• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيتم مديريت محتواي كاملاً ايراني

behbood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تابحال بارها شنيده ايد كه مثلاً فلان شركت ايراني، ادعا كرده يك CMS از صفر نوشته و بفروش مي رساند. اگر اهل فن باشيد مي دانيد كه همه اين ادعا ها دروغ بوده و شركت يا شخص مدعي يك سيستم متن باز رايگان را كه غالبا به php است، فارسي سازي كرده و با جعل نام و كتمان حقيقت آن را با قيمت هاي بسيار بالا به مردم كاملاً غافل مي فروشد.
اگر از چنين سيستم هايي استفاده كرده باشيد حتماً از مشكلات آن ها خبر داريد. من با توجه به اين مشكلات و نياز هاي خودم بعنوان يك سايت ساز ايراني، با ASP.Net 2.0 سيستم مديريت محتواي چند زبانه و رايگاني به نام WinCMS.Net Pro نوشتم كه با استقبال فوق العاده اي مواجه شد. اين سيستم در سايت رسمي مايكروسافت به آدرس http://www.asp.net/community/control-gallery/Item.aspx?i=1687 ثبت و در www.cmsmatrix.org در ميان برترين سيستم هاي دنيا قرار دارد.
مي توانيد آن را از سايت www.netpro.ir داونلوئد كرده و نظرات خود را اعلام كنيد :rolleyes:

_Farshad_

Registered User
لایک‌ها
32
0000000*****0000000*****0 00000*********000*******
تابحال بارها شنيده ايد كه مثلاً فلان شركت ايراني، ادعا كرده يك CMS از صفر نوشته و بفروش مي رساند. اگر اهل فن باشيد مي دانيد كه همه اين ادعا ها دروغ بوده و شركت يا شخص مدعي يك سيستم متن باز رايگان را كه غالبا به php است، فارسي سازي كرده و با جعل نام و كتمان حقيقت آن را با قيمت هاي بسيار بالا به مردم كاملاً غافل مي فروشد.
اگر از چنين سيستم هايي استفاده كرده باشيد حتماً از مشكلات آن ها خبر داريد. من با توجه به اين مشكلات و نياز هاي خودم بعنوان يك سايت ساز ايراني، با ASP.Net 2.0 سيستم مديريت محتواي چند زبانه و رايگاني به نام WinCMS.Net Pro نوشتم كه با استقبال فوق العاده اي مواجه شد. اين سيستم در سايت رسمي مايكروسافت به آدرس http://www.asp.net/community/control-gallery/Item.aspx?i=1687 ثبت و در www.cmsmatrix.org در ميان برترين سيستم هاي دنيا قرار دارد.
مي توانيد آن را از سايت www.netpro.ir داونلوئد كرده و نظرات خود را اعلام كنيد :rolleyes:

link is dead

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
حالا چرا asp کار کرديد
تا جايي که من کار کردم و ديدم فقط php و من که دانلود هم کردم ولي نه از طريقه نصب اش چيزي سر در اوردم نه اصلا حوصله نصب اش بود چون کلا php رو مي پسندم
شايد من اطلاعاتم ضعيف هست
به هر حال موفق باشيد

behbood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامي، لينك ها ايرادي نداره، تا چند روز هم يه وبلاگ براي پاسخ به تمام سوالات احتمالي به آدرس www.bilgisayar.ir راه اندازي مي كنم.
در ضمن نصب اين سيستم مانند نصب تمام وب اپليكيشن هاي ASP.Net 2.0/3.5 هستش. يه نمونه موفق هم www.drmonadi.ir و ده ها وب سايت ديگر!
براي يك بار هم كه شده از دنياي php بيرون بيائين و با دنياي جديدي آشنا بشين! من خودم قبلاً يه چند سالي با ASP Classic و PHP كار مي كردم تا اينكه مايكروسافت ASP.Net 2.0 رو ارائه كرد. اصول مهندسي نرم افزار با اسپاگتي كد هاي پي اچ پي مغايره! برنامه نويساني كه تحصيلات آكادميك در حيطه نرم افزار دارن اكثراً به تكنولوژي هاي مايكروسافت و sun گرايش پيدا مي كنند. مايكروسافت با اوپن سورس مشكلي نداره ولي چرا php كارها اينقدر تعصب بيجا دارند؟ براي ديدن چند تا پروژه اوپن سورس دات نت به http://www.dotnetopen.net يه سر بزنيد!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
بنده قبلا امتحان کردم بسیار هم راضیم خوشدست و انعطاف پذیر هست . خسته نباشید

behbood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده قبلا امتحان کردم بسیار هم راضیم خوشدست و انعطاف پذیر هست . خسته نباشید
دوست عزيز اگر از نسخه قبلي استفاده كردي، پيشنهاد مي كنم نسخه جديد رو امتحان كني تا تفاوت رو كامل متوجه شين!
از دوستاني هم كه امتحان كردن يا باهاش سايت راه اندازي كردن تشكر مي كنم،
اگه سوالي هم در اين زمينه داشتين مطرح كنين تا در www.bilgisayar.ir پاسخگو باشم!

wincms.netpro.jpg

bilgisayar.jpg

wincms.netpro.jpg

با تشكر از دوستان

Last edited:

behbood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي لطف دارين، دوستان لطفا نظرات فني هم بدين!

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
ممنونم
آیا میشه برا این سیستم قالب فارسی و انگلیسی همزمان داشت ؟
و بشه سوئیچ کرد ؟
یعنی مثلا برا یکی از کت ها از قالب انگلیسی استفاده بشه و برا بقیه از فارسی !
آیا ساب کت هم داره این سیستم ؟

behbood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم
آیا میشه برا این سیستم قالب فارسی و انگلیسی همزمان داشت ؟
و بشه سوئیچ کرد ؟
یعنی مثلا برا یکی از کت ها از قالب انگلیسی استفاده بشه و برا بقیه از فارسی !
آیا ساب کت هم داره این سیستم ؟
دوست عزيز در نسخه 1، اين امكان رو گذاشته بودم كه تمپليت سايت با تغيير زبان تغيير بكنه ولي ديدم كسي از اين قابليت استفاده نكرد من هم اين رو حذف كردم ولي اگه كسي اين مورد رو بخواد مي تونم نسخه اختصاصي بدم. در كل ساخت تمپليت براي اين سيستم خيلي راحته. اگه مي خواين عكس هاي داخل قالب سايت با تغيير زبان تغيير كنند، از فايل ريسورس كمك بگيرين. مثلاً براي هر تصوير بجاي مثلاً test.jpg بزنيد test-en.jpg , test-fa.jpg , test-tr.jpg و الا آخر بعد تو تمپليت بجاي نام عكس از تركيب "test-"+LanguageName كه در web.config اسمشو ست كردم استفاده كنيد!

بالا