• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سکوت مطلق سئو

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
سلام دوستان چند وقته به بلاگهای فارسی زبان و اموزگار های سئو که توی وب فارسی سر میزنیم نه مقاله جدیدی درباره افزایش رتبه ارائه میکنند و نه درباره لینک یا هر چیزی که به سئو مربوطه مینویسن کلا در سئو یک سکوت مطلقی پیدا شده داخلش نه کسی دیگه تکنیک جدیدی توضیح میده و نه پارامتر ها تغییر میکنه کلا داریم به کجا میریم به نظر شما استادان داخل این انجمن.

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام دوستان چند وقته به بلاگهای فارسی زبان و اموزگار های سئو که توی وب فارسی سر میزنیم نه مقاله جدیدی درباره افزایش رتبه ارائه میکنند و نه درباره لینک یا هر چیزی که به سئو مربوطه مینویسن کلا در سئو یک سکوت مطلقی پیدا شده داخلش نه کسی دیگه تکنیک جدیدی توضیح میده و نه پارامتر ها تغییر میکنه کلا داریم به کجا میریم به نظر شما استادان داخل این انجمن.
مشاهده شده خیلی از مطالب تخصصی که قرار داده میشه افرادی سودجو میان با مطالعه و حتی قرار دادن اونها با نام خودشون و معرفی خودشون بعنوان سئوکار ! رمقی برای ادامه کار برای اساتید واقعی باقی نزاشته ....
اونهایی که اینکاره هستند مشتری های خودشون رو پیدا کردن بنابراین نیازی به آپدیت ندارن تا خوراک جدیدی در دسترس افراد سودجو قرار بدن و سعی میکنن معلوماتشون رو برای خودشون نگه دارن
و البته چند وقت اخیر اتفاق خاصی در دنیای سرچ انجین ها رخ نداده که قابل بررسی و نقد و راهکار باشه
بتده استاد نیستم ولی دلم میگیره از یک سری از قضایا ... طرف تا همین چند ماه پیش برای سئو سایت هاش بنده رو ول نمیکرد و همش داشت سوال میپرسید در مورد سئو ... امروز اومده با نام کاربری شماره 2 بمن توهین میکنه ...
فضای وب مستری اینطوری شده رمقی برای آدم ها برای اشتراک اندوخته هاش باقی نمیزاره

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
کاش یه کم کاربران ایرانی بیشتر فکر میکردند ....

سئو چیزی نیست که کسی بخواد راهکار ارائه کنه و مطلب در مورد اون بنویسه و .... چون هیچ فردی نمیتونه بگه من سئو کار هستم !!!

فقط برای بهینه سازی سایت میتونن ادعا کنن که اون هم کار هر کسی نیست

کاش کاربرای ایرانی فرق بهینه سازی و چند تا تگ h گذاشتن در سایت رو با سئو درک میکردند دیگه این همه تاپیک دزدی و خوردن پول و ... سئوکارهارو نمیدیدیم ...

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
متاسفانه الان دیگه نه لینک و هیچ روشی نمیشه سایت را به سرعت حرکت داد و برد جلو

etarahan

Registered User
لایک‌ها
71
مشکل اینه که ما میخوایم به سرعت بریم جلو ، ایرانی بازی :)
منظورم سامان نیستا کلا خودمم میگم.

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
خب به نظر شما دوست عزیز 2 ماه کافی نیست که رتبه 1 هم نه ولی در بین 6 لینک صفحه اول باشیم؟

etarahan

Registered User
لایک‌ها
71
خب به نظر شما دوست عزیز 2 ماه کافی نیست که رتبه 1 هم نه ولی در بین 6 لینک صفحه اول باشیم؟
اصلا سوالتون اشتباهه چون کاملا بستگی به کلمه کلیدی و رقابت داره .
و به نظر من نه ، اگه قبلا با بک لینک خریدنی میشد حالا دیگه خیلی سخت تره . تازه اگه با بک لینک بری بالا به همون سرعت هم میای پایین .
در کل دنبال 2 ماهه نتیجه گرفتن نباش سامان جان ، یه وب سایت که میدونی جواب میده رو درست 1 سال وقت بزار تا بعدش خودت ثبات و اطمینان رو ببینی ، چون کار اصولی جواب میده.
ببخشید در محضر استادان من نظر میدم.

