• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيم كارت هاي شركت كيش تلكامينيوكيشن؟

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عرض سلامي گرم دارم به محضر دوستان گرامي.
عزيزان حتما التفاط داريد كه دوستي چندي پيش پيامي ارسال كرده بود بر كين مبنا كه:
شركتي با آن نام كه در بالا ذكر شد مبادرت به تحويل سيم كارت نموده در تنها دو ساعت و با پرداخت مبلغ 480000 تومان وجه رايج مملكتي به حساب آن شركت.
اين پيام را ارسال كردم تا از شما دوستان جويا شوم صحت اين مطلب را و ضمنا آيا اين شركت قابل اعتماد هست كه فردي مثل من 480000 تومان را به حساب او واريز نمايد؟

بسي ممنونم.

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چنين كه از بي پاسخ ماندن اين موضوع بر مي آيد گويا كسي اطلا عاتي درخور در اين مورد نزد خويش ندارد.
چنين است آيا؟

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
سلام و درود بر شما
گاها مطالبي چند در اين باب به گوشمان خورده
but اصله مطلب رو ز تلفيزيون گرفتيم همان دم
كين كارته سيم آيد به بازار پسين(در پاره اي از قبايله پارس به بعد از عيد ميگفتند پسين :blink: )
:D :D

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مراتب تشكر را از محضر مبارك شما دارا مي باشم.
زهي علي بوفالو!

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما جالب آن است كه من نام اين شركت را در چندين و چند سايت خارجي به عنوان ارائه دهنده خدمات روميگ و ... در ايران زمين به چشم بصيرت خويشتن مشاهده كردم و از اعتبار اين شركت اطمانان نزد من حاصل شد.
به عدد ستارگان ممنون خواهم شد اگر كسي اطلاعات كاملي اندر احوال سرويس هاي اين شركت ارئه كند.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از adib :
اما جالب آن است كه من نام اين شركت را در چندين و چند سايت خارجي به عنوان ارائه دهنده خدمات روميگ و ... در ايران زمين به چشم بصيرت خويشتن مشاهده كردم و از اعتبار اين شركت اطمانان نزد من حاصل شد.
به عدد ستارگان ممنون خواهم شد اگر كسي اطلاعات كاملي اندر احوال سرويس هاي اين شركت ارئه كند.
شرمنده من نميتونم مثل شما صحبت كنم
اين شركت طبق قراردادي كه با مخابرات ايران دارد پوشش تلفن همراه كيش و اطراف آن را به عهده دارد و طبق قرارداد هر كسي با سيم كارت كيش وارد ايران شود مخابرات ايران ملزم است اين سيم كارت را پوشش دهد و بالعكس
اين در مورد سيم كارت هاي عربستان هم صحيح است.
حال شما با خريد سيم كار كيش ميتوانيد در ايران صحبت كنيد.
اما مهمترين بخش قضيه اين است كه شركت مخابرات ايران از اين شركت شكايت كرده و اين شكايت در جريان است ;)

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب ديويد آيا اندر احوال مبلغ اين سيم كارت ها هم اطلاعاتي داريد؟
آيا بنده حقير كه در شهر مشهد زيست مي كنم مي توانم به راحتي از اين سيم كارت ها بهره برم؟

بالا