• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیدی خش دار

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
سلام

دوستان خسته نباشید یه سی دی به دست من رسیده که اصلا کیفیت مناسبی نداره ( محتوا بازی ) کپی می کنم و می خوام بریزم روی هارد

تا دوباره رایت بزنم تا نصف کپی و دیگه چیزی کپی نمی کنه راهی نیست بشه کل محتوا رو کپی بزنیم ؟

ممنون

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
سلام

دوستان خسته نباشید یه سی دی به دست من رسیده که اصلا کیفیت مناسبی نداره ( محتوا بازی ) کپی می کنم و می خوام بریزم روی هارد

تا دوباره رایت بزنم تا نصف کپی و دیگه چیزی کپی نمی کنه راهی نیست بشه کل محتوا رو کپی بزنیم ؟

ممنون

نرم افزارهایی هست که برای کپی محتویات CD/DVD های خش داره ولی اگه CD/DVD خش ناجور داشته باشه کاری از دست اینا بر نمیاد و اون قسمت ها رو Skip میکنه که با Skip هم چون اطلاعات ناقص کپی شده اون فایل یا اجرا نمیشه یا یه جاش با مشکل مواجه میشه! مخصوصا اگه بازی و آپلیکیشن و امثال اینها باشه! این نرم افزارها بیشتر به درد کپی فایلهای صوتی و تصویری میخورند.

شما بهتره CD/DVD تونو خوب خشگیری کنید و برای اطمینان از کامل کپی شدن از این نرم افزارها استفاده کنید و در آخر هم سایز فایل کپی شده را در مقیاس byte با فایل اصلی مقایسه کنید البته نمیدونم این نرم افزارها جای قسمتهای Skip شده بایت ناقص را میذارند یا نه!

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
برای من که تا حالا هیچ کدوم از این نرم افزارها نتونستند سی خش دار رو کپی کنن.

تقریباً میشه گفت راهی ندارید. البته من یکی دو مورد داشتم که با تعویض سی دی رام تونستم به سختی کپی کنم. (با یه سی دی رام نو و قوی امتحان کن شاید نتیجه بگیری)

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
سلام

ممنون

با خمیر دندون تمیز کنه
بعد از برنامه میتونی استفاده کنی که محتواش رو بکشه بیرون ولی لنز دستگاه رو نابود میکنن این برنامه ها

بالا