• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيدي رام من ضعيف شده چه كار كنم ؟

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
اين سيدي رام من خراب شده يعني وقتي سيدي ميزارم به خصوص وقتي يه كم هم خش داشته باشه يا يه كوچولو كثيف باشه خيلي سخت و دير اطلاعاطش رو ميخونه و همون موقع خيلي هم صدا ميده انگار كه داره سيدي رو دندون ميگيره انگار ناخنتون رو بكشيد رو سمباده يه همچين صدايي ميده .
حالا ميخواستم ببينم به نظرتون اشكالش از چيه و آيا ميصرفه كه يه چيزشو عوض كنم يا تعميرش كنم و يا بايد برم يه نو بخرم ؟ با يكي از رفقا كه صحبت ميكردم گفت كه اپتيكش ضعيف شده برو يه اپتيك بگير عوضش كن و يه روز كه رفتم تعميراتي گفت ارزششو نداره اومدي 3 يا 4 تومن دادي اپتيك بعد هم درست نشد و اشكالش از يه جاي ديگه بود . حالا خواستم اگه ممكنه لطف كنيد راهنماييم كنيد .​

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حالا ميخواستم ببينم به نظرتون اشكالش از چيه و آيا ميصرفه كه يه چيزشو عوض كنم يا تعميرش كنم و يا بايد برم يه نو بخرم ؟
الان كسي تعمير نمي كنه
نو بخر الان كه خيلي ارزون شده

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
یکدونه نو بخر البته CD رام های فعلی خیلی بی کیفیت هستند نو هم که بخری اصلا جواب درستی نمی دن
به نظر من شنا یک رایتر ASUS بخر 24 تومن جای CD RAM استفاده کن

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
یکدونه نو بخر البته CD رام های فعلی خیلی بی کیفیت هستند نو هم که بخری اصلا جواب درستی نمی دن
به نظر من شنا یک رایتر ASUS بخر 24 تومن جای CD RAM استفاده کن

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمتون گرم اوكي ميرم ميخرم اينكه دي وي دي رايتر بخرم بعد باهاش سي دي يا ديويدي نگاه كنم تو دراز مدت مشكلي نيست ؟ سرعت خوندنش چي كم نيست ؟ نسبت به اينكه مثلا ديويدي رام يا سيدي رام بخرم ؟

LIN KHU CHU

Registered User
لایک‌ها
0
عوضش کن و بجاش یدونه دی وی دی رایتر هیتاچی بخر

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دمتون گرم اوكي ميرم ميخرم اينكه دي وي دي رايتر بخرم بعد باهاش سي دي يا ديويدي نگاه كنم تو دراز مدت مشكلي نيست ؟ سرعت خوندنش چي كم نيست ؟ نسبت به اينكه مثلا ديويدي رام يا سيدي رام بخرم ؟
مطمئنا بهتره که read و write ات حتی المقدور جدا باشه
169.gif
... به همین علت هایی که گفتی ...
rollingf.gif

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
حتما یک DVD رایتر ASUS بگیر همه امکانی داره 49 تومن هم هست من دارم راضی هستم

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي از همه واسه كمكتون .اين مشخصه كه مثلا يه ديويدي رايتر 16x سرعت read ش چنده ؟ ميشه چنين چيزي رو فهميد ؟

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
من به شما دي وي دي رايتر پايونير A11 XLC رو پيشنهاد ميكنم
حتما هم XLC باشه (معمولي شو نگيري ها)
تمام دي وي دي رايتر هاي الان چيني هستن غير از اين كه تازه اينم بوردش ژاپني هست وخودش ساخت چين هست
بعد از اين بهتره بري سراغ مارك هاي كره اي مثل ال جي و سامسونگ
در مورد ريدش هم بايد بهت بگم كه حرف نداره:D
يه دي وي دي واسم اوردن مشكل رايت داشت ، دستگاه دي وي دي پلير هاي معمولي كه به تلوزيون وصل ميشن ، نشونش نميداد
گزاشتمش توي دي وي دي رامم(دي وي دي رامم ال جي هست) اونم نشونش نداد
با خودم گفتم كه صد در صد اين دي وي دي خرابه همين جوري الكي گفتم تو اين رايتر هم بزارمش
كه ديدم خيلي عالي نشونش داد !!!!!!!!!!!!!!!!1:blink: :blink: :blink:

بالا