• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سود فراوان برای شما سرمایه گذاران | ارائه ی سفته در قبال سرمایه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

misagh97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حذف شد توس خودم :D

Last edited:

ali_sum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
فام باکسو چیکار کردی

misagh97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اون هست
این جداست .
کسی نیست کمک کنه ؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
عزیزم اینجا همه بدنبال کسب درآمد هستند یه پولی در بیارن نه اینکه اونقدر داشته باشند که باهاش بخوان سرمایه گذاری کنند. شانستون رو توانجمن میلیاردها دنبال کنید چون اونجا به فکر میلیاردر شدن هستند حتمن ذوق زده میشند

misagh97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عزیزم اینجا همه بدنبال کسب درآمد هستند یه پولی در بیارن نه اینکه اونقدر داشته باشند که باهاش بخوان سرمایه گذاری کنند. شانستون رو توانجمن میلیاردها دنبال کنید چون اونجا به فکر میلیاردر شدن هستند حتمن ذوق زده میشند
ممنون دوست عزیز
آخه یکی دیگه بهم گفت میتونم اینجا پیدا کنم ؛ منم اومدم اینجا

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
با عرض سلام و وقت به خیر خدمت دوستان
بنده به چند نفر سرمایه گذار برای یه کاری نیاز داشتم ؛ از چند نفر از دوستان پرسیدم ، این سایت رو به من معرّفی کردند
بنده اهل قزوین هستم ؛ چند روز پیش همین طور که غرق افکارم بودم ( :eek::rolleyes: ) یه جرقه تو ذهنم خورد .
شیوه ی خیلی عالی برای درآمد زایی :
شیوه ای که فکر میکنم توی ایران هنوز جا نیافتاده ؛ واردات کالا ( ادوات کشاورزی )
بنده برای این کار به یه سرمایه ی 100 میلیونی نیاز دارم که در ازاش به فرد سرمایه گذار دو برابر مبلغ مورد نظر سفته میدم که سودش رو هم تضمین کنم
بنده این سرمایه رو برای وارد کردن یک دستگاه کشاورزی جدید خواهم کرد و به یقین میتونم بگم سود 200% داره .
این سرمایه برای یک سال در دست من باقی میمونه و بنده بعد از یک سال 200 میلیون ( سود 100% ) تقدیم سرمایه گذار محترم می کنم .
دوستانی که میخواند سرمایه گذاری کنند با بنده در تماس باشند تا بگم این دستگاه چطوری هست و چطوری باهم تبادل پول و سفته کنیم
چندین طرح دیگه هم دارم که اینجا نمیشه گفت (!) ؛ هر کی خواست خصوصی بده .
ممنون و با تشکر زیاد خدمت دوستان :):D
شما اول 2000 تومان پول کارکرد ماهانه کاربراتون رو بدین بعدش 100 میلیون پول
با عرض سلام و وقت به خیر خدمت دوستان
بنده به چند نفر سرمایه گذار برای یه کاری نیاز داشتم ؛ از چند نفر از دوستان پرسیدم ، این سایت رو به من معرّفی کردند
بنده اهل قزوین هستم ؛ چند روز پیش همین طور که غرق افکارم بودم ( :eek::rolleyes: ) یه جرقه تو ذهنم خورد .
شیوه ی خیلی عالی برای درآمد زایی :
شیوه ای که فکر میکنم توی ایران هنوز جا نیافتاده ؛ واردات کالا ( ادوات کشاورزی )
بنده برای این کار به یه سرمایه ی 100 میلیونی نیاز دارم که در ازاش به فرد سرمایه گذار دو برابر مبلغ مورد نظر سفته میدم که سودش رو هم تضمین کنم
بنده این سرمایه رو برای وارد کردن یک دستگاه کشاورزی جدید خواهم کرد و به یقین میتونم بگم سود 200% داره .
این سرمایه برای یک سال در دست من باقی میمونه و بنده بعد از یک سال 200 میلیون ( سود 100% ) تقدیم سرمایه گذار محترم می کنم .
دوستانی که میخواند سرمایه گذاری کنند با بنده در تماس باشند تا بگم این دستگاه چطوری هست و چطوری باهم تبادل پول و سفته کنیم
چندین طرح دیگه هم دارم که اینجا نمیشه گفت (!) ؛ هر کی خواست خصوصی بده .
ممنون و با تشکر زیاد خدمت دوستان :):D
دوست عزیز من کاربر باکس شما هستم 2000 تومن مبلغ کارکرد یک ماه من هست لطف میکنین حقم رو بدین بعدش به فکر واردات و قرض گرفتن 100 میلیونی از مردم باشید؟

