، از طریق ارسال ایمیل میشه ، از راه انجمن های مخفی میشه ، از یاهو مسنجر میشه و از خیلی راه های دیگه . مهم نیست از کجا ***** میشن ، مهم اینه که همه یقین پیدا کردند که این ها عضو مافیا هستند .. یعنی یک بچه ی 10 ساله هم به شناسه ی این ها نگاهی بندازه متوجه میشه که یه ریگی به کفششون هست . در اعتراض به این اقدامات زشت من هم خیلی وقته رای دادن رو به کلی تحریم کردم و برام هم مهم نیست که بقیه به لینک هام رای میدن یا نه .. همین که کامنت بذارن یا مطلب خونده بشه واسم کفایت می کنه

ولی همونطور که گفتم کار زشت و ناجوانمردانه ای هست

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
از هر جایی میتونند جمع بشند و گروه تشکیل بدند یاهو فیس بوک و حتی فرومها

بالا