• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال کلی در مورد خرید پاکت پی سی - فوری

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان،

حقیقتش ! من اصلا هیچی در مورد Pocket PC نمیدونم !! و شدیدا به راهنماییتون نیازمندم. :p ماجرا اینه که یکی از آشنایان ما پزشک هستش و ایشون برای کارش یه همچین چیزی احتیاج داره که یه package که مربوط به پزشکی هست و windows بیس هم هست روش اجرا کنه و بدونه که اجرا میشه و اگر هم آپدیت میشه فضا کم نیاره.

مشخصات کلی که میخواد . زیاد بزرگ نباشه ، کوچیک یا متوسط دیگه که به درد اینکه همش توی دست و پا باشه بخوره.

این package که گفتم روش اجرا بشه ، خوب من نمیدونم کلا حجم پاکت پی سی ها چه جوریه و چقدره که بگم. ولی این package که میگم توی اینترنت معروفه.

دیگه از لحاظ کیفیتی خوب باشه ، قیمتش هم متوسط .

یه نفر به ایشون htc viva رو معرفی کرده ! ولی من نمیدونم اصلا خوب هست ؟ چینی نیست ؟ کیفیتش چه جوریه؟ به درد کار ایشون میخوره یا نه ؟

حالا به شدت مورد نیاز کمکتون هستم. ممنون میشم اگر کمک کنید چون من تا فردا باید به ایشون خبر بدم.

چه مدلی خوبه ؟ قیمتش چه جوریه ؟ و از کجا و چه گارانتی رو تهیه کنه مناسبه؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان،

حقیقتش ! من اصلا هیچی در مورد Pocket PC نمیدونم !! و شدیدا به راهنماییتون نیازمندم. :p ماجرا اینه که یکی از آشنایان ما پزشک هستش و ایشون برای کارش یه همچین چیزی احتیاج داره که یه package که مربوط به پزشکی هست و windows بیس هم هست روش اجرا کنه و بدونه که اجرا میشه و اگر هم آپدیت میشه فضا کم نیاره.

مشخصات کلی که میخواد . زیاد بزرگ نباشه ، کوچیک یا متوسط دیگه که به درد اینکه همش توی دست و پا باشه بخوره.

این package که گفتم روش اجرا بشه ، خوب من نمیدونم کلا حجم پاکت پی سی ها چه جوریه و چقدره که بگم. ولی این package که میگم توی اینترنت معروفه.

دیگه از لحاظ کیفیتی خوب باشه ، قیمتش هم متوسط .

یه نفر به ایشون htc viva رو معرفی کرده ! ولی من نمیدونم اصلا خوب هست ؟ چینی نیست ؟ کیفیتش چه جوریه؟ به درد کار ایشون میخوره یا نه ؟

حالا به شدت مورد نیاز کمکتون هستم. ممنون میشم اگر کمک کنید چون من تا فردا باید به ایشون خبر بدم.

چه مدلی خوبه ؟ قیمتش چه جوریه ؟ و از کجا و چه گارانتی رو تهیه کنه مناسبه؟
اون پکیجی که می گید چی هست؟
خیلی کلی صحبت کردید؛حداقل از بودجه بگید؛از اینکه چه کارهایی باید انجام بشه؛ایشون صرفا" اجرای اون برنامه خاص رو نمی خواد و انتطاراتی هم داره؛اونها رو بیان کنید؛

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اون پکیجی که می گید چی هست؟
خیلی کلی صحبت کردید؛حداقل از بودجه بگید؛از اینکه چه کارهایی باید انجام بشه؛ایشون صرفا" اجرای اون برنامه خاص رو نمی خواد و انتطاراتی هم داره؛اونها رو بیان کنید؛

اول تشکر میکنم از پاسختون. چون راستش فکر کردم دیگه اینجا کسی جواب نمیده.

در مورد پکیج این هست ، یعنی مال این کمپانی ، یه نرم افزار ویندوز بیس که قابلیت سرچ و گرفتن اطلاعات روی دستگاه رو داره.

راستش بودجه مهم نیست ! یعنی با توجه به اینکه فقط میخوان اینکار رو ازش بگیرن ! با توجه به این موضوع یه مبلغی باشه که نه خیلی زیاد باشه نه حالا انتظار کم هم دارن. متوسط.

بله ایشون صرفا فقط برای اینکار میخوان ! و اینکه خوب میخوان دوام داشته باشه یعنی جنس و کیفیت خوبی داشته باشه . مثلا ارور نده ، یا سیستمش مشکل پیدا نکنه یا کلا چون خیلی توی دست استفاده میشه نازک نارنجی نباشه. انتظار دیگه ای هم ازش ندارن .فقط برای اجرای همین برنامه و استفادش.

بازم ممنون

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اول تشکر میکنم از پاسختون. چون راستش فکر کردم دیگه اینجا کسی جواب نمیده.

در مورد پکیج این هست ، یعنی مال این کمپانی ، یه نرم افزار ویندوز بیس که قابلیت سرچ و گرفتن اطلاعات روی دستگاه رو داره.

راستش بودجه مهم نیست ! یعنی با توجه به اینکه فقط میخوان اینکار رو ازش بگیرن ! با توجه به این موضوع یه مبلغی باشه که نه خیلی زیاد باشه نه حالا انتظار کم هم دارن. متوسط.

بله ایشون صرفا فقط برای اینکار میخوان ! و اینکه خوب میخوان دوام داشته باشه یعنی جنس و کیفیت خوبی داشته باشه . مثلا ارور نده ، یا سیستمش مشکل پیدا نکنه یا کلا چون خیلی توی دست استفاده میشه نازک نارنجی نباشه. انتظار دیگه ای هم ازش ندارن .فقط برای اجرای همین برنامه و استفادش.

بازم ممنون

والا من از لینکی که داده بودید؛متوجه این موضوع شدم که این برنامه اصولا" برای ویندوز پی سی نوشته شده و نه برای پاکت پی سی؛بنابراین بعید می دونم روی پاکت پی سی ها اجرا بشه؛البته دوستان پزشکی هم هستند که اونها اگر نظر بدند؛قطعا" مثمر ثمر واقع خواهد شد؛
اگر ایشون برای این برنامه و کاری که گفتید دنیال پاکت پی سی هستند؛چرا دنبال یک تبلت پی سی و یا یو ام پی سی نیستند؟به نظر من یک تبلت پی سی برای ایشان مناسب تر هست؛

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
والا من از لینکی که داده بودید؛متوجه این موضوع شدم که این برنامه اصولا" برای ویندوز پی سی نوشته شده و نه برای پاکت پی سی؛بنابراین بعید می دونم روی پاکت پی سی ها اجرا بشه؛البته دوستان پزشکی هم هستند که اونها اگر نظر بدند؛قطعا" مثمر ثمر واقع خواهد شد؛
اگر ایشون برای این برنامه و کاری که گفتید دنیال پاکت پی سی هستند؛چرا دنبال یک تبلت پی سی و یا یو ام پی سی نیستند؟به نظر من یک تبلت پی سی برای ایشان مناسب تر هست؛

بازم ممنون

آخه مثل اینکه همکاراشون نصب کردن ! من دقیق نمیدونم ! اما علت اینکه دنبال pocket pc هستن .بخاطر اینکه ظاهر خاصی نداشته باشه یعنی معلوم نباشه که کامپیوتر ها چیزی شبیه اونه ! و از طرف دیگه میخوان سایزش کوچیک باشه و دسترسیش راحت. حالا بازم نمیدونم اگر شما مورد بهتری برای این موضوع هم سراغ دارید روی بغیر از pocket pc ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

راستی این لینک رو میشه ببینید ؟ شاید توی راهنمایی به من موثر باشه .
http://www.uptodate.com/home/help/manual/sysreq/index.html#ppcReq

چون نوشته : PDA installations (Pocket PC, Smartphone, and Palm) پس احتمالا روی اینها هم نصب میشه؟ یا نمیدونم ؟ به نظر شما میشه ؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بازم ممنون

آخه مثل اینکه همکاراشون نصب کردن ! من دقیق نمیدونم ! اما علت اینکه دنبال pocket pc هستن .بخاطر اینکه ظاهر خاصی نداشته باشه یعنی معلوم نباشه که کامپیوتر ها چیزی شبیه اونه ! و از طرف دیگه میخوان سایزش کوچیک باشه و دسترسیش راحت. حالا بازم نمیدونم اگر شما مورد بهتری برای این موضوع هم سراغ دارید روی بغیر از pocket pc ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

راستی این لینک رو میشه ببینید ؟ شاید توی راهنمایی به من موثر باشه .
http://www.uptodate.com/home/help/manual/sysreq/index.html#ppcReq

چون نوشته : PDA installations (Pocket PC, Smartphone, and Palm) پس احتمالا روی اینها هم نصب میشه؟ یا نمیدونم ؟ به نظر شما میشه ؟
با اجازه
بله طبق این لینک این برنامه ورژن پاکت پیسی هم داره
برای انتخاب گوشی بودجه ای که در نظر گرفتن رو بگیرد + اینکه از دوربین و .. چقدر انتظارات دارن تا بشه یه مدل خوب براشون انتخاب کرد

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با اجازه
بله طبق این لینک این برنامه ورژن پاکت پیسی هم داره
برای انتخاب گوشی بودجه ای که در نظر گرفتن رو بگیرد + اینکه از دوربین و .. چقدر انتظارات دارن تا بشه یه مدل خوب براشون انتخاب کرد

ممنون شروین جان ،

البته دیگه شاید واقعا دیر شده باشه و خودشون گرفته باشن! من فکر میکردم از اینجا زودتر به نتیجه میرسم.

به هر حال ممنون از شما و آقا مجتبی عزیز .

در مورد انتظارات گوشی هم بالا عرض کردم. ایشون فقط میخوان این برنامه رو باهاش اجرا کنن و مرتبا هم توی دستشون هست و لازم دارن که سرعت اجرایی خوبی داشته باشه و ارور نده یا با کارکردن زیاد سریع خراب نشه.
دوربین و غیره اصلا مهم نیست. فقط برای همین کار.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنون شروین جان ،

البته دیگه شاید واقعا دیر شده باشه و خودشون گرفته باشن! من فکر میکردم از اینجا زودتر به نتیجه میرسم.

به هر حال ممنون از شما و آقا مجتبی عزیز .

در مورد انتظارات گوشی هم بالا عرض کردم. ایشون فقط میخوان این برنامه رو باهاش اجرا کنن و مرتبا هم توی دستشون هست و لازم دارن که سرعت اجرایی خوبی داشته باشه و ارور نده یا با کارکردن زیاد سریع خراب نشه.
دوربین و غیره اصلا مهم نیست. فقط برای همین کار.

خوب؛حالا هر گونه پاکت پی سی می تونه بخره؛ایشون به نظر من می بایست 3 اینچ به خریداری کنه؛هر چند که شاید به قول شما دیر شده باشه و خریده باشه؛اما من دوستی دارم که هیات علمی علوم پزشکی ایران هستند؛خود دانشگاه به اعضای هیات علمی سه سال پیش یک عدد دل اکسیم داده بود؛

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
سلام!من میخوام پاکی پی سی بخرم! گوشی خودم بی نهایت برام خسته کننده شده با وجود اینکه دوسش دارم!
با موبایل نمیشه خیلی کارای متنوع کرد،برنامه های بدرد بخورم زیاد نمیشه نصب کرد،هر چیزیم بخوام،باید با بدبختی بریزم توش.فقط میشه باهاش یه سری بازی کرد،فایلهای پی دی اف و اینا هم چون صفحه موبایل کوچیکه نمیشه خوند،اکثر مواقع هم حجمش سنگین باشه نمیخونه.آفیس هم خیلی براش بدرد بخور نیست!ماکزیمم میشه دید.edit و اینا که نمیشه!برای یادداشت هم زیاد نمیشه یادداشت نوشت.از یه حدی بیشتر نمیشه و اینا!نمیدونم دیگه چی بگم!یه چیزی میخوام که تا یه حد زیادی این مشکلات برطرف بشه برام!یه چیز توپ میخوام که تقریبا از همه لحاظ خوب باشه،رو دستشم چیز دیگه ای نباشه فعلا!کیفیت دوربینش هم خوب باشه!

میخوام بدرد برنامه نویسی هم بخوره!

یه مدل توی یه سایت دیدم: Toshiba TG01 .این بدرد میخوره؟
یه مدل خیلی خیلی خوب بهم معرفی کنین!
قیمتش مهم نیست ولی خیلیم زیاد زیاد نباشه که مغزم سوت بکشه!
من توی کامپیوتر و اینا واردم ولی خیلی توی گوشی و پاکت پی سی و این جور چیزا، چیزی زیاد حالیم نمیشه!برای همین لطفا خوب راهنماییم کنین!

Last edited:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوست عزیز الان داره لئو میاد که واقعا چیز خوفی هست....

البته به تاچ پرو 2 هم میشه دل بست یه سرچ کن ببین از کدوم خوشت میاد

بعد بیشتر بحث میکنیم

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من هر دو تا رو دیدم!ولی بازم گیجم!نمیدونم کدوم.این لئو هنوز نیومده تو ایران؟قیمتش رو مثکه گفتن 800 تومن!یه مقدار قیمت ترسناکه!:(ولی خوب خوفه!:D
اصولا خوب مدل لئو بالاتره ولی .... تحمل ندارم صبر کنم!:(راستی توی مشخصات تاچ پرو2 نوشته بودن قلم داره ولی توی مشخصات لئو چیزی در این مورد ننوشته بود.یعنی قلم نداره و با دسته؟اگه اینطوری باشه یه کم بده فکر کنم!من از جای انگشت موندن روی صفحه خیلی بدم میاد.اگه قلم نداشته باشه 24 ساعته باید صفحه اش رو تمیز کنم که!:(

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوست عزیز اچ تی سی گوشی نزده که قلم نداشته باشه تابحال

خیالت از اون بابت راحت

به خصوص که یه نمه بزرگ هست و نیاز به این داره با یه دست گرفته بشه و با دست دیگه کار بشه....

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
نمیدونم!توی یه سایته نوشته که پرو2 توی پکیجش قلم داره!
مهم اینه که خوب باشه و بدرد بخوره!با دست کار کردن و تمیز کردنش رو کنار میام!
توی سایته نوشته بود که کیفیت عکس پرو2 خیلی خوب نیست!واقعا اینطوریه؟
ممکنه کیفیت دوربین لئو هم همینطور باشه؟
من روی کیفیت دوربین یه مقدار حساسم!چون عکاسیم زیاده!

بالا