• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيستم آمارگيري clickها

hamed23100

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
من مي خواهم يك قسمت به سايتم اضافه كنم كه userها بتوانند عضو شوند و لينك ما را در weblog خود بگذارند و بعد تعداد كليك هايي كه از طرف هر userبه سايت ما شده نشان داده شود
مثال عملي سيستمي كه مي خواهم http://www.zarcd.com/webmasters
حتما اين سيستم مي خواهم بهASPباشد
آيا مدل خارجي وجود دارد؟ كسي مي تواند راهنمايي كند؟

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
برا اینکار میتونی در آدرس لینکی که در سایت افراد دیگه قرار هست استفاده شه از QueryString استفاده کنی
من در حال حاضر برا نمایش تعداد کلیک ها روی لینکستان سایتم استفاده میکنم. فکر کنم تنها راه برا اینکار استفاده از QueryString هست

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
من یه توضیح کلی میدم جزئیاتش با خودت .

مثلاً کاریر ALi که عضو سایت شده در تیبل یوزرهات یه IDیه منحصر بفرد داره که میتونی با اضافه کردن یه فیلد به تیبل یوزرهات در دیتابیس با عنوان User_Counter میتونی تعداد مراجعات رو شمارش کنی .
به این ترتیب باید برای هر کاربر یک آدرس شخصی وجود داشته باشه که با اضافه کردن ID یه کاربر یه آدرس سایت این هم حل میشه و بعد از فراخانی با یه خط برنامه یکی به تعداد فیلد User_Counter اضافه میشه و بعد از ذخیره تعداد مراجعات اونو به صفحه اصلی سایتت هدایت میکنی. که برنامه نویسیش با خودت .

برای سیستم امنیتی هم بعد از مراجعه به آدرس باید IP یه کاربر رو بگیری و تا 5 دقیقه اونو بلاک کنی که سایتت مشکلی براش ایجاد نشه .

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
مهدی جان منظورت چیه؟چرا باید آی پی طرف رو بلاک کنیم که مشکل پیش نیاد؟مگه چی میشه؟
خواهشن بعدش هم بنویس چطور بلاک کنیم که وقتی توضیح دادی تکمیل باشه
:p

بالا