• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيستم مديريت فايل براي سايت

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
سلام

من دنبال برنامه اي مي گردم كه بتونم يه آپلود سنتر درست كنم.يعني اشخاص بتونن رجيستر بشن و فايل آپلود كنن و اين فايلها به تاييد مدير برسه و يوزرهاي ديگه هم بتونن استفاده كنن.

يه چيزي مثل اين:آپلود سنتر

فارسي باشه كه چه بهتر.نباشه هم زياد مهم نيست.معد مديريتش خيلي واسم مهمه.يعني خودم بتونم يوزر مورد نظرم رو اينوايت كنم يا ثبت نام عمومي رو ببندم.

ممنون مي شم دوستان كمكم كنن!

athar

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی باید مواظب باشی امیر جان
من الان میگردم ببینم چی گیرم میاد. اگه قبل از اینکه فایل آپلود شده پابلیک بشه نیاز به تایید مدیر داشته باشه خوبه. وگرنه باید برای فایلها لیست سفید (و نه لیست سیاه) درست کنی. یعنی فقط فایلهایی که پسوند ... دارن اجازه آپلود شدن دارن. چون اگه اینطور نباشه طرف میتونه شل اسکریپت روی سرور آپلود کنه و باهاش پسورد هاست رو بدست بیاره.
من یه بار یه جا یه آپلود سنتر دادم که این کار رو کرده بود و فقط به فایلهای خاصی اجازه آپلود شدن میداد. منم ورداشتم اسکریپت مورد نظر خودم رو به پسوندی که مورد قبول باشه رینیم کردم و بعد از آپلود پسوند فایل رو به پسوند دلخواه خودم عوض کردم و سیستم هیچ واکنشی انجام نداد و اجازه داد فایل رینیم بشه. توی این مورد هم باید دقت کنی.
اگه چیزی گیرم اومد همینجا معرفی میکنم.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
http://www.afian.com/
این محشره
اجازه اجرای فایها رو نمیده و فقط میتونی اسکریپت یا فایلها رو دانلود کنی. مدیریتش عالی هست. برو دمویی که توش گذاشته ببین. انگار داری مستفیما با سرور کار میکنی.

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اطهر جان حتما تاييد مديريت رو مي خوام.چون قبلا هم داشتم و هر كي هر پي دلش مي خواست اپلود مي كرد!

اين آدرسي كه تو دادي و اين رو كه firefly داد مي بينم و نتيجه رو مي نويسم!

ممنون از هر 2!

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
هر كدوم يه مزايا و معايبي دارن!

مثلا olate بخشي براي تعيين مدير نداره!هر چند در Afian هم من چنين امكاني رو نديدم.البته فرصت نشد همه برنامه رو دقيق ببينم.

آها.تو Afian پيدا كردم.داره اين امكان رو.البته اگر فارسي باشه كاربران بهتر مي تونن از سيستم استفاده كنن.خودتون رو ملاك قرار نديد كه مسلط هستيد.كاربر عادي هم بايد بتونه استفاده كنه!

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
البته سادگي آپلود هم مهمه.تو سايتي مه در پست اول مثال زدم شما پايين صفحه در هر گروه يك browse مي بينيد كه كاربر به راحتي مي تونه فايل رو آپلود كنه.ولي تو هر 2 تاي اين برنامه ها ديدم كه به اين صورت نبود.البته firefly چون اون سايت رو ديده مي دونه چي مي گم!

ولي در كل Afian رو بيشتر پسنديدم.ولي تا راه اندازي سايت مي گردم بلكه نسخه فارسي برنامه اي مشابه رو پيدا كنم!

ممنون

athar

Registered User
لایک‌ها
8
امیر جان فارسی کردن اسکریپت کاری نداره که. من هایپردانلود رو اون زمان با حداقل معلومات فارسی کردم. از این نظر مشکل نیست.
مشکل فقط گیر آوردنش هست.

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امیر جان .. من دقیقا منظور شما رو می دونم ... راستش خودم هم نمی دونم که تو اون سایت از چه اسکریپتی برای آپلود سنتر استفاده شده احتمال زیاد نال شده است ... به نظر من یک اسکریپت خیلی خوب و ایده آل برای آپلود سنتر هست ...

در مورد ترجمه و فارسی سازیش هم همونطوری که اطهر جان اشاره اصلا جای نگرانی نیست ... با کمک هم میتونیم در مدت زمان خیلی کوتاه فارسیش کنیم ... فعلا مهم اینه که بهترین رو پیدا کنیم. من باز دنبالش می گردم اگر چیز به درد بخوری پیدا کردم حتما اعلام می کنم.

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اون رو فكر مي كنم خود وحيد نوشته باشه.چون مشابه اون رو من نديدم تا حالا.قديم هم از همين استفاده مي كرد.

من هم مي گردم.اگر مورد خوبي پيدا شد خبر بديد.

ممنون از هر 2 تاي شما!

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این همون آپلود سنتری است که سایت croteam-sat و بیشتر آپلود سنترهای دیگر از اون استفاده می کنند ... امکاناتش خیلی محدوده و اون چیزی نیست که مد نظر شماست. من از وجود این اسکریپت آگاه بودم ولی از اونجایی که به درد نمی خورد معرفی نکردم.

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام امیر جان امیدوارم که خوب و خوش باشی

من دیشب اسکریپتی پیدا کردم که به نظر خودم نسبت به بقیه خیلی کامل و کاربردی است ... برای تست هم فعلا روی یک هاست مجانی نصبش کردم ... البته این هاست یک سری محدودیت هایی داره که عملا جلوی آپلود مستقیم را گرفته و همینطور اجازه هیچ تغییری در .htaccess نمیده به همین خاطر من فعلا امکان آپلود کلی را برای بینندگان غیر فعال کردم ...

از جمله امکاناتش به موارد زیر میشه اشاره کرد :

1- کنترل پنل مدیریت با امکانات خیلی خوب
2- امکان تعریف مدیر
3- امکان تایید فایل های ارسالی
4- امکان قطع دسترسی کاربران خاطی
5- امکان ایجاد شاخه و زیر شاخه بصورت نامحدود
6- امکان تعریف عکس مشخصه برای هر شاخه و زیر شاخه
7- امکان قرار دادن تصویر نمونه برای هر فایل و ساپورت از GD1 , GD2 براي ايجاد Thumbnail
8- امكان مشخص نمودن سايز Thumbnail ايجاد شده
9- امكان غير فعال نمودن سايت
10- امكان تعريف زبان جديد
11- امكان ايجاد قالب جديد
12- تعريف تعداد فايل موجود در هرصفحه و نحوه مرتب سازي فايل ها بر اساس نام - تاريخ - نام نويسنده و دفعات دريافت
13- امكان فعال نمودن GZip
14- تعريف Speed limit براي تعيين سرعت دريافت فايل ها
و موارد ديگر

نمونه سايت http://sat.6te.net ... اگر مايل بوديد نام كاربري و رمز عبور مديريت را در اختيارتان قرار مي دهم تا خودتان تست كنيد.

با تشكر

بالا