چجوری می شه فایل های AMR را تو کامپیوتر دید .
S Sepehr-chalus کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 5 ژوئن 2006 نوشتهها 4 لایکها 0 6 ژوئن 2006 #1 چجوری می شه فایل های AMR را تو کامپیوتر دید .
mhokamaii کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 9 سپتامبر 2005 نوشتهها 204 لایکها 0 محل سکونت هر کجا هستم و باشم به تو ربطی نداره 6 ژوئن 2006 #2 بابرنامه ي نازنين nokia pc suite
noisymind Registered User تاریخ عضویت 15 آپریل 2005 نوشتهها 2,994 لایکها 1 سن 44 6 ژوئن 2006 #3 به نقل از Sepehr-chalus : چجوری می شه فایل های AMR را تو کامپیوتر دید . کلیک کنید تا بازشود... با real player هم میشه. البته فکر کنم یک آپدیت کوچولو هم لازم داشته باشه.
به نقل از Sepehr-chalus : چجوری می شه فایل های AMR را تو کامپیوتر دید . کلیک کنید تا بازشود... با real player هم میشه. البته فکر کنم یک آپدیت کوچولو هم لازم داشته باشه.
ImajOfYourHeart کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 21 ژوئن 2006 نوشتهها 7 لایکها 0 محل سکونت shiraz 21 ژوئن 2006 #4 با jet audio میشه فقط برو تو قسمت pereferences بعد تو قسمت file type همه گزینه ها رو انتخاب کن بعد update رو بزن اگه جواب داد یا کار نکرد خبرم کن ....فعلا
با jet audio میشه فقط برو تو قسمت pereferences بعد تو قسمت file type همه گزینه ها رو انتخاب کن بعد update رو بزن اگه جواب داد یا کار نکرد خبرم کن ....فعلا