• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی پارس انلاین !!

mohammad.2016

Registered User
لایک‌ها
39
بدون شرح...

http://www.cloob.com/parsonline

این عکس که دستکاری شده !!!!! فتوشاپ افتضاحی است!!!! سمت راست و چپ تصویر ، افراد یکسان هستند : شخصی که لباس انتظامات پوشیده و شخصی که کت قهوه ای دارد ، در هر دو طرف تصویر تکرار شده اند !!!!! خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
زشته این کاراااااا
اخ اخ این گرافیستتون کارش خرابه
ردیف اول اون کت شلواریه سه بار تکرار شده
( یه بار همون سمت چپ یه بار سمت راست اول نفر نصفش هست نصفش نیست
دوباره سه نفر اونطرترش هم هست )

اون خانم که لباس قرمز پوشیده بالاش سر یه نفر دیگه هست که اون عکس رو از سمت چپ برداشتین گذاشین سمت راست نصف سرش مونده ) : دی
in ax kamelan photoshope,10 nafar boodid kardinesh 200 nafar
4.gif

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
حالا اینکه کارمندان رو از 20 نفر به 200 نفر تبدیل کردن دخلی به ما نداره و فرقی نداره.

مهم اینه که اون تبلیغات گسترده "9 Mbps" حقیقت داره یا نه؟
ممنون میشم یک نفر از مسوولان پارس آنلاین یا استفاده کنندگان هر سرویسی از پارس آنلاین که این تعرفه رو دارند پاسخ بدهند؟
این سرویس باید 1125 کیلوبایت در ثانیه rate دانلود بده؟ ایا حقیقت داره؟

mohammad.2016

Registered User
لایک‌ها
39
تو این مملکت هیچ کاری از راه درست پیش نمیره باید حتماً یه جای کار بلنگه که کار آدم پیش بره
اره واقعا
حالا اینکه کارمندان رو از 20 نفر به 200 نفر تبدیل کردن دخلی به ما نداره و فرقی نداره.

مهم اینه که اون تبلیغات گسترده "9 Mbps" حقیقت داره یا نه؟
ممنون میشم یک نفر از مسوولان پارس آنلاین یا استفاده کنندگان هر سرویسی از پارس آنلاین که این تعرفه رو دارند پاسخ بدهند؟
این سرویس باید 1125 کیلوبایت در ثانیه rate دانلود بده؟ ایا حقیقت داره؟

از شدن که اره میشه
به رایگان روی 9 مگ می بندن
ولی باید خط تلفن مشکل نداشته باشه
و مخابرات بتونه 9 مگ رو تحمل کنه
و ...
از شدن میشه

پارس انلاین واقعا عالی بود
اما الان یه ماهی هست گندشو دراورده
من سرویس دو مگ محدود رو خریدم
قبلا شبی 5 گیگ دانلود میکردم
مثلا همین دیشب به زور 600 مگ دانلود کردم

شما داخل همون صفحشون داخل کلوب نظرات مردم رو بخونید
متوجه میشید

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
از اونجا که تو این مملکت اینترنت همیشه داغون هست و در آینده هم هیچ تغییری نمیکنه سه سال پیش سرویس رو جمع آوری کردم و رفتم از شرکتی که ارزونتر میداد سرویس گرفتم.
وقتی هر دو یه آشغال رو سرویس میدن چرا آدم پول اضافی بده
پشتیبانی هم که ندارن و در 99.99999999999999999% مواقع مشکل از مخابرات هست !!!

نکته جالب این عکس یه چیز دیگه هم هست. سمت راست همونجا که آقای انتظامات تکرار شده بقلش یه آقای کت سورمه ای هست.
و بقل اون یه خانم با مانتو قرمز . حالا نکتش کجاست ؟ بین آقای کت سورمه ای و خانم مانتو قرمز راه راه افقی رنگ روشن و بنفش هست.
این خطوط مربوط به چیه ؟ لباس آقایی که در سمت چپ عکس کنار همین آقای کت سورمه ای ایستاده:D

و بازم یه نکته دیگه و مجددا در سمت راست . در سمت راست انتظامات یه آقا با کت کرم هست و در کنار اون یه آقای دیگه با کت طوسی. سوتی سوم در همیجاست.
در اینجا مجددا آقای کت سرمه و حاشیه لباس رنگ روشن و بنفش مجددا کپی پیست شده !!:general208:

به نظرم احتمالا هدف زیاد کردن افراد نبوده , احتمالا در اون قسمت عکس چیزی بوده که نمیخواستند در تبلیغ و یا این عکس نشون داده بشه .

Last edited:

mohammad.2016

Registered User
لایک‌ها
39
به نظرم احتمالا هدف زیاد کردن افراد نبوده , احتمالا در اون قسمت عکس چیزی بوده که نمیخواستند در تبلیغ و یا این عکس نشون داده بشه .
به احتمال 99 درصد حرف شما درسته

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
از اونجا که تو این مملکت اینترنت همیشه داغون هست و در آینده هم هیچ تغییری نمیکنه سه سال پیش سرویس رو جمع آوری کردم و رفتم از شرکتی که ارزونتر میداد سرویس گرفتم.
وقتی هر دو یه آشغال رو سرویس میدن چرا آدم پول اضافی بده
پشتیبانی هم که ندارن و در 99.99999999999999999% مواقع مشکل از مخابرات هست !!!

