• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیاه شدن صفحه لپ تاب

reject35

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من چند وقتیه لپتابم صفحش سیاه می شه ! قبلا کمتر بود ولی الان بعد از آپدیت گرافیک بیشتر شده به نسخه قبلی هم بر گردوندم مشکل حل نشد .
جالبیش اینه در هنگام بازی صفحه سیاه می شه و با دست زدن به lcd یا فشار دادن قسمت زیر lcd بعضی وقت ها هم خودش برمی گرده تو 90 درصد مواقع صفحه سیاه می شه بعد چند ثانیه با این کارا که گفتم صفحه میاد دوباره بعد یه مدا اینجوری می شه بعضی وقت ها هم بدون هیچ کاری صفحه سیاه می شه !!! گفتم شاید گرافیکی باشه ولی در هنگام بازی که صفحه سیاه می شه در 90 در صد مواقع وفتی صفحه سیاه هستش دست رو روی شلیک قرار می دی در بازی تیر اندازی م کنه ولی صفحه سیاست !!! تو اون 10 در صد دیگه سیستم کلا هنگ می کنه و حتی چراغ caps lock هم روشن خاموش نمی شه مجبوری سیتسم رو خاموش رو شن کرد .البته بعضی اوقات در قسمت که لوگو شرکت dell هم میاد صفحه هی سیاه می شه و دوباره میاد !!!مدل لپ تابم دل 5110 هستش . توی تست خود dell هم رفتم اونجا می گه تمام قطعات سالم هستن ! اگه راهنمایی کنید ممنون می شم
با تشکر

msh2008

Registered User
لایک‌ها
319
ببینید cpu داغ میکنه یا نه ( برنامه هایی مثل OpenHardwareMonitor در جه حرارت کامپیوتر رو اعلام میکنه )،
اگه داغ میکنه به بخش system and security در کنترل پنل رفته و در بخش power options حالت power saver رو انتخاب کرده
و بعد روی change plan settings کلیک کرده و در قسمت processor power management ، مقدار در صد maximum power state
و minimum power state رو کم کنید و مثلا بیارید روی 5 درصد و system cooling policy رو به حالت active قرار بدید ، بعد ok را زده
و تغییرات رو save کنید ، در صورت امکان روی cpu کرم خنک کننده بزنید ، وضعیت فن cpu رو هم چک کنید .

reject35

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از پاسخ شما
ببخشید دما بیش از چقدر باشه مشکل داره ؟
cpu cori7 intel هستش
من با AIDA64 Extreme Edition سیتم رو گذاشتم روی تست بعد دما تا 95 رفت ولی صفحه سیاه نشد بعدش چون فکر می کنم دمای مناسب باس 75 باشه باس همین برنامه رو قطع کردم گفتم شاید در دمای بالا تر دچار مشکل شه

msh2008

Registered User
لایک‌ها
319
دما تا 56درجه نرماله ،حدود 70 درجه و دماهای بالاتر از آن همین حالت قفل کردن پیش میاد .
گاهی هم خمیر سیلیکونی خنک کننده روی cpu اگه به موقع عوض نشه به حالت
جامد در میاد و باید اول کنده بشه و بعد خمیر جدید روی پردازنده زده بشه .

Last edited:

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
اگر با ضربه زدن قطع و وصل میشه امکانش هست از فلت هم باشه .
بایستون رو با اخرین ورزن اپدیت کنید

reject35

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از چه مدت خمیر cpu به حالت جامد در می آید ؟
اخه من هفته پیش رفتم پیش تعمیر کار گفتم می خوا فن و cpu مو تمیز کنی چون 3 سال و نیم هست دستگاه کار می کنه گفتش تا مشکل ایجاد نکنه بهتره باز نشه
راستی می گید 50 درجه دمای معمول هستش من سیستمم در حالت عادی یعنی هیج کاری باش نکنم رو 53 در جه هستش

msh2008

Registered User
لایک‌ها
319
اگه میتونی خمیر سیلیکون رو بزن ، یا به یک تعمیرکار بگو برات این کارو بکنه ،
اگه بعد این کار باز هم داغ کرد میتونه بخاطر پایین بودن سرعت فن پردازنده باشه (خوب کار نکردن فن).

msh2008

Registered User
لایک‌ها
319
اگه تنظیمات power options رو انجام دادی و دما پایین آمد مقدار درصد maximum power state
رو حداقل 15 در صد و minimum power state رو پنج درصد قراربده تا مشکلی پیش نیاد چون اگه
میزان قدرت پردازنده رو خیلی کم کنی باز هم ممکنه کامپیوتر هنگ کنه ، بخصوص تو بازیها .

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
با تشکر از پاسخ شما
ببخشید دما بیش از چقدر باشه مشکل داره ؟
cpu cori7 intel هستش
من با AIDA64 Extreme Edition سیتم رو گذاشتم روی تست بعد دما تا 95 رفت ولی صفحه سیاه نشد بعدش چون فکر می کنم دمای مناسب باس 75 باشه باس همین برنامه رو قطع کردم گفتم شاید در دمای بالا تر دچار مشکل شه
دما رو هیچوقت نذارین تا حد بره بالا. کولپد برای همبن موارد بویژه در فصول گرم کاربرد داره. گرمای زیاد باعث کاهش عمر سخت افزار و قطعی اتصال پایه های تراشه ی گرافیک میشه و با هزینه ی سنگین باید ریبال کنین
تمیز کردن فن و تعویض خمیر سیلیکن هم هر 3-2 سال یکبار لازمه انجام بشه. پیش یک تعمیرکار حرفه ای و معتمد لپتاپ ببرین

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
همانطور که دوست گرامی gesher گفتند باید دستگاه سرویس بشه . خمیر خوب هم باید زده بشه مثل deepcool z9

بالا