• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم آپلود سنتر سازگارباphpBB یا nukeکه فایلها رو تو MySQL ذخیره کنه

saber_cup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه برنامه آپلود سنتر میخام که یوزرای فروم بتونن توش آپلود کنن یا دانلود کنن
همینطور سیستم ثبت نام داشته باشه که یوزراش با فروم مشترک باشن
حتما حتما هم فایلها رو تو دیتا بیس mysqlذخیره کنه...گفتم حتما ها!!!
حجمش ترجیحا کم باشه.مجانی هم باشه.قوی و کامل با امکانات کنترل مدیریتی باشه.

صابر:اینو میخام.اونو میخام.همه رو میخام
دشمن صابر:چیز دیگه ای نمیخای؟خا##########نمیخای؟

#######=سانسور شد

saber_cup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نبید جواب در وکرد؟
همه بیسواد بیدن یا در ای زمینه اطلاعات کافی نداشته بیدن؟ :blink: :wacko:

saber_cup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس چرا اساتید چیزی بیان نمینمایییییییییییییییییییند؟
اساتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید؟ :blink: :wacko:

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تا جایی که من میدونم اسکریپتی وجود نداره که حتما حتما فایل ها رو تو دیتابیس ذخیره کنه و نه رو سرور !
به هر حال یک سری mode و hack برای PHPBB هست که این اجازه را به کاربران ثبت نام کرده انجمن میده تا فایل آپلود کنن ... این هم آدرس هاش :

http://phpbbhacks.com/download/3439
http://phpbbhacks.com/download/5479

saber_cup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ددستت درست
ولی بابت این میگم که چون دیتا بیس مجانی که محدودیت فضا نداره خیلی هم قدرتمنده بنر و ازین مخلفات هم نداره
زیاد هست که میشه انواع مختلف فرمت فایلها رو توش آپلود کرد حتما این باید باشه که تو دیتا بیس ذخیره شه
چون فضای سایت پولی که میخریم گرفته نشه و سرعت بالاتر داشته باشیم همینطور سایتهای فضای مجانی یا هاست مجانی اکثرا بعد مدتی به مشکل میخورن یا سرویس رو قطع میکنن و مهمتر اجازه آپلود بعضی فرمتها رو نمیدن مثلا zip

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
صابر جان سلام
راستش منظور شما را کامل متوجه نمیشم ، خیلی پیچیده صحبت می کنید. یکم ساده و شفاف صحبت کنید تا من متوجه بشم .
راستش تا جایی که معلومات ناقص من اجازه میده امکان ذخیره یک فایل ZIP یا EXE یا هرچی تو دیتابیس تقریبا وجود نداره اگر هم داره بنده بی اطلاع هستم ... شما فقط مشخصات مربوط به اون فایل رو از جمله اسمش ، توضیحاتش ، تصویر مربوطه و حجمش و ... را میتونید تو بانک اطلاعاتی ذخیره و فراخوانی کنید.

به هر حال در صورتی که مایل به خرید یک هاست با فضا و پهنای باند بالا هستید من به شما http://canaca.com را پیشنهاد می کنم . انجمن های سایت PHPBB نیز توسط Canaca میزبانی شده است . در ضمن یک سال پیش که بنده با مسولیین این هاستینگ تماس داشتم ساپورت فارسی هم داشتند یعنی یکی از کارکنان آنجا ایرانی بود و این امکان را به من داد تا به مدت یک ماه سرویسشان را تست کنم .. هزینه را هم می توانستید به یکی از بانک های ایران ( الان خاطرم نیست کدوم بانک ) واریز کنید .
به هر حال سرویس و ساپورت خوبی داشتن فقط کنترل پنل سایت Cpanel نبود ولی باز هیچ مشکلی از بابت راه اندازی و مدیریت سایت وجود نداشت ... این پلنشون خیلی خوب بود :

20,000 MB storage space
400 GB file transfer
با قیمت ماهیانه 7.95 دلار ، ولی کل هزینه یک سال در اول به ریال دریافت میشد. در حال حاضر نمیدونم که اون شخص ایرانی هنوز در اونجا مشغول به کار است یا خیر ولی میتونید امتحان کنید !

kiva

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو به بخش ارتباط با ما در سايت www.nokiva.com
اگه از فرم خوشت اومد برو به سایت www.noorejonoob.com و اونجا در بخش خدمات رایگان هر چی خواستی هست.
در ضمن عضویت در نوکیوا به نفع شماست.

www.nokiva.com

بالا