misagh97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شما درخواستتون رو بدین تا واریز شه
من درخواستی رو نمیبینم که واریز نشده باشه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
شما درخواستتون رو بدین تا واریز شه
من درخواستی رو نمیبینم که واریز نشده باشه
دوست عزیز مسخره کردی ما رو بار اول درخواست دادم گفتین اون منو برای تست بوده
دوباره درخواست دادم دیگه نمیتونم وارد انجمن بشم میگه یوزتون اشتباهه در صورتی که میتونم وارد سایت بشم با همون یوزر شما لطف کنید حق منو به صورت یه کارت شارژ 2000 تومنی بدین بعدشم یوزر منو حذف کنین اگر هم نمیدین بگین تا منم واگذارش میکنم خدا ازتون بگیره چون من هر وقت درخواست میدم شما الکی یه ایرادی میگرین شماره حساب و شبا رو هم 200 بار چک کردم درسته درسته درسته میخواین عکس بگیرم بذارم اینجا ؟

misagh97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
انجمن از سایت جداست
برای انجمن باید دوباره ثبت نام کنید
چه ربطی داره به من ؛ شما از گزینه ای استفاده کرده بودید که نباید استفاده میکردید
الآن درخواست زدید که میگید پول من
شما هنوز نمیدونید چطوری باید برداشت کنید . برای برداشت باید از توی صفحه ی کاربریتون اقدام کنید
نباید به بنده بگید که ؛ توی گوگل سرچ میکردید آموزش برداست از سایت باکس ، یاد میگرفتید که برداشت چطوری هست
شما باید درخواست بدید تا من واریز کنم ؛ همین طوری که بنده غیب نیستم برای 3000 تا کاربر واریز کنم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
انجمن از سایت جداست
برای انجمن باید دوباره ثبت نام کنید
چه ربطی داره به من ؛ شما از گزینه ای استفاده کرده بودید که نباید استفاده میکردید
الآن درخواست زدید که میگید پول من
شما هنوز نمیدونید چطوری باید برداشت کنید . برای برداشت باید از توی صفحه ی کاربریتون اقدام کنید
نباید به بنده بگید که ؛ توی گوگل سرچ میکردید آموزش برداست از سایت باکس ، یاد میگرفتید که برداشت چطوری هست
شما باید درخواست بدید تا من واریز کنم ؛ همین طوری که بنده غیب نیستم برای 3000 تا کاربر واریز کنم
داداش 10 ساله توی نت هستم گزینه برداشت هم کاملا درست زدم ولی شما پرداخت نکردین 3 بار هم زدم
تمام عکسشهام دارم خدا رو شکر
درخوسات برداشت هم زدم 10 روز پیش ولی هنوز نفرستادین
نمیدین بگین نمیدم راحتمون کنین دیگه 2000 تومن ارزش نداره

misagh97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به قول خودتون 2 هزار تومان ارزشی نداره . کاربری که از سایت مطمئن بشه سرمایه گذاری خواهد کرد و تبلغ سایت رو میکنه . بنده هم مرض ندارم ارزش خودم رو به خاظر 2000 تومان کم کنم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
به قول خودتون 2 هزار تومان ارزشی نداره . کاربری که از سایت مطمئن بشه سرمایه گذاری خواهد کرد و تبلغ سایت رو میکنه . بنده هم مرض ندارم ارزش خودم رو به خاظر 2000 تومان کم کنم
خب پس بدین حق منو لطفا اگه براتون ارزشی نداره تا همه بفهمن خوش حسابین
به صورت یه کارت شارژ 2000 تومنی بهم بدین بعدشم یوزرم رو حذف کنین
منم همینجا شماره موبایل میدم و اعلام میکنم که ادمین بزرگ سایت فام باکس حق منو داد
نمیدین هم بهانه نیارین الکی بگین شماره حسابتون اشتباهه و این حرفا مث مرد بگین نمیدم منم واگذارش میکنم به خدا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا