• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سونی xperia acro s یا xperia sl

vahid1375

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان لطفا" کمکم کنید کاملا" توی انتخاب اکسپریا اس و اکسپریا اکرو اس گیج شدم!!
هرکی میتونه کمکم کنه

!
:(

Last edited by a moderator:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود
اگه ضد آب بودن و ضد ضربه بودن واست مهمه اکرو اس بگیر که به همین خاطر 100 تومنی گرون تره
اگه هم مهم نیس همین اس ال رو بگیر.....

vahid1375

Registered User
لایک‌ها
12
اصلا ملاک ضده اب بودن نیست اخه من شنیدم که دکمه های پایین اس ال خیلی ضعیف عمل میکنه
کسی اطلاعی از این موضوع داره؟؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
همینطوره اون نوار led واقعا مزخرفن و من سر این قضیه فروختمش. ولی غیر اون طراحی زیبایی داره. البته روت کنی میشه سه تا کلید نرن افزاری خوشگل بالای اون کلیدها گذاشت

vahid1375

Registered User
لایک‌ها
12
خب پس از خرید اس ال کناره میگیرم
ولی یه نکته میمونه تو اکرو اس
ن خوندم هر کی این اکرو اس رو اپدیت کرده وای فایش به هم خورده آیا درست میشه بعد آپدیت ؟؟؟ و دوم این که این مشکل فقط برای اکرو اس یا هر گوشی اندرویدیی؟؟؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
sl - ion - s - p برای اینکه با دکمه پایینشون راحت بتونید کار کنید ٫ باید انگشت رو یه کم از پایین ترش بیارین تا یه کم بالاتر دکمه بکشین تا متوجه بشه می خواین دکمه رو بزنین
یعنی یه حالتی که انگار دارین اسکرول می کنین یا می خواین اون نقطه رو تمیز کنین تا لکش بره

vahid1375

Registered User
لایک‌ها
12
خلاصه دوستان من چهارشنبه میرم اکسپریا اکرو اس رو میخرم اگه نکته ای هست تا قبل چهارشنبه بگید ممنون میشم
مر300

بالا