• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوپ نودل مرغ- غذای ملل

bahramn

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 می 2007
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
5
iStock-467902208_field_img_hero_988_380.jpg
سوپ نودل مرغ

همانطور که از اسم این سوپ پیداست، بخش اصلیِ آن مرغ است. بنابراین از یک مرغ مرغوب و با کیفیت استفاده کنید. البته می‌توانید از مرغ‌های تمیز شده‌ی بسته‌بندی نیز استفاده کنید. وحتی اگر دوست دارید می‌توانید از رشته‌ی ضخیم‌تری مثل ورمیشل استفاده کنید یا حتی کرفس به آن اضافه کنید.

مواد مورد نیاز:
6 فنجان آب مرغ، خانگی و یا کنسرو شده
2 هویج، نازک برش خورده
¼ قاشق چای‌خوری نمک
¼ قاشق چای‌خوری فلفل
1 فنجان ورمیشل یا نودل
2 فنجان مرغ پخته شده
⅓ فنجان شوید تازه‌ی خرد شده

دستور پخت:
1- در یک کاسه متوسط، آب مرغ را روی حرارت متوسط قرار دهید. هویج، نمک و فلفل اضافه کنید. در قابلمه را گذاشته و تا زمانی که هویج نرم شود صبر کنید، این پروسه حدودا 5 دقیقه طول می‌کشد.
2- نودل را به آب مرغ و هویج اضافه کرده و درپوش را بگذارید و صبر کنید تا رشته‌ها نرم شوند.
3- مرغ پخته شده و شوید را به مواد اضافه کرده و به مدت یک الی دو دقیقه زمان دهید تا مرغ حرارت مواد را به خود بگیرد.

سرو برای 4 نفر:

مواد موجود در هر وعده: 210 کالری، 3 گرم کل چربی (1 گرم اشباع شده)، 2 گرم فیبر رژیمی، 15 گرم کربوهیدرات، پروتئین 28 گرم، سدیم 890 میلی گرم و سرشار از بتا کاروتن، نیاسین، سلنیوم، ویتامین B6
 
بالا