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
اختیار داری ما اصلا دنبال همین نظارتیم منتظریم فرمایشات همه دوستان را گوش بدیم ولی 1 سال خیلی زیاده اخه سایتها که من میخوام روش کار کنم صنعتی بیشتر موضوعات
بلکا . ماشین الات . سقف کاذب . سنگ . کفپوش . درب و پنجره . کناف . ساختمان سازی . طراحی لوگو

این سبک کلامته

etarahan

Registered User
لایک‌ها
71
هرچند رقابت توی این کلمات خیلی کمتره ولی بازم 2ماه خیلی کمه

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
من قبلا 1 هفته ای یا 1 ماه میاوردم لینک 1

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
بله بله ولی بازم میشه پیدا کرد راه های 1 ماه دیگه کافیه به نظرم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
بعداز دو الگریتم و یک الگریتم جدید که تقریبا تازه راه افتاده و سایتای با محتوای تجاری خاص رو هدف قرار میده واقعا فکر نمی کنم رمقی برای وب باقی مونده باشه!
سکوت حاکم نیست اما شاید در وب ما نوعی ارامش قبل از طوفان باشه البته طوفانی با نتایج مثبت چون شاهدیم وب ما خودشو رو با اصول صحیح اراسته می کنه محتوا بتدریج جایگزین روش های عجیب و غریب قبلی میشه و این لحظه گذار طبیعتا با ارامشی جهت هماهنگی با شرایط جدید همراه هست این تعغییر بزرگ رو مدیون بزرگوارانی هستیم که طی این سال ها با مشقت و سختی فراوان مقالات معتبر رو گلچین و گرد اوری کرده از همه مهمتر ترجمه کردنند تشکر از همه این عزیزان باور کنید پاره ای از این مفاهیم حتی برای کسانی که زبان مادریشون زبان هدف است فهم ودرکش مشکله چه برسه به بقیه هنوز تعداد افراد و شرکت های معتبر در عرصه سئو از انگشتان دست تجاوز نمی کنه ( البته دو دست منظورم بود!) پس حق بدیم کمی این عزیزان استراحت کنند اما نکته مهم این هست متاسفانه جایگزین و همراهی برای ادامه کار پیدا نمیشه تعداد افراد علاقه مند و کوشا که مسلط به زبان هدف هستنند بسیار کم هست امیدوارم دوستان دیگه نیز وارد میدان بشن تا شاهد مقالاتی بهتر و موثر تر باشیم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
یکی بیاد لینک بیلدینگ طبیعی رو یاد من بده والا .

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
خب متاسفانه صبر مشتریان ما خیلی کمه و هزینه ای که میخوان بدن در حد 400 تومان و انتظار 100000 ورودی و لینک 1 گوگل و ... را دارند متاسفانه البته خیلی خوب شد قیمت سئو به قیمت واقعیش میرسه خیلی خوب شد هر کسی با خرید 4 تا لینک نمیاد 1 کار ما سئو کار ها پر ارزش تر شد منم خیلی خوشحالم جناب mazyar

mosisms

Registered User
لایک‌ها
63
چند وقته تغییر محسوسی توی گوگل انجام نشده و همین باعث کمتر شدن مقالات ، یا به عبارتی نظرات شخصی بعضی افراد شده(گاهی مقالات 360 درجه با واقعیت متفاوته)
جسارتا تاپیکتون با امضاتون در تضاد هست

شما باید خودتون یکی از اساتید سئو باشید

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
یعنی چی مگه منی که سئو کار میکنم حق ندارم سوال کنم ههههههه یعنی چی جالبه اون شرکت های بزرگم از یک منابعی تحقیق میکنم منم اینجا امدم تبادل اطلاعات کنم نظر دوستان را کار اشتباهی کردم؟

mosisms

Registered User
لایک‌ها
63
کلاه بردای سئو حتما بخوانید
سئو تضمینی دریافت هزینه پس از اتمام کار

نه داداش من همچین جسارتی نکردم
فقطه موردی هست که شما تو امضات اینا رو گفتی
اولی یعنی یکی در مورد سئو کلاه شما رو برداشته(و یا میخوای همکارتو خراب کنی که فکر نمیکنم)
دومی میگه خودتون جز اساتید هستید

از طرفی اساتید اکثر اوقات از عموم یه پله جلوترن مثلا از منابع انگلیسی تغذیه میشن

موفق باشید

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
کلاه بردای سئو حتما بخوانید
سئو تضمینی دریافت هزینه پس از اتمام کار

نه داداش من همچین جسارتی نکردم
فقطه موردی هست که شما تو امضات اینا رو گفتی
اولی یعنی یکی در مورد سئو کلاه شما رو برداشته(و یا میخوای همکارتو خراب کنی که فکر نمیکنم)
دومی میگه خودتون جز اساتید هستید

از طرفی اساتید اکثر اوقات از عموم یه پله جلوترن مثلا از منابع انگلیسی تغذیه میشن

موفق باشید

یک شخصی در این حوزه داره کلاه بردای میکنه و این کارو وجهشو خراب میکنه منم مجبورم اطلاع بدم چون ایشون برای من مشکل ساخته بلاخره کسی توی این بازارچه تخلف کنه باید بگیم بقیه هم سرشون کلاه نره

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
یک شخصی در این حوزه داره کلاه بردای میکنه و این کارو وجهشو خراب میکنه منم مجبورم اطلاع بدم چون ایشون برای من مشکل ساخته بلاخره کسی توی این بازارچه تخلف کنه باید بگیم بقیه هم سرشون کلاه نره
عزیز این جوابی که شما دادید جواب کاربر @mosisms نبود

بالا