از Outlook بهتر؟ البته نميدونم تي 610 هم مثل بقيه سوني اريكسون ها ميشه با اوت لوت سينك كرد يا نه.به نقل از ehsan :اين خيلي خوب بود! داره داونلود ميشه. چون خودم t610 دارم طرفدار پر و پا قرص اين تاپيک هستم.
الان دارم دنبال يه Phonebook Manager ميگردم. اگه چيز خوبي پيدا کردم اينجا هم مينويسم.
مخلصيم.
به نقل از en2fa :يک عکس هم از گوشييه میزارين...
مباركهبه نقل از ehsan :شاهد جان مخلصيم. يه لطفي هم بكني و فارسي بنويسي ديگه ايده آله! راستي منم T610 دارم و اون با هيچ گوشي ديگه عوض نميكنم!
به نقل از shahedz :man be onvaan ye tarfdaar Sony Ericsson T610 ba tamam in sohbata movafegh va elam parastesh ghati khod raa az SE T610 khodam va hame dooostane azizam ke ba agaahi tamam gooosghi khod ra entekhab kardan ! na az rooye tabligh mesl Samsung elam midaram !
be zooodi namayandegi vaaredat SE dar Iran ro ham migirm Enshallah !
ooonvaght mardom bebinam ba danestan moshakhasat SE bazam miran goooshiaye ashghaaale samsung ro begiran
ba tashakor az tamam Sony Ericsson ie haaaa
dooosetooon daram
Urs Affectionately : Shahed
اون واقعا راست ميگي. به من ثابت شده!به نقل از kamran1985 :زشت؟! كي مي گه؟ خيلي سكسيه!! دخترا عاشقشن!!
به نقل از en2fa :يک ذره جزييات بيشتر از اين اثبات به ما نميدی حاج احسان؟!!
سره سوني قبليم تو يه تاپيک همينو گفته بوديبه نقل از ehsan :راستي منم T610 دارم و اون با هيچ گوشي ديگه عوض نميكنم!
به نقل از ehsan :به نقل از en2fa :يک ذره جزييات بيشتر از اين اثبات به ما نميدی حاج احسان؟!!
دروغ چرا... ما اون اوايل كه اين گوشي جديده رو گرفته بوديم تو دوست و آشنا و فك و فاميل ، دخترها علاقه زيادي به اين گوشي نشون ميدادن! تازه دو نفر هم حتي از اصطلاح سكسي براي اين گوشي استفاده كردن!