• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستمم رو هواست...........

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
من درایو (e) رو دفراگمنت defragment کردم عملیات با موفقیت انجام شد ولی فرداش که اومدم کامپوتر رو روشن کنم دیدم اصلا ویندوز بالا نمیاد و موقع بالا اومدن مدام ریستارت میشه،بعدش تصمیم گرفتم دوباره ویندوز بریزم
موقع فرمت کردن که میرسید جلوی درایو ( C ) نوشته بود unnown ناشناخته ،و در حین فرمت ارور میداد که این درایو احتمالا آسیب دیده و نمیشه که فرمت کرد خلاصه به زور فرمتش کردم
اما اطلاعات 2 درایو ( C ) & ( E) پرید . حتی الان دیگه نمیشه که درایو (E) رو فرمت کنم و در حین فرمت گیر میکنه و هنگ ،فقط میتونم quick format کنم و اگه فرمت کامل کنم وسطش گیر میکنه
چطور فرمتش کنم؟
آیا بد سکتور شده؟
هارد من هم 80 ساتا مکستور هست

حالا هم موقع روشن کردن سیستم این پیغام رو میده :
american megatrends
4th master hard disk :.s.m.a.r.t satatue Bad .
backup and replace peress f1 to resume

این یعنی چی؟

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
موقع ریکاوری وسطش ارور میده و نمیتونه بخونه اصلا موقع آنالیز با هر برنامه حتی چک ارور خود ویندوز وسطش که میرسه گیر میکنه و هنگ میشه
رفتم با tune up utility هم در قسمت دیسک دکتر چک کرد و پیغام no error می ده ، یعنی بد سکتور نداره؟

فرمت اف دیسک چطوریه؟
لو لول فرمت دیگه چیه ؟
اصلا از کجا میتونم بفهمم که هاردم بد سکتور داره یا نه؟ واین بد سکتورها کجای هاردم ایجاد میشه،با چه برنامه میشه فهمید؟ و چطوری؟
میخوام کاری کنم که بد سکتور ها پوشیده بشه،چیکار کنم؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
فکر کنم مشکل از هاردته... حالا یه تستی هم کابلهاش رو بکن قبل از هر چیز، ببین مشکل از کابلها نیست؟
اگرم میخوای فرمت بکنی بهتره Low level format بکنی که بدسکتورها از بین بره...

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
من بلد نیستم که چطور باید لولول فرمت و فرمت اف دیسک کنم
هاردم 80 مکستور
یکی ممکن آموزش بده؟
ممنون

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
1.gif

حالا هم موقع روشن کردن سیستم این پیغام رو میده :
american megatrends
4th master hard disk :.s.m.a.r.t satatue Bad .
backup and replace peress f1 to resume
. اولند! برويد در BIOS مادر بورد و گزينه IDE مربوط به هاردديسك خودتان را پيدا كنيد و از آن جا گزينه SMART را خاموش كنيد (و براي سيستم همه دوستان و دشمنانتان!) كه هرچيه اكثر كاربران مي‌كشند از اين گزينه هست. (براي پيدا كردن اين گزينه مي‌توانيد به دفترچه مادربوردتان مراجعه كنيد)
فرمت اف دیسک چطوریه؟
لو لول فرمت دیگه چیه ؟
اصلا از کجا میتونم بفهمم که هاردم بد سکتور داره یا نه؟ واین بد سکتورها کجای هاردم ایجاد میشه،با چه برنامه میشه فهمید؟ و چطوری؟
میخوام کاری کنم که بد سکتور ها پوشیده بشه،چیکار کنم؟
. چون هاردديسكتان ساخت شركت Maxtor هست برنامه PowerMAX از اين شركت را در اينتر نت بيابيد و :
1) به كمك برنامه PowerMAX يك فلاپي ديسك ساخته.
2) سيستم را از روي آن بوت كرده و به كمك آن هاردديسك خود را ابتدا Advanced Check نماييد.
3) اگر Advanced Check توانست مشكلي را بيابد و حل كند برويد به مرحله استفاده از سي‌دي "NTFS & Symantec Pack & Ghost " اما اگر error code داد به مرحله بعدي:
4) زماني كه هاردديسك شما error كد ميده يعني خيلي وضعش وخيمه! تنها راه Low-Level format كردنه. به كمك همين برنامه هاردديسك خود را Low-Level Format كنيد.

. اگر شانس بياوريد ممكنه هاردديسكتان به شكل كامل بدون مشكل فرمت شود. بعد از اتمام موفقيت آميز عمل LLF به مرحله بعدي برويد. از آنجا كه شركت Seagate شركت Maxtor را خريده و اگر برنامه PowerMax را نيافتيد به سايت www.segate.com رفته و Utility اين شركت را كه براي هاردهاي Seagate و Maxtor هست را دونلود نماييد. تجربه كار با اين برنامه را ندارم خودتان بايد توش بتنگيد!

. توجه برنامه PowerMax را يافتم و از فلاپي بوتيبلش يك CD Image Bootable ساختم و در لينك زير قرار داده‌ام، كافيه آن را دنلود نماييد و ايميج درون فايل RAR را برروي CD رايت نماييد:

. اگر همه چيز موفقيت آميز بود سي‌دي NTFS & Symantec Pack & Ghost كه در اينجا قرار دارد را از لينك Mirror-اش دونلود نماييد. توضيح كامل آن در همان جا نوشته شده. به كمك برنامه Partition Magic هاردديسك خود را پارتيشن بندي نماييد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
87/07/10
26.gif
103.gif

209.gif
60.gif

Last edited:
بالا