• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيستم خريد و فروش آنلاين

HADI_EN

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به همه دوستان

من يه سوال داشتم كه چه جوري مي شه يك سيستم خريد و فروش آنلاين مثل تعدادي از سايت ها با همكاري بعضي از بانك ها راه انداخت

اگه مرجعي چيزي داريد معرفي كنيد ممنون مي شم:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
من حدود دو سال پیش واسه یک شرکت از بانک سامان واسه اینکار مجوز گرفتم . الان شنیدم بانک پارسیان هم این سرویس رو میده

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینجا رو ببین شاید کارت رو راه انداخت:
persianOC.om

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rsbco :
من حدود دو سال پیش واسه یک شرکت از بانک سامان واسه اینکار مجوز گرفتم . الان شنیدم بانک پارسیان هم این سرویس رو میده

خوب اگه ميشه توضيح بدين كه چه جوريه؟
خود بانك يه سري كد ميده يا ...؟

به نقل از zfarhad2003 :
اینجا رو ببین شاید کارت رو راه انداخت:
persianOC.om

خوب اينكه با php هست
از اونجا كه اين تاپيك تو بخش asp زده شده يعني منظرو با asp بوده :rolleyes:

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
دوست گرامی
منظور من این بود که بانک سامان پس تائید شدن شرکت و وب سایت شما به شما اجازه استفاده از سیستم پرداخت آنلاین رو میداد . یعنی مثلاً شما یک فروشگاه برای فروش نرم افزار میزنید و میخواهید این امکان رو برای مشتریانی که کارت بانک سامان رو دارند فراهم کنید تا از کارتشون استفاده کنند .
وقتی مشتری روی لینک پرداخت کلیک میکنه به وب سایت بانک سامان منتقل میشه و عملیات تراکشن تو وب سایت بانک سامان انجام میشه . در صورتی تراکشن با موفقیت انجام بشه و تائید بشه بانک از طریق ای میل به شما اعلام میکنه و شما میتونید تراکشن ر بصورت آنلاین چک کنید و پس از حصول اطمینان کالا رو برای خریدار بفرستید .
بانک به شما یه شماره رفرنس میده که شما باید تو لینک پرداخت قرار بدبد تا مشخص بشه خریدار داره از کی خرید میکنه.

خوب اگه ميشه توضيح بدين كه چه جوريه؟
خود بانك يه سري كد ميده يا ...؟

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما در مورد فروش به صورت بین المللی اطلاعاتی دارید ؟
چطوری میشه از طریق مستر کارت یا ویزا کارت و ... یه سایت فروش برای اروپا طراحی کرد .

با حصاب های ارزی بانک های ایران هم میشه همچین کاری رو انجام داد ؟
قرار دادشو چطوری و با کجا باید بست .

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
فکر نمینم امکانش باشه که پولی رو که با ویزا و یا هر کارت دیگه ای به حساب های ارزی ایران انتقال داد . بخاطر تحریم ها . راهی که الان خیلی ها دارن ازش استفاده میکنند . استفاده از حساب ای گلده/

چطوری میشه از طریق مستر کارت یا ویزا کارت و ... یه سایت فروش برای اروپا طراحی کرد .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از mehdi25 :

شرکت های واسطه ای هستند که این کار رو میکنن ،باید یه حساب توی آنا داشته باشی ، ببین سایت هایی رو که آنلاین پول میگیرن یه سری لوگو اون پایین ردیف میکنن که لوگوی همون شرکتهای واسطه است ، بهترینشون paypal
اه که البته به IP ایران گیر میده میتوی با پروکسی بری توش ثبت نام کنی ولی وقتی مخوای پولت رو نقد کنی باید یکی رو خارج ایران داشته باشی که پولت رو برات بگیره ، ایگولد بیشتر برای ترانسفر پول کارهای مثل تبلیغ دیدن و این حرف ها استفاده میشه همچین اعتباری برای اون کار نداره .

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستای عزیز سلام . آقا کسی هست که قبلا از سامان سیستم پرداخت اینترنتی گرفته باشه و تو سایتش گذاشته باشه ؟؟ اگه کسی هست که این کار رو کرده حتما می دونه که بعد از عقد قرار داد با بانک یه کاتالوگ برای جزیات استفاده ی نرم افزار ها از سیستم میدن که توش گفته شده چطور کدها رو تنظیم کرد .. هر کی اون کاتالوگ رو داره ازش خواهش می کنم که به من هم بده چون واقعا لازم دارم ... آقا اگه دارید خسیسی نکنید ... به من هم بدید یه مطالعه بکنم که خیلی خیلی کارم گیرشه ....
دم همتون گرم
ایمیل من اینه :
[email protected]

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب هر کی داره اینجا بزراه تا همه ازش استفاده کنن دیگه ...!

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من تازه این مطلب شما را خوانده ام . من یک مورد در این وب سايت سیستم خرید آنلاین با استفاده از سیستم بانک سامان راه انداختم .

www.mysportcar.com

در مورد کاتالوگ هم اگه با آنها تماس بگیری فایل آموزشی به همراه نمونه برنامه را برای شما عزیز ارسال خواهند کرد . برای من که به این شکل بود .

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mehdivk :
دوست عزیز من تازه این مطلب شما را خوانده ام . من یک مورد در این وب سايت سیستم خرید آنلاین با استفاده از سیستم بانک سامان راه انداختم .

www.mysportcar.com

در مورد کاتالوگ هم اگه با آنها تماس بگیری فایل آموزشی به همراه نمونه برنامه را برای شما عزیز ارسال خواهند کرد . برای من که به این شکل بود .

دوست عزیزم دستت درد نکنه از آدرست . سایت و دیدم . ولی همونطور که گفتم تو این فاروم یکی از بچه ها فایل رو گذاشته . فکر کنم اونا هم همون فایل رو برامون بفرستن . درسته ؟
ولی بازم ممنونم ازت

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
من فایلی که دوستمون برای Download گذاشتن رو ندیدم ولی احتمالا همون باشه .

بالا