• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سود كمتر ضريب اطمينان بيشتر

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان بالاخره روش مطمئني براي در آمد اينترنتي وجود داره يا نه؟من كه خودم همه ي مطالب اين بخش رو خوندم و به كلي از اين سايتهاي پرداخت در ازاي كليك نااميد شدم.به نظرم اگه روش مطمئني وجود داشته باشه هر چند كه در آمد ماهيانه ي اون كمتر از سي چهل دلار باشه خيلي بهتر از اينه كه با اين سايتهاي كلاهبردار كلنجار بريم.اگه جاي خوبي سراغ داريد حتما بگيد.من كه به شخصه سود كمتر و اطمينان بيشتر رو ترجيح مي دم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
كسي كه 4 كلاس سواد دانشگاهي اونهم توي رشته مهمي مثل الكترونيك داره بهتره بچسبه به كار و تلاش و علم و تكنولوژي و فيبر و مدار و كنترل و آي سي و ...
نظر من اينه كه وقتت رو به خاطر حتي يك دلار هم تلف نكن. :)

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
علم بهتر است يا دلار دات اينتر سر خط

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از daftarekhaterat :
كسي كه 4 كلاس سواد دانشگاهي اونهم توي رشته مهمي مثل الكترونيك داره بهتره بچسبه به كار و تلاش و علم و تكنولوژي و فيبر و مدار و كنترل و آي سي و ...
نظر من اينه كه وقتت رو به خاطر حتي يك دلار هم تلف نكن. :)
ممنون از راهنماييت .باهات موافقم .به خاطر همين هم از اين سايتهاي پرداخت در ازاي كليك دست كشيدم.راستش خيلي از وقتمو مي گرفت.الان هم تنها دنبال روشي هستم كه زياد وقتمو نگيره و يه در آمد نسبي هم داشته باشه.آخه مي دوني يه جورايي كاراي تحقيقاتي هزينه مي خواد و كار منم به خاطر مسايل مادي ناتموم مونده!شايد خودت هم خبر داشته باشي كه حداقل قيمت كتابهاي فني تو بازار چقدره و هزار و يك مشكل ديگه هم هست كه....
راستي اين طرح نوروزي سايت خاطره منو ياد طرح نوروزي گزينه ي دو ميندازه و هر وقت ميبينمش مي رم تو حال و هواي دوران كنكور!در ضمن سايت خاطره رو هم ديدم خيلي قشنگه و اميدوارم روز به روز پربار تر بشه.بخصوص بخش الكترونيك!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ممنون از لطف شما :)
ميدونم چقدر وارد شدن در كارهاي فني خرج برميداره. حتي اگه بخواي يه مدار معمولي رو روي فيبر بزني بايد كلي پياده بشي اما الان توي زماني زندگي ميكنيم كه براي پول درآوردن بايد ايده هاي جديد داشت. اگه سعي كني (و سعي كنيم) كه توي رشته خودمون بهترين باشيم و فكرهاي نويي ارائه بديم كمتر به مشكل برميخوريم و اونموقع حتي به عنوان تفريح هم به اينجور سايتها نگاه نميكنيم. ;)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوب برو بچ الكتونيك با هم دردودل مي كنن :rolleyes:
منم با دفترخاطرات موافقم . اين سايتها اصلا ارزش وقت تلف كردن ندارند . حيف دانش و علمت نيست بخواي با كليك كردن روي تبليغات 3 4 سنت در بياري ؟!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از daftarekhaterat :
ممنون از لطف شما :)
ميدونم چقدر وارد شدن در كارهاي فني خرج برميداره. حتي اگه بخواي يه مدار معمولي رو روي فيبر بزني بايد كلي پياده بشي اما الان توي زماني زندگي ميكنيم كه براي پول درآوردن بايد ايده هاي جديد داشت. اگه سعي كني (و سعي كنيم) كه توي رشته خودمون بهترين باشيم و فكرهاي نويي ارائه بديم كمتر به مشكل برميخوريم و اونموقع حتي به عنوان تفريح هم به اينجور سايتها نگاه نميكنيم. ;)
باور كن اگه كارم با طرحهاي نو راه ميافتاد كه همين الان هم ده دوازده تا طرح تو ذهنمه اما چه ميشه كرد كه حتي صميمي ترين استادها هم نمي خوان بشنون به همين خاطر بايد يه جورايي اول اونا رو به نتيجه برسونم حالا تا بعد چي پيش بياد.در واقع كارم فقط به خاطر اين گره خورده كه ايده هاي نو رو مي خوام مطرح كنم.خودم كه خيلي زور مي زنم تا با كمترين هزينه به نتيجه برسم اما خوب يه جاهايي هم واقعا ديگه از توان آدم خارج ميشه.البته دل خوشي هم از اين درامد اينترنتي ندارم چون همون طور كه گفتم ارزش وقتي كه از ادم ميگيره خيلي بيشتر از اين چيزهاست.به هر حال ممنون.من كه همچنان به نواوري اعتقاد دارم و اميدوارم كه يه روزي همه تو اين زمينه به يقين برسن.به قول شاعر:

فسانه گشت و كهن شد حديث اسكندر.............................سخن نو آر كه نو را حلاوتي است دگر

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از hwt :
خوب برو بچ الكتونيك با هم دردودل مي كنن :rolleyes:
منم با دفترخاطرات موافقم . اين سايتها اصلا ارزش وقت تلف كردن ندارند . حيف دانش و علمت نيست بخواي با كليك كردن روي تبليغات 3 4 سنت در بياري ؟!
از تو هم ممنون.دوست نازنين.
فكر كنم رو اين مساله اجماع شد و منم ديگه دست و دلم به اين كار نميره.به قول معروف قوش كريمخانه!ضرر و زيانش از سودش بيشتره.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از electronic :
دوستان بالاخره روش مطمئني براي در آمد اينترنتي وجود داره يا نه؟من كه خودم همه ي مطالب اين بخش رو خوندم و به كلي از اين سايتهاي پرداخت در ازاي كليك نااميد شدم.به نظرم اگه روش مطمئني وجود داشته باشه هر چند كه در آمد ماهيانه ي اون كمتر از سي چهل دلار باشه خيلي بهتر از اينه كه با اين سايتهاي كلاهبردار كلنجار بريم.اگه جاي خوبي سراغ داريد حتما بگيد.من كه به شخصه سود كمتر و اطمينان بيشتر رو ترجيح مي دم.
ببين به نظر من شما يكم ( حدود 10-20 دلار ) هزينه كن و تو اتو سورف ها و هايپ ها سرمايه گذاري كن
مطمئن باش با كمي تلاش پول خوبي گيرت مياد ;)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از electronic :
باور كن اگه كارم با طرحهاي نو راه ميافتاد كه همين الان هم ده دوازده تا طرح تو ذهنمه اما چه ميشه كرد كه حتي صميمي ترين استادها هم نمي خوان بشنون به همين خاطر بايد يه جورايي اول اونا رو به نتيجه برسونم حالا تا بعد چي پيش بياد.در واقع كارم فقط به خاطر اين گره خورده كه ايده هاي نو رو مي خوام مطرح كنم.خودم كه خيلي زور مي زنم تا با كمترين هزينه به نتيجه برسم اما خوب يه جاهايي هم واقعا ديگه از توان آدم خارج ميشه.البته دل خوشي هم از اين درامد اينترنتي ندارم چون همون طور كه گفتم ارزش وقتي كه از ادم ميگيره خيلي بيشتر از اين چيزهاست.به هر حال ممنون.من كه همچنان به نواوري اعتقاد دارم و اميدوارم كه يه روزي همه تو اين زمينه به يقين برسن.به قول شاعر:

فسانه گشت و كهن شد حديث اسكندر.............................سخن نو آر كه نو را حلاوتي است دگر
خوب من پيشنهاد ميدم يه جور سرمايه گزاري رو طرح ها راه بندازيم . دوستاني كه مي تونن سرمايه اندكي هم بزارن و دوستاني كه طرحهاي نو دارند و فكر مي كنن به نتيجه ميرسه با هم همكاري كنند و يه كسب در امد از روي ايده هاي نو فكر كنند . :D

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از davidmors :
ببين به نظر من شما يكم ( حدود 10-20 دلار ) هزينه كن و تو اتو سورف ها و هايپ ها سرمايه گذاري كن
اينو واقعا موافقم من خودم با اينكه زياد فعال نبودم 700 دلار توي كمتر از 1 سال در آوردم
ولي الان خودم ميخوام وب مستر بشم و يكم وارد جريان اصلي بشم

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از hwt :
خوب من پيشنهاد ميدم يه جور سرمايه گزاري رو طرح ها راه بندازيم . دوستاني كه مي تونن سرمايه اندكي هم بزارن و دوستاني كه طرحهاي نو دارند و فكر مي كنن به نتيجه ميرسه با هم همكاري كنند و يه كسب در امد از روي ايده هاي نو فكر كنند . :D
كاشكي همه چيز تو دنيا به اين سادگي بود!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از electronic :
كاشكي همه چيز تو دنيا به اين سادگي بود!
والا من خودم ادم بلند پروازيم ولي خوب مي دونم همه چيز به اين سادگي نيست . اما ادمهايي كه كار انجام ميدن مي تونن خودشون كارها رو ساده كنند. :rolleyes:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از hwt :
والا من خودم ادم بلند پروازيم ولي خوب مي دونم همه چيز به اين سادگي نيست . اما ادمهايي كه كار انجام ميدن مي تونن خودشون كارها رو ساده كنند. :rolleyes:
تا يه حدودي موافقم و خودم هم سعي مي كنم اينطوري كار كنم.اما اگه منطقي فكر كنيم از يه سري واقعيتها هم نميشه گذشت.

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از davidmors :
ديويد
چه جوري ميشه؟؟؟؟؟؟؟ :blink:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
ببين سايتهايي مثل استاديو ترافيك مطمئن اما فكر نكنم بدردت بخوره ببين بهتره بري تو كاره هايژ البته باد بلد باشي ژچي كمار كني اگه بلد باشي كارت راه ميافته اگه خواستي بگو بگم دويدم ميدونه فك كنم با منم موافق باشه

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از bahreyni :
ديويد
چه جوري ميشه؟؟؟؟؟؟؟ :blink:
ببين هايپ هاي جديد پول هاي خوبي ميدن
و يك شرط لازم اينه كه پرداخت اتوماتيك انجام بشه.
حداكثر زمان گذشته از تاسيس يك ماه بايد باشه
به طراحي و اينكه سايت سر سري طراحي نشده باشه هم دقت كنيد.
تماس هم بگيريد با ايميل ببينيد چقدر طول ميكشه تا جواب بدن
;)

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از m_amin :
ببين سايتهايي مثل استاديو ترافيك مطمئن اما فكر نكنم بدردت بخوره ببين بهتره بري تو كاره هايژ البته باد بلد باشي ژچي كمار كني اگه بلد باشي كارت راه ميافته اگه خواستي بگو بگم دويدم ميدونه فك كنم با منم موافق باشه
من دقيقا باهات موافقم امين جون
من خودم با حدود 50 دلار در سال 800 دلار سود كردم و البته 250 دلار هم ضرر كردم
800 + 250 + 50 = 1100 دلار ميتونستم داشته باشم اما عجله (و كم تجربگي) باعث شد تا بيشتر از 800 دلار سود نكنم + 50 دلار سرمايه 850 دلار

بالا