• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيستم كامل دست دوم خريدارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
يه سيستم كامل دست دوم ميخوام
اگر چند تا قطعه اش رو هم داريد پيام بديد .
پردازنده دو هسته اي ارزون باشه ( intel 21xx يا am2 4000x2 يا يه چيزي تو همين مايه ها )
رم يك گيگ
گرافيك onboard باشه بهتره
نمايشر فلت lg يا samsung
هارد بالا نباشه ( 80 هم زياديه )
دست كم يك سي دي رام
كيس
پاور 300-400 وات ( گرين يا كولر مستر ) ( نو باشه بهتره )
موس و كيبرد

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
يه سيستم كامل دست دوم ميخوام
اگر چند تا قطعه اش رو هم داريد پيام بديد .
پردازنده دو هسته اي ارزون باشه ( intel 21xx يا am2 4000x2 يا يه چيزي تو همين مايه ها )
رم يك گيگ
گرافيك onboard باشه بهتره
نمايشر فلت lg يا samsung
هارد بالا نباشه ( 80 هم زياديه )
دست كم يك سي دي رام
كيس
پاور 300-400 وات ( گرين يا كولر مستر ) ( نو باشه بهتره )
موس و كيبرد
ميتوني با 350 يه سيستم نو ببندي

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
بله ميدانم ارزان هست ولي خوب برخي قطعات خريد دست دومشان به صرفه است . نمونه پردازنده يا حافظه يا نمايشگر .

heical

Registered User
لایک‌ها
4
اتفاقا به نظر من می صرفه نوش رو بگیری!
رم که قیمت نو و دست دومش فرقی نداره. سی پی یو هم نوش چندان قیمتی نداره و دست دومش رو هم به قیمت بالا بهت میدن. مونیتور هم وقتی نوش 91 تومنه می صرفه بری 60-70 تومن دست دوش رو بخری که معلوم نباشه چهش بوده که فروختن. به نظر من همه چی رو نو بگیر که حداقل گارانتی هم داشته باشه.شما با همون 350 تومن میتونی یه سیستم توپ نو ببندی. به نظر من بهترین کار هم همینه. البته باز هم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
اتفاقا به نظر من می صرفه نوش رو بگیری!
رم که قیمت نو و دست دومش فرقی نداره. سی پی یو هم نوش چندان قیمتی نداره و دست دومش رو هم به قیمت بالا بهت میدن. مونیتور هم وقتی نوش 91 تومنه می صرفه بری 60-70 تومن دست دوش رو بخری که معلوم نباشه چهش بوده که فروختن. به نظر من همه چی رو نو بگیر که حداقل گارانتی هم داشته باشه.شما با همون 350 تومن میتونی یه سیستم توپ نو ببندی. به نظر من بهترین کار هم همینه. البته باز هم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
موافقم
بخصوي اينكه رمهاي DDR1 و كارتهاي گرافيك AGP الان خيلي گرونتر از DDR2 و PCI-Express هستند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا