ممنون دوست عزیزعزیزم اینجا همه بدنبال کسب درآمد هستند یه پولی در بیارن نه اینکه اونقدر داشته باشند که باهاش بخوان سرمایه گذاری کنند. شانستون رو توانجمن میلیاردها دنبال کنید چون اونجا به فکر میلیاردر شدن هستند حتمن ذوق زده میشند
شما اول 2000 تومان پول کارکرد ماهانه کاربراتون رو بدین بعدش 100 میلیون پولبا عرض سلام و وقت به خیر خدمت دوستان
بنده به چند نفر سرمایه گذار برای یه کاری نیاز داشتم ؛ از چند نفر از دوستان پرسیدم ، این سایت رو به من معرّفی کردند
بنده اهل قزوین هستم ؛ چند روز پیش همین طور که غرق افکارم بودم ( ) یه جرقه تو ذهنم خورد .
شیوه ی خیلی عالی برای درآمد زایی :
شیوه ای که فکر میکنم توی ایران هنوز جا نیافتاده ؛ واردات کالا ( ادوات کشاورزی )
بنده برای این کار به یه سرمایه ی 100 میلیونی نیاز دارم که در ازاش به فرد سرمایه گذار دو برابر مبلغ مورد نظر سفته میدم که سودش رو هم تضمین کنم
بنده این سرمایه رو برای وارد کردن یک دستگاه کشاورزی جدید خواهم کرد و به یقین میتونم بگم سود 200% داره .
این سرمایه برای یک سال در دست من باقی میمونه و بنده بعد از یک سال 200 میلیون ( سود 100% ) تقدیم سرمایه گذار محترم می کنم .
دوستانی که میخواند سرمایه گذاری کنند با بنده در تماس باشند تا بگم این دستگاه چطوری هست و چطوری باهم تبادل پول و سفته کنیم
چندین طرح دیگه هم دارم که اینجا نمیشه گفت (!) ؛ هر کی خواست خصوصی بده .
ممنون و با تشکر زیاد خدمت دوستان
دوست عزیز من کاربر باکس شما هستم 2000 تومن مبلغ کارکرد یک ماه من هست لطف میکنین حقم رو بدین بعدش به فکر واردات و قرض گرفتن 100 میلیونی از مردم باشید؟با عرض سلام و وقت به خیر خدمت دوستان
بنده به چند نفر سرمایه گذار برای یه کاری نیاز داشتم ؛ از چند نفر از دوستان پرسیدم ، این سایت رو به من معرّفی کردند
بنده اهل قزوین هستم ؛ چند روز پیش همین طور که غرق افکارم بودم ( ) یه جرقه تو ذهنم خورد .
شیوه ی خیلی عالی برای درآمد زایی :
شیوه ای که فکر میکنم توی ایران هنوز جا نیافتاده ؛ واردات کالا ( ادوات کشاورزی )
بنده برای این کار به یه سرمایه ی 100 میلیونی نیاز دارم که در ازاش به فرد سرمایه گذار دو برابر مبلغ مورد نظر سفته میدم که سودش رو هم تضمین کنم
بنده این سرمایه رو برای وارد کردن یک دستگاه کشاورزی جدید خواهم کرد و به یقین میتونم بگم سود 200% داره .
این سرمایه برای یک سال در دست من باقی میمونه و بنده بعد از یک سال 200 میلیون ( سود 100% ) تقدیم سرمایه گذار محترم می کنم .
دوستانی که میخواند سرمایه گذاری کنند با بنده در تماس باشند تا بگم این دستگاه چطوری هست و چطوری باهم تبادل پول و سفته کنیم
چندین طرح دیگه هم دارم که اینجا نمیشه گفت (!) ؛ هر کی خواست خصوصی بده .
ممنون و با تشکر زیاد خدمت دوستان
دوست عزیز مسخره کردی ما رو بار اول درخواست دادم گفتین اون منو برای تست بودهشما درخواستتون رو بدین تا واریز شه
من درخواستی رو نمیبینم که واریز نشده باشه
داداش 10 ساله توی نت هستم گزینه برداشت هم کاملا درست زدم ولی شما پرداخت نکردین 3 بار هم زدمانجمن از سایت جداست
برای انجمن باید دوباره ثبت نام کنید
چه ربطی داره به من ؛ شما از گزینه ای استفاده کرده بودید که نباید استفاده میکردید
الآن درخواست زدید که میگید پول من
شما هنوز نمیدونید چطوری باید برداشت کنید . برای برداشت باید از توی صفحه ی کاربریتون اقدام کنید
نباید به بنده بگید که ؛ توی گوگل سرچ میکردید آموزش برداست از سایت باکس ، یاد میگرفتید که برداشت چطوری هست
شما باید درخواست بدید تا من واریز کنم ؛ همین طوری که بنده غیب نیستم برای 3000 تا کاربر واریز کنم
خب پس بدین حق منو لطفا اگه براتون ارزشی نداره تا همه بفهمن خوش حسابینبه قول خودتون 2 هزار تومان ارزشی نداره . کاربری که از سایت مطمئن بشه سرمایه گذاری خواهد کرد و تبلغ سایت رو میکنه . بنده هم مرض ندارم ارزش خودم رو به خاظر 2000 تومان کم کنم