نکته جالب این عکس یه چیز دیگه هم هست. سمت راست همونجا که آقای انتظامات تکرار شده بقلش یه آقای کت سورمه ای هست.
و بقل اون یه خانم با مانتو قرمز . حالا نکتش کجاست ؟ بین آقای کت سورمه ای و خانم مانتو قرمز راه راه افقی رنگ روشن و بنفش هست.
این خطوط مربوط به چیه ؟ لباس آقایی که در سمت چپ عکس کنار همین آقای کت سورمه ای ایستاده:D

و بازم یه نکته دیگه و مجددا در سمت راست . در سمت راست انتظامات یه آقا با کت کرم هست و در کنار اون یه آقای دیگه با کت طوسی. سوتی سوم در همیجاست.
در اینجا مجددا آقای کت سرمه و حاشیه لباس رنگ روشن و بنفش مجددا کپی پیست شده !!:general208:

دو سوال
1- وقتی عکس مورد داشته ، چه لزومی داشته تو سایتشون بزارن ؟!
2- شماها تو همه مسائل تا این دقت و تمرکز دارین ؟ ((من درخت تو حیاط خونه امونو بعد دو سال دیدم تعجب کردم : دی )) ، اسرار این تمرکز رو رو کنین

• Like
Reactions: HSG

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دو سوال
1- وقتی عکس مورد داشته ، چه لزومی داشته تو سایتشون بزارن ؟!
2- شماها تو همه مسائل تا این دقت و تمرکز دارین ؟ ((من درخت تو حیاط خونه امونو بعد دو سال دیدم تعجب کردم : دی )) ، اسرار این تمرکز رو رو کنین
اینکه چرا تو سایتشون گذاشتن رو نمیدونم ولی طرف هرچقدر هم آماتور بوده تو فتوشاپ 1 بار کپی پیست میکنه نه دوبار , پس احتمال اینکه اون قسمت چیزی بوده که نمیخواستند مشخص بشه بیشتر از احتمال نمایش تعداد پرسنل هست.
مورد دوم هم بله , من در تمامی موارد دقت و تمرکز دارم :D

mohammad.2016

Registered User
لایک‌ها
39
ای کاش سرعت دانلود رو درست میکردن

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
اینکه چرا تو سایتشون گذاشتن رو نمیدونم ولی طرف هرچقدر هم آماتور بوده تو فتوشاپ 1 بار کپی پیست میکنه نه دوبار , پس احتمال اینکه اون قسمت چیزی بوده که نمیخواستند مشخص بشه بیشتر از احتمال نمایش تعداد پرسنل هست.
مورد دوم هم بله , من در تمامی موارد دقت و تمرکز دارم :D
دقیقا به نکته کلفتی اشاره کردید:D

• Like
Reactions: HSG

blake

Registered User
لایک‌ها
531
خدا میدونه چقدرشون هم سیاهی لشکر هستن :general404:
هرکسی هرچی نداره - تو همون بیشتر عقده ای بازی در میاره
شعرش از خودم بود

blake

Registered User
لایک‌ها
531
به نظر من فقط و فقط میخواستن زیادی پرسنل رو نمایش بدن به دو دلیل:
1.اگر میخواستن چیزی رو توی اون عکس پنهان کنن خیلی راحت Crop میکرد تصویر رو(بدون اینکه انقدر زحمت بکشه و بخواد هی Copy و Paste کنه)
2.فوتوشافت کارش خیلی آماتور بوده چون راحت میتونست با تغییر دادن رنگ لباس افراد و تغییر دادن جهت نگاه افراد و جابجا کردن افراد در جاهای مختلف تصویر،کاری کنه که تشخیصش برا افراد دیگه سخت بشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
به نظر من فقط و فقط میخواستن زیادی پرسنل رو نمایش بدن به دو دلیل:
1.اگر میخواستن چیزی رو توی اون عکس پنهان کنن خیلی راحت Crop میکرد تصویر رو(بدون اینکه انقدر زحمت بکشه و بخواد هی Copy و Paste کنه)
2.فوتوشافت کارش خیلی آماتور بوده چون راحت میتونست با تغییر دادن رنگ لباس افراد و تغییر دادن جهت نگاه افراد و جابجا کردن افراد در جاهای مختلف تصویر،کاری کنه که تشخیصش برا افراد دیگه سخت بشه
اگر crop میکرد اونوقت در سمت راست همونجا که دوبار بغل هم کپی پیست کرده ساختمان پارس آنلاین هم crop میشد . ظاهرا تو این عکس یکی از اهداف نمای کلی ساختمان پارس آنلاین هست.

economist

Registered User
لایک‌ها
165
اول اینکه لولززز:general304:
دوم اینکه متاسفم برای این شرکت که میخان خودشونو با این کارا بالا نشون بدن

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
این شرکت با این همه تبلیغات ،بالای در سوپر مارکتا،تو وب سایتاو...
نمیتونه ی فتوشاپکار حرفه ای هم نمیگم ... نیمه حرفه ای استخدام کنه ؟؟؟
میومد من ازش 5 میگرفتم درست میکردم ...
:D
کل کار کنان پارس انلاین 18تاست و جالبیش هم اینجاست ک هیچ کدوم از کارکنانش در این عکس نیستن حتا مدیرش

هخـــ...

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
این شرکت با این همه تبلیغات ،بالای در سوپر مارکتا،تو وب سایتاو...
نمیتونه ی فتوشاپکار حرفه ای هم نمیگم ... نیمه حرفه ای استخدام کنه ؟؟؟
میومد من ازش 5 میگرفتم درست میکردم ...
کل کار کنان پارس انلاین 18تاست و جالبیش هم اینجاست ک هیچ کدوم از کارکنانش در این عکس نیستن حتا مدیرش

هخـــ...
:general304:

mohammad.2016

Registered User
لایک‌ها
39
بلاخره اون پست رو پاک کردن

ra3ou1

Registered User
لایک‌ها
48