ال سي دي آلفا و 400 نمايش زنده (status) موقع ثبت دارن يا مثل d80 ندارن. شنيدم 400 داره اما آلفا رو نمي دونم.
بين 80 و 400 و آلفا پردازش رنگ كدوم قوي تره؟
در ضمن كلا بي خيل نيكونم.اگه برم طرفش شب باس گشنه سرمو بزارم رو متكا.
اگر منظورتون live view هست، هیچکدام ندارند.
در مورد پردازش رنگ هم درسته که باید بهش توجه بشه، ولی نکته اینجاست که کاربران SLRها از اونجاییکه به نسبت کاربران دوربینهای کامپکت حرفه ای تر محسوب میشوند، اکثرا پست پروسس رو خودشون و با نرم افزارها انجام میدهند. اصولا پست پروسس رو جزئی از روند عکاسی میدانند و اون رو به چشم تاریکخانه دیجیتال نگاه میکنند و فلسفه امکان استفاده از فرمت RAW در این دوربنیها هم همین است. همونطور که میدونید، در فرمت JPEG خود نرم افزار دوربین روی عکس گرفته شده پروسس انجام میدهد ولی در فرمت RAW خیر. بنابراین اگر پست پروسس رو جزئی از فرایند گرفتن عکس بدونیم، نوع پروسس دوربین خیلی مهم نخواهد بود.
میماند تاثیر سنسور روی رنگها، اما من خیلی نمیدونم که نوع سنسور چه و چقدر تاثیر روی رنگها دارد. که این موضوع هم مهم است.
اما بطورکلی کنن رنگهایش طبیعی تر است. سونی هم نمونه عکسهای مدلهای کامپکتش را دیده بودم، دارای رنگهای با سچوریشن بالا و تا حدی غیر واقعی است، حالا در مورد آلفا 100 نمیدونم. دوستمون جناب lordofpersia با آلفا 100 کار کرده اند و قطعا بهتر میتونند راهنمایی کنند.
در مورد نیکن هم خیلی متوجه منظورتون نشدم، اما اگر مساله قیمتش هست، همونطور که گفتم اگر برای کنن بخواهید لنز بخرید، بدنه + لنز تقریبا هم قیمت d80 با لنز کیت در خواهد اومد.
اگر هم خیلی نمیتونید خرج کنید، کار نسبتا حرفه ای عکاسی نمیخواهید انجام دهید و از 350d خودتون در حد عکاسی خانوادگی استفاده میکردید و در صدد حرفه ای تر شدن در عکاسی نیستید، پیشنهاد میکنم SLR-LIKE بخرید. چون برای این کارهایی که گفتم یک slr-like کاملا کافی است. اگر dslr بخرید، دیر یا زود به فکر خرید لنز خواهید افتاد و باید کلی هزینه کنید و اگر نمیخواهید لنز بگیرید، بهتر است یک slr-like با لنز بهتر و رنج بهتر بگیرید تا مثلا 400d با لنز نه چندان خوب و رنج کم. به این موضوع هم فکر کنید.
----------------------------
راستی یک سوالی: میشه توضیح بدید که چه بلایی سر 350d تون اومد که آب خورد؟ بگید که برای ما هم درس بشه.
----------------------------
شایان جان، ممنون از بستن اون یکی تاپیک