• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سونی اریکسون w595

eligod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز.
من یه گوشی سونی اریکسون مدل w595 خریدم. گوشی خوبیه ولی موقع دیدن عکس، از یه عکس به عکس بعدی می خوای بری، موقعی که عکس دوم میاد اول کمی تار هست بعد عکس واضح می شود. البته در مدل های مختلف سونی اریکسون این موضوع را دیدم. ولی این یک عیب هست.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوست عزیز این مسئله تنها منحصر به سونی اریکسون نیست.....عیب هم نیست طبیعیه....یک تغییر رزولوشن ساده

eligod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه گوشیم رو عوض کردم قبلا نوکیا داشتم ولی الان سونی اریکسون مدل w595 گرفتم. می خوام بدونم 1-گوشی نوکیا بهتره یا سونی اریکسون؟
2- درسته که سونی اریکسون تو بازار فقط چینی هست یا اصلش هست کم پیدا میشه چون من هر جا رفتم که گفتند چینی داریم؟
3- در این مدل سونی اریکسون آیا واقعا در موقع عکس و فیلمبرداری امکان بزرگنمایی و کوچک نمایی وجود نداره؟

از زمانی که این گوشی رو گرفتم خیلی سوال برام پیش اومده و احساس می کنم که گوشی خوبی نگرفتم:(
یکی من رو دلداری بدهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه...................

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
من تازه گوشیم رو عوض کردم قبلا نوکیا داشتم ولی الان سونی اریکسون مدل w595 گرفتم. می خوام بدونم 1-گوشی نوکیا بهتره یا سونی اریکسون؟
2- درسته که سونی اریکسون تو بازار فقط چینی هست یا اصلش هست کم پیدا میشه چون من هر جا رفتم که گفتند چینی داریم؟
3- در این مدل سونی اریکسون آیا واقعا در موقع عکس و فیلمبرداری امکان بزرگنمایی و کوچک نمایی وجود نداره؟

از زمانی که این گوشی رو گرفتم خیلی سوال برام پیش اومده و احساس می کنم که گوشی خوبی نگرفتم:(
اتفاقا گوشی خوبیه. (قصد دلداری ندارما! :D ) ولی شما احتمالا رفتی بازار، از ظاهر این گوشی خوشت اومده و خریدیش! در صورتی که این گوشی در درجه‎ی اول یک موزیک فونه! من گوشی واکمن میخرم چون از واکمن و هندزفری بی‎نظریش استفاده میکنم! شما هم بهتر بود قبلا خرید حساب کتاب میکردی که چه امکاناتی لازم داری!
اون مورد هم همون‎طور که علی گفت، توی همه گوشی ها وجود داره. بخصوص نوکیا! ( عکس های بزرگ یه لحظه تار هستن و گوشی اون ها رو با سایز LCD گوشی فیکس میکنه! و بهترین کیفیت رو به شما ارائه میده، که این عمل ممکنه 1 ثانیه طول بکشه. نه چیز عجیبیه نه چیز شک برانگیزی! )

eligod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرصی از جوابتون،
درسته متاسفانه من بر اساس ظاهر گوشی این رو انتخاب کردم و البته در اینترنت دنبال گوشی گشتم ولی باز هم دنبال زیبایی گوشی بودم البته باز متاسفانه من آشناییتی زیادی با امکانات گوشی نداشتم و بعد از خرید گوشی یاد این موضوع افتادم:(
ممنون می شم یکی به سوالاتی که در تاپیک قبلی مطرح کردم جواب بده.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
مرصی از جوابتون،
درسته متاسفانه من بر اساس ظاهر گوشی این رو انتخاب کردم و البته در اینترنت دنبال گوشی گشتم ولی باز هم دنبال زیبایی گوشی بودم البته باز متاسفانه من آشناییتی زیادی با امکانات گوشی نداشتم و بعد از خرید گوشی یاد این موضوع افتادم:(
ممنون می شم یکی به سوالاتی که در تاپیک قبلی مطرح کردم جواب بده.
کدوم تاپیک؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

1.از چه لحاظ؟....اگر کیفیت مد نظرتونه سونی اریکسون از نوکیا چیزی کم نداره:cool:
2.گوشیهای سونی اریکسون توی بازار اصلشون چینیه یعنی غیر از چینی بخری اشتباه کردی......هر چیز چینی که تقلبی نیست....کما اینکه گوشیهای نوکیا توی بازار که made in china هستند تقلبی نیستند:f34r:
3.در عکسبرداری باید سایز عکس رو قبل از گرفتن عکس کوچک کنید تا امکان زروم براتون باشه....در مورد فیلمبرداری فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه!!!!!

Last edited:

eligod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا در مدل گوشی سونی اریکسون W595نور صفحه کم میشه و دوباره زیاد می شه.آیا این چیز طبیعی هست و یا اینکه نه مشکلی هست؟
مرصی

